Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosolyszünet

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Like: A toplista 2011.02.26 16:13:33
A likeolható oldalak toplistája, a Balatont úgy látszik mindenki kamázza. via (köszi tefy!)..
mosolyszünet 2011.02.27 08:25:59
@penelope garcia: Az kifelejtetted, hogy a Ádám bácsi céltalan trágársággal próbál még több nevetést kicsikarni a publikumból.

Szószpark az PC? :)))
Van egy olyan gyanúm, hogy ha céges tankolást számolnak el a benzinkutak és a lelkes dolgozók pontokat gyűjtenek, akkor az ő előnyüket a munkaadójukon verik le. Jobb ötletem nincs így Pierre levelét elolvasva, hacsak nem arról van szó, hogy nehogy már jobb legyen a parasztnak. Tud…..
Tegyük fel, hogy van egy mobiltelefon-gyártó cégünk, termékeink versenyképesek, új produktumunk a legdivatosabb okostelefonnal simán felveszi a versenyt, és van úgy felesleges ötmilliónk reklámra. Ha indez a kilencvenes években történik, akkor beültetünk valami bigét egy kád…..
Ez a kedves hölgy harminchárom éve elrakott a fagyasztójába egy hógolyót, amivel akkor játszott - bazdmeg. Azóta minden évben partit ad a barátnőinek, ahol a hógolyóé a főszerep, a hógolyó a sztár! A kedves hölgy kapcsán eszünkbe jutott egy másik hógolyózás néven…..
mosolyszünet 2010.01.23 17:17:04
Subba Csúszós menet 2010.01.08 22:00:00
  ..
mosolyszünet 2010.01.10 20:36:12
@kitvalasztanal.hu: a jobb képességű idióták meg a betont is leamortizálják a le nem szerelt hólánccal
Múlt héten megtudhattuk, hogy a rafkós ellenőrök újabban elgáncsolják a kellemetlenkedő férfiutasokat. Mint az várható volt, a törékeny lányokkal sem bánnak kesztyűs kézzel az ikúgettó bajnokai. Mikor söpri el végre a forradalom az idiótaterrort? Egy kétségbeesett lány…..
 Ha már kiveséztük a hamisítványokat, térjünk ki a manapság oly divatos ruhafeliratokra is! Továbbra sem vagyok kibékülve azzal, hogy Magyarországon kerüljük a hazai dolgokat, és még mindig a külföldi dolgok számítanak nálunk trendinek. Pedig inkább nevetségesek,…..
A következő akció: Helyszín: valahol Pesten Kerepesi út (47.504302,19.146481) Időpont: változatlanul valamikor a jövő héten. Mi már tudjuk :) Mostmár Ti is :) A tapasztalatok alapján ezentúl nem közöljük előre sem a helyszínt, sem az időpontot. Az első alkalom meg VIP akció…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
mosolyszünet 2008.06.05 12:59:54
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
A Homár még nem jött rá, mivel lehetne megfékezni a BSA fenyegetőző spamjeit, mert ugye az adatvédelmi biztos csak magánszemélyekkel foglalkozik (a cégek adatai nyilvánosan hozzáférhetők), másrészt a levelek nem elektronikusan érkeztek, így a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség sem…..
mosolyszünet 2007.11.08 12:39:53
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Igencsak vegyes véleményeket hallottunk már az olcsó thai járatairól ismert ukrán légitársaságról, mi februárban nem szívtunk velük, más viszont igen. Anitáéktól fontos dolgokat loptak el, kerekesszékes kollégájának emiatt haza is kell utaznia. Részletek alant. Kedves Homár,…..