Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lalee92

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Az "elveszett poén" videóban már felolvastam pár részletet az "Afrika sötét titkai" című játék kézikönyvéből.Ilyen durva kézikönyvet még nem láttam. De komolyan. Ha valaki tudja ezt überelni, küldjön egy mailt.Még sosem láttam, hogy egy kéziköny elején…..