Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valifi

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A holland Robin van Persie napjaink egyik legnagyobb futballsztárja. A Manchester United csatárának alapfizetése (bónuszok nélkül) heti 180 ezer font (64 millió forint), így nem csoda, hogy van miből fenntartani és bővíteni a nem akármilyen autóparkot. A Porsche Cayenne Techart…..
valifi 2013.11.09 21:52:58
@valifi: mármint S5 Sportback..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
valifi 2013.09.08 10:32:46
TComment Rohadt mázlisták vagyunk 2013.09.04 14:42:05
Szétment a gátló. Kiesett a fékbetét. Elfogyott az olaj. De a Toyota csak ment és ment. Nem is rosszul. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A legutóbbi szezont úgy fejeztük be, hogy hazudtunk. Önöknek és ami még rosszabb: magunknak is, hiszen egyáltalán nem voltunk biztosak abban, hogy lesz-e következő, meg lehet-e még csinálni anélkül, hogy bele ne fulladnánk a műsor fenntartási költségeibe, az ezekkel járó…..
Ha most kéne megmondanom, melyik a kedvenc autósportom, elég nagy bajban lennék. Négy jelöltem van. A drift, ami félig játék, de annak milyen jó. A késhegyre menő historic racing, amikor öreg versenyautókat hajszolnak halálba nagyon is éles versenyeken, amilyen például Goodwoodban…..
valifi 2012.06.29 12:57:28
@kenguru99: szia, a forum.subaruklub.hu, valamint az evoklub.hu vonatkozó topikjaiban tapasztalt menők kommentjeit olvashatod, és akár kérdezhetsz is, biztosan válaszolnak...
Ha elképzelünk egy vegyesbolti eladót, aki majd minden terméknél a fejét vakarja, hogy akkor ezen a terméken mekkora is az áfa kulcs, nem az adóegyszerűsítés és a gazdaság kifehérítése jut az eszünkbe. Két csoport jár majd jól a sokkulcsos áfával: a pénztárgépüzletág…..
Lappföldön, a mínusz 25 fokban is van motoros szezon, legalábbis néhány bolond francia ezt akarja elhitetni velünk. A Moto Journal újságíróinak nem csak ötletei, de lehetőségei is vannak, hogy a motorral elképzelhető legnagyobb őrültségeket valósítsák meg, ha azok elég…..
Jackpot Skijoring luxusautóval 2012.01.31 14:58:00
  A skijoring a skandiván országokban népszerű extrém sport, amelyet durván lefordítva sílécvontatásnak nevezhetünk. Az ex-James Bond, Sean Connery filmes fénykorában kizárólag ló vagy kutya vontatta a síelőt, azonban az angolok rájöttek, hogy még nagyobb élmény egy…..
valifi 2012.02.01 00:01:44
ez az igazi tökös, férfias móka, nem ez a beállítottkaszkadőrösbentligörcsölés:
www.youtube.com/watch?v=5L8_JQbxFx4
ja igen, srácok, az aduász lola-t kártya nálam van a pakliból: ha valaki szeretné jöhet az én 370 LE SAWD vasammal...
TComment Nem kell mindig Csubakka 2011.11.01 07:57:00
Világautónak szánják, a nevét is úgy találták ki, hogy mindenhol jól hangozzon. A legjobban persze az Endor bolygón cseng. ..
valifi 2011.11.01 15:14:00
@Rocko-: koszonom..a zindex es toralcar mobilos oldalan sajnos nem latszik, nem hozza ezen adatokat....
16 M ezert, WTF??!!
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
valifi 2011.10.28 00:31:51
@nyubocs: magánszférában dolgozom és sacc/kb. annyit kereshetek, mint posztíró. nagyon hasonló életvitellel...van kérdésed?
valifi 2011.10.28 00:38:44
@Pszt!: igen, én is 30 fős csoportokban nőttem fel, de azért léci-léci nehogy már a 30 évvel ezelőtti neveléshez, fegyelemhez, morálhoz, nevelőkhöz, csoporttársak értelmi-érzelmi színvonalához hasonlítsd már a mai helyzetet! igen, sajnos, ha jót, megfelelő nevelést akarsz az otthoni mellett a gyermekednek, nincs más választásod, tisztelet a kivételnek...és a legnagyobb vicc az egészben, hogy az én gyermekemet, akinek az adójából finanszírozzák az óvodát még véletlenül sem veszik fel, mert ugye jólkereső a család...vicc és nonszensz....és aki a jobban keresőkre mutogat, az néha ebbe is gondoljon már bele.....
valifi 2011.10.28 01:14:21
@nyubocs: senkit nem kívánok semmiről meggyőzni a való életemben sem, mert mindenki a maga szerencséjének a kovácsa..
De, engem se győzzön meg senki, hogy én hogyan éljek, ne jöjjön azzal, hogy bezzeg nekem milyen jó...
És ne mutogasson senki rám, hogy bezzeg nálunk most több marad, mi adhatnánk többet is mert futja rá...
Valamint, ha már mi fizetjük az adóbefizetések döbbenetesen magas %-át, akkor egy kis bele- visszaszólásom lehessen már a dolgokba...
Végezetül, nem kívánok többet fizetni, eddig bőven megtettem, és ne engem, az apeh számára teljesen transzparens, hófehér alanyt szívassuk tovább, hanem keresgéljünk más csoportoknál....
Az írás a tegnapelőtti (aug. 23) hungaroringes nyílt napnak köszönhető, amit többedmagammal sikerült végigkínlódnunk 38 fokban, a betonon állva. Én is belekerültem egy olyan függőségbe, amit nem bírok leküzdeni, persze nem is akarok. Több éve az amatőr autósportok szerelmese…..
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..
Rekordot döntött az iTunes internetes zeneáruházban Kanye West és Jay-Z közös albuma, a Watch The Throne, amelyet a megjelenés utáni első héten 290 ezerszer töltöttek le. A két amerikai rapper a Coldplay csúcsát adta át a múltnak, a brit együttes 2008-as Viva La Vida Or Death and…..
  Black Fly Fly Detector Tattoo  Eleinte csak békésen szpemmelgetett itt a blogon, aztán hamar színt vallott: kiderült, hogy maga is érdekelt a bizniszben. Igaz, teljesen civilként vágott bele, de melyikünk ne szeretne azzal pénzt keresni, hogy rockabilly…..
ADrenalin Előre, lázadók! 2011.08.11 12:24:00
Az Egyesült Királyságban napok óta tartó súlyos zavargások idején azt gondolnánk, hogy egy márka kétszer is meggondolja, hogy bedobja-e lázadásra és rendőrös-tömeges képekre alapozott kampányfilmjét. A Levi's nem gondolkozott ezen: a Legacy-kampányban a fiatalság erejét…..
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
 Egy izgalmas összeállítást találtunk Colin McRae világbajnoki pályafutásáról az M-Sport facebookos oldalán. Mi is ezzel emlékezünk a zseniális skót versenyzőre születésnapján. Ma lenne 43 éves. Colin McRae 1995 világbajnoka, abszolút etalon a 90-es évek…..
valifi 2011.08.06 00:53:50
Már régen feszít ez a téma, aztán ma egy kicsit elkezdtem túrni ez irányban a netet, MNASZ-től a különféle amatőr bajnokságokig és meg kell mondjam, nem csalódtam. Ekkora iszonyatos nagy káosszal ritkán találkozik az ember, pedig azért csak itt élünk, apróságokon a magyar…..
valifi 2011.07.19 22:30:21
@bardocz: hoppá, most nekem se jön be, szerintem nézz vissza holnap..
valifi 2011.07.19 23:04:15
jahh, és végezetül:
karotta.blog.hu/2011/04/12/ilyen_napokert_elunk - 82 komment
karotta.blog.hu/2010/08/22/egy_uvolto_hacsi_es_ket_csapzott_csaj_a_hungaroringen - 103 komment
hát az ilyesmi tényleg senkit sem érdekel, elég kevés kattintás a kattintásoptimalizáltkattintásgenerátorgyárban, és még csak szponzor, vagy híres ember sincs...
tudod mit, jobb lesz, ahogyan írtad, és megmarad tematikus oldalakon az igazi benzinvérűeknek, úgyis azok a legjobb dolgok amiket nem hypol a nép...
én kérek elnézést hozzászólásaimért.
valifi 2011.07.20 16:34:25
@ommm: kispajtás, mondtam ne ragozd tovább, maradj csak a pelenkás performanszoknál...
Köki A beruházás története 1. 2011.07.15 10:00:00
Tulajdonképpen csodálkoznánk is, ha ennek a beruházásnak a története annyi lenne, hogy egymás kezébe csaptak az üzletfelek, felhúzták az épületet, az emberek meg hurrá kiáltással birtokukba vették, ásó, kapa, nagyharang és mindenki boldogan élt, míg meg nem halt. Azért ez sem…..
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
Belsőség Napi LOL 2011.05.31 11:50:00
Nem tudjuk, mi ez és hol készült, de ha fake ha nem, akkor is zseniális. Ha netán nem értené, akkor a szövegből kiderül, hogy burnuszos barátunknak nem újdonság a driftelés, na meg csinált már ő ilyet. (Impreza lehet?) Na igen, én is tudok zongorázni, Dave Brubeck is tud…..
Kalóz Új utakon a zeneipar 2011.05.23 12:35:06
A szerzői jogi hercehurca a zeneiparban legalábbis eldőlni látszik: az ipar kezdi elfogadni a realitásokat, és nem próbál passzátot fújni az uralkodó széljárással szemben. Az internetellenes lobbi hazai leágazása pedig Fluor Tomitól olyan leckét kapott, amibe remélhetőleg nem…..
valifi 2011.05.23 17:52:04
@Harangozó Feri: csatlakozva buppi kérdéséhez, akkor valaki el tudná magyarázni, hogy az említett előadóművésznek miből is rakódik össze a nagy ka(s)sza?
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Kedden még csak találgattuk, csütörtökön azonban már biztossá vált, hogy a Sziget mínusz egyedik napján Geszti Péter ad kétórás koncertet, felölelve zenei karrierjének eddigi összes állomását. Geszti a fesztivál sajtótájékoztatóján elmondta, hogy sem a Jazz+Az, sem a…..