Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iambeautiful

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ördögűző (The Exorcist) 1973-ban hatalmas sikert aratott, még két Oscar-díjat is bezsebelt. Azóta megélt több folytatást, sőt egy rendezői változatot is. A történetet majmoló rengeteg rip-off-ról meg már ne is beszéljünk. Így aki manapság ilyen típusú filmet akar…..
Horror-Mirror Motel 3 előzetes 2011.10.14 22:08:00
Szó volt nemrég a Motel (Hostel) harmadik részéről, nem kellett rá várni sokat, íme az előzetes. Jó kis legénybúcsúnak indul, csak úgy, mint a Ronda ügy (Very Bad Things): pia, drog, nő...de aztán eldurvul a helyzet. A rendezői teendőket Scott Spiegel, az Alkonyattól…..
iambeautiful 2011.10.18 03:26:46
@zoli_80: Jó a képed :)
Gutterballs (2008) Rendezte: Ryan NicholsonNicholson egy elég nagy név a szakmában, mivel rengeteg (de tényleg) filmben és sorozatban volt maszkmester. Nem ragadnék ki egyet se, csekkoljátok le inkább az imdb-n. "Mellékállásban" meg kis költségvetésű horrorokat…..
iambeautiful 2011.07.28 23:14:32
Újabb vendégkritika érkezett, ilyeneket mindig örömmel fogadunk. Ezúttal Szeri Csabi irományát olvasgathatjátok, előre szuólok, hogy mint mindig, most is változtatás nélkül kerül bemutatásra. Szóval a helyesírási hibákért ne engem tessék szexuálni.Sweatshop…..
Ma rám tört az egész élet hiábavalósága.Másnaposan.Izzadva.Villamoson zötykölődve.Lassan megint egy évvel öregebb leszek, és ilyenkor fizikai fájdalommal tölt el az elpazarolt életem összes másodperce. Üvöltenék, futnék, tapasztalnék, fájnék, élveznék, meghalnék…..
iambeautiful 2011.06.07 21:14:05
Mielőtt nekikezdenénk, szögezzük le, hogy a kedvenceim mellett ezek sem a "legjobbak", hanem egyszerűen olyan meghatározó alkotások, amik hatással voltak a filmiparra, mondhatni a nagy zsánerek következnek.Biztos lesznek olyan közismert nevek, amiket kihagyok, de…..
Valamelyik nap nézelődtem az Amazon.com-on, mert már bizonyos szinten  irigykedek azokra, akiknek olyan szép díszdobozaik vannak, amiket itthon szinte lehetetlen beszerezni. Természetesen elsősorban a horror kiadványok között kutakodtam, így találtam is egy-két érdekesebbet,…..
iambeautiful 2011.04.13 02:39:33
@hErpEsz: az olyat bírom,rajos ötlet:))
Horror-Mirror TOP 10 kedvenc 2011.04.02 10:05:00
Nem olyan rég többen is említették, hogy kíváncsiak lennének arra, hogy mik az én személyes kedvenceim, hát íme. Az összeállítás kissé nehéz volt, egy jó pár film ki is maradt. Így igyekeztem úgy összerakni, hogy melyeket nézem meg a mai napig a legszívesebben és…..
iambeautiful 2011.04.06 02:04:08
@Sparrow: nekem is.bár én az riméket láttam
Vanishing on 7th street (2010) Rendezte: Brad AndersonNekem aztán ne mondjátok, hogy a blogon nincs aktualitás! A filmnek a trailerét korábban már bemutattam, akkor nagy reményeket fűztem hozzá. Azóta már meg is jelent, szóval a tisztesség úgy kívánja, hogy írjak is róla.…..
Ezzel a filmmel már nagyon-nagyon régóta tartoztam. Lássuk, hogy hazánkba milyen kiadványban jelent meg.Borzongás - Creep (2004) Rendezte: Cristopher SmithEz kérem egy közös angol-német koprodukció, ami abban merül ki, hogy a főszereplőn  (Franka Potente, aki maga is…..
Folytassuk sorozatunkat azokról a filmekről, amelyekről az (magyar) emberek többsége nem is gondolná, hogy remake. Ráadásul kicsit eleget teszek azoknak is, akik kivannak már éhezve a retro-rovatra is. Akik nem követnék rendszeresen a blogot, azoknak itt az első rész, itt pedig a…..
Sok egyetemista/főiskolás fellélegezhet, hiszen (legalábbis tudtommal) már a vizsgaidőszaknak nagyjából vége van, így nincs más hátra, mint azt a sok stresszt levezetni három olyan filmmel, amiben mások, másképp izzadnak helyettük. A lényeg, hogy nekik is meg kell felelniük.…..
Lássuk, hogy a zseniális írónak, Clive Barker-nek melyik novellájából készült mostanság jobb film. Előre szólok, hogy sajnos egyik sem tudja kenterbe verni a Dread-et. Egyébként mindkét novella kapható nálunk a Vérkönyvek első kötetének keretében. Itt pl. meg is lehet…..