Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fortresse

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Fortresse 2012.11.21 12:43:39
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát azt nem tudom, odáig nem jutottunk el a beszélgetésben az ügyintézővel.
De biztosan nem vallotta volna be, ha így lenne...
Fortresse 2012.11.21 12:49:19
@Martinicske: Az valóban az ő saruk, hogy nem szóltak erről előre. Még a honlapjukon sincs információ.
A szerződéskötéshez pedig minimum két fél kell. Hiába akarja az egyik, ha a másik nem (vagy nem elfogadható feltételekkel).
És ha hasonlót adnak helyette, akkor meg próbálták enyhíteni a DC csatornák hiányát.
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
Zanzásítva általában elmondható, hogy a magyarországi egyetemek nagy részét irányító rektorok, dékánok, főigazgatók nem menedzser-beállítottságúak, azaz ugyan saját szakterületükön kiváló eredményeket tudnak felmutatni de ugyanakkor fogalmuk sincs arról, hogy miként is…..
JátékAddikt Psychonauts 2? 2012.02.08 19:03:00
A Tim Schafer (Brütal Legend, Grim Fandango) által tervezett Psychonauts a mai napig az egyik leginnovatívabb és legegyedibb játék, amiről kevesen tudnak, és amivel még kevesebben játszottak, sajnos.A játék egy humoros akció/platformer, mely során az egyik pszichonautát,…..
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
Fortresse 2011.08.01 14:42:33
@Polónium Hidrid:
Te meg egy bólogató hülyegyerek vagy. El sem tudod képzelni, hogy ha valaki ellentmond nagyvezírednek, az nem biztos, hogy komcsi, ugye? Aki nem veletek, az ellenetek, ezért komcsi?
Agymosásból ötös, komám!
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
Fortresse 2011.04.29 15:04:38
A MÁV sincsen túl jóban a naptárral, minden gond nélkül ad el ugyanis már lejárt jegyet. Sőt, az izgalmakat növelve az utasok versenyezhetnek a helyekért (alig várom a korszakot, amikor énvettemhamarabbeztajegyet felkiáltásoktól lesz hangos a vonat), hála a duplán eladott…..
Fortresse 2011.04.28 13:40:06
@Kulics:
Mint ahogy a BKV ellenőrök is fejpénzt kapnak, ha bliccelőt fognak. Ha nem fognak, kreálnak eseteket.
Ugyanez elképzelhető a MÁV-nál is.
Nem butaság, tény.
Fortresse 2011.04.28 13:41:49
@É2I:
Bízzunk abban, hogy a bíró nem a bürokratának hisz. Hanem a tényeknek. És a tények makacs dolgok.
Én hagynám a dolgot a bírósági szakaszig eljutni. Ott úgyis elhasalna az ügy...
Ernő kénytelen lesz letorrentezni a Trónok Harca első epizódját, mert az HBO gigantikus hírverése ellenére sem sikerült kódolatlanul megtekintenie: Szerettem volna megnézni ma este az HBO-n "A Trónok harca" című sorozat első részét! De az UPC ismét hozta a formáját! A…..
Thyr barátnője csak egy kellemes családi hétvégét akart, bohócokkal fűszerezve. És bár nem állt szándékában, mégis bekerült a műsorba. Tapsot nem, kioktatást viszont annál többet kapott. A Csim-Bum Cirkuszban szeretik a vendégeket - megalázni. Hadd osszam meg Önökkel…..
Fortresse 2011.03.31 10:27:34
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ebből is látszik, hogy nekik nincsen humorérzékük.
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
Fortresse 2011.02.03 21:50:34
@cicmen:
Fantasztikus.
Vajon mennyit gondolkodhattál ezen a frappáns válaszon? :/
Fortresse 2011.02.04 14:54:08
@Kulics:
Bedobok egy témát poénból, erre mindenki komolyan veszi....
Egyébként nemcsak termeli, de fogyasztja is. Csak éppen abból fogyaszt, amit megtermel...
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Fortresse 2011.01.18 09:50:32
@Kinizsi tagállomás:
Pár hónapja a Blahán tapasztaltam: egy roma nő ült a lépcső tetején és kéregetett. Megjelent egy idősebb, molett egylábú (ha már nem féllábúnak kell mondani...) férfi - többször láttam már ott - , és alpári kifejezésekkel tarkított ordítással elzavarta.

Lehet, hogy az az ő "bérelt" helye volt?
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Olvasónk hiába mutat fizetési hajlandóságot, semmilyen rugalmasságra nem számíthat bankjától.Családunk 2006-ban 2 db jelzáloghitelt vett fel az ERSTE Banktól, mindkét hitel a fiam nevén van (ő volt a "hitelképes" az akkori elvárások szerint). 2 külön ingatlanról van…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
Fortresse 2010.09.14 15:02:34
@inebhedj:
1. Marhaság. Mint jeleztem, eddig sem élősködtem senki nyakán. És én is fizetek adót!! A Bank meg milliárdos profitot ér el!!
2. Amíg ekkora a szakadék az emberek anyagi helyzete között, addig ez is marhaság. Gipsz Jankó gyereke zsebből kifizeti a tandíjat, a gyerek végigbulizza az 5 (6,7) évet, aztán diplomával a kezében éli arany életét. A tehetséges szegényebb gyermek pedig tovább nyomorog.
3. Marhaság. Központi elosztás van, nem tudod nevesíteni a forintokat, hogy ki miből mennyit rak hozzá. És van, aki nem ott lakik, de ott dolgozik...stb.
4. Ez is marhaság. Nem lehet sarkosítani a kérdést ennyire. Ezek szerint a gyermektelenségi adót is jó ötletnek tartod? Akkor fizess azért, mert van áram a lakásodban (áramütés esetére), van gáz a lakásodban (szénmonoxid-mérgezés esetére), éles kés van a lakásodban (csuklófelvágás esetére)...
És az balesetben ártatlanul megsérült autós ellátása NEM LUXUS!
Az történt, hogy Csehországban, vonatozgatás közben elvesztettem a telefonomat. Kellemetlen, új és drága telefon volt. Mindenki el tudja képzelni, milyen bajokkal jár ez, engem a legjobban az zavar, hogy még netbankolni se tudok, mert sms-ben jön a jelszó.Múlt pénteken történt,…..
Fortresse 2010.09.03 14:18:49
@atpijkamo:
Én meg azt olvastam, hogy két Niels Bohr is volt (apa és fia) mindketten megkapták a fizikai Nobel-díjat (1922-ben és 1975-ben) és mindketten dánok voltak.

De a történet élvezeti értékéből ez semmit sem csökkentett. :))
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Gyermekemet 9 éve szültem a várpalotai kórházban.Nőgyógyászati rendelésekre mindig magánrendelésre jártam, ezért felkértem az orvosomat, hogy vezesse le a szülést.A szülés várható időpontja után egy héttel befektettek, mert a szülés még nem indult meg. 5 napig feküdtem…..
Tisztelt Hitelkárosultak blogja!Felbuzdulva az Erste Bank szomorú sorsú ügyfeleinek levelén, végső elkeseredésemben fordulok Önökhöz.A többi károsulthoz képest nálam már a hitelfelvételkor elkezdődtek a bonyodalmak, ugyanis az ügyintéző hibájából elhúzódott a hitelbírálat…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..