Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANTI-SQUIRREL

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A britek kilépési tárgyalásai az elmúlt napokban finoman szólva sem alakultak túl rózsásan az Európai Unióval. A héten odáig fajultak az események, hogy hivatalosan is bejelentésre került a kormány részéről, hogy az országnak készleteket kell felhalmoznia a „no-deal” brexit, azaz a megegyezés…..
ANTI-SQUIRREL 2018.07.29 18:36:16
@midnightcoder2: "Úgy látszik, az EU olyan mint egy rakás kutyaszar. Ha egyszer beleléptél, marha nehéz szabadulni tőle."

Kár hogy a gyökér angolok vagy 15 évig szívták az EU fogát, csak úgy mint, ahogy mi most csináljuk.

Angliát NEM akarták a Franciák bevenni, mert egyrészt ismerték őket, másrészt vitték a pénzt, mert a gazdaságuk egy nagy fos volt a 70-es és 80-as években.

Miután talpra álltak és ment minden faccán, gondolták hogy lépjünk le, most meg savanyú a szőlő, hogy vissza kéne fizetni a kilépési dijjat, meg elvesztenek mindent, amitől jó lett, az a foshalom-mohasziget.

Erre mondja a szityatarisznyás-polihisztor-magyar, amikor nem tudja visszafizetni a köcsönt, hogy nem tartott senki pisztolyt a fejükhöz, sem a beléspésnél, sem a kilépésnél.
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
ANTI-SQUIRREL 2018.04.14 20:12:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A helyzet az hogy sem te, sem az indexes cikk irojanak nincs fogalma az IT -rol, meg egy kicsit sem.

Mivel a szervereket, amik az auditalast(kontroll) vegeztek, kozpontilag lekapcsoltak 11-kor, igy az egesz valasztast el tudtak csalni.

Attol hogy te es par 100 ezer ember ezt unnepli es demokratikusnak veli, attol meg nem lesz az.

A Hitlert is unnepelte Nemetorszag, meg 38-ban, 45-ben meg mar nem annyira.

Persze a szerencse az az hogy ha majd jon mas, azert te majd azt is unnepelni fogod, mert nincs egy gramm agyad sem. 15 voltam, amikor racsodalkoztam arra hogy a fidesz az "Unod a banant, valaszd a narancsot" szlogent hasznalta, mint kampanyfogast. Van akinel a merce magasabb, mint a 60-as IQ, te nem tartozol ebbe a csoportba.

Angliaban is a kreten, videki, oreg suttyok szavaztak es bedontottek a gazdasagot, ugy hogy most 2 helyet zuhantak vissza a vikagranglistan.
Usa ugyan ez, ott a kreten texasi parasztok valasztottak be a Trumpot.
Nalunk meg a videki suttyok, no meg persze a csalo informatikusok, meg a ket tal mogyoroert megveheto onkormanyzati bernigger nyanyak.

Menjel tapsolni a ner-be, ott a helyed.
Ha meg majd mszp lesz, akkor szedd elo a munkasor gyakorlodat!
A Népszabadság írta meg ma reggel elsőként, majd szépen sorban mindenki, hogy a TV2 Hajdú Péter producerkedése mellett feltámasztja a Naplót, amihez több, korábban a műsorban dolgozó tévést, újságírót is megkerestek. A cikkekre válaszul a TV2 ezt a sajtóközleményt hozta le: A TV2 Csoport hír- és…..
ANTI-SQUIRREL 2016.03.21 23:20:17
@jobbdemokrata:

"Ha a cégem új munkatársakat keres"
"attól még nem a cégem keresi meg őket hivatalosan"

Ezt most en nem ertem! Vagy on nem erti?
Mandiner blog A Halál Kalifátusa 2015.11.27 07:01:00
Vendégszerzőnk, Békés Márton történész írása   „Az umma turizmusa a dzsihád.”(Iszlamista jelszó) „Muszlim testvéreim [ummati], hajnalodik már, várjátok a végső győzelmet!Az Iszlám Állam az igazak véréből születik,A jámborak szent háborújából [dzsihad] ered.Ők…..
ANTI-SQUIRREL 2015.11.27 16:05:36
@Kandeláber: Na ja ez valo igaz!
Ezt mondtam en is az asszonynak, hogy milyen erdekes, hogy az amcsikat ez nem zavarja. Tok faszan van ISIS mar evek ota. Hat persze mert veszik a fegyvert, ok meg eladjak az olajat nekik.

Amugy lattad a dailymail-en a cikket, hogy mi van a Svedeknel? Eddig bakker 17 menekulttabort gyujtottak fel. Valahogy ezt nem nagyon hangoztatjak a mediaban.
Nekunk "csak" a rugdosos csaj van, meg a kamionos "gazolo", ok meg nyomatjak a molotov koktellal.
A közlekedésbiztonság, baleset-megelőzés nem vicces téma. Hosszasan lehetne taglalni, hogy a különböző óriásplakátoknak, televíziós kampányoknak mekkora a haszna, illetve milyen a ráfordított költségek és elért eredmények aránya. Egyre többen ismerik fel azonban, hogy semmi…..
ANTI-SQUIRREL 2015.06.19 01:17:14
@G S:
Nekem pont most Hetfon volt egy kisebb fajta perec. Mentem hazafele es mar eleg ures volt minden, csak egy par auto volt az uton, gondoltam, na milyen klassz ez a resz kissebb kanyar hegyre fel, toljuk meg. Az elottem levo auto ugy tunt, hogy balra fog fordulni(Anglia bal oldali kozlekedes) en erre behuzodtam kozepre es elkezdtem elozni, csak hogy a csavo U kanyart csinalt es vissza fordult! (dupla zarovonal) Komolyan mondom hogy, ha 0.1mp-vel kesobb erek oda, akkor full leszedem a fel oldalat az autonak, de szerencsere sikerult megallnom es csak a mocit dobtam el. Hogy hogyan sikerult megallni, meg mindig nem tudom, mert rendesen toltam neki 45-50 felett lehettem, ami persze nem tunik soknak autoban, de motoron mar siman kinyirhat... Amugy mindig rajta van 3 ujjam a feken, ez itt most nagyon sokat segitett, Londonban nagyon gaz a kozlekedes, baszottul suru a forgalom, teli bringasokkal, taxikkal, stb...

Szoval bazi nagy szerencsem volt, amikor hazajottem es mondtam az asszonynak, hogy mi tortent elkezdett sirni, jott a na en megmondtam hogy ne motorozz... Sajna igaza van!
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
ANTI-SQUIRREL 2015.05.25 12:19:16
@vague.bale: 100%-ban igazad van, az osszes kinai cucc egy foshalom!

A Yamaha is az lett, amiota ugy dontottek az okosak, hogy mekkora nagy uzlet kivinni a gyartast kinaba. Volt egy 125-os YBR-em es biza 3 honapos koraban elkezdett rozsdasodni a kromozott kormany a hatso csomagtarto + az egesz kipuffogo. 1 evesen meg elkezdtek kijonni rajta elektromos hibak. Pl neha nem ment az index a jobb iranyba, probaltam megfejteni hogy mi ez a korcssag, de nem talaltam. Motoron index nelkul eleg gaz. :(
A masik nagy csoda meg a Kawasaki, azt meg kivittek Malaysiaba gyartani, na az ER6n-nek a szelep tarto fem gyurjei szoktak kihullani es emiatt az egesz blokk felrobban. Amikor ezt megtalaltam a neten, azt hittem hogy dobok egy hatast. Tartosan 130 felett nem lehet vele menni, mert szetmegy a motor! Katalogusban 199 a megadott vegsebesseg.

Szoval ha uj JAPAN motort akar az ember, akkor nem szabad sem Yamahat, sem Kawat venni, mert mar egyik sem Japan, hanem csak tavolkeleti fos.
Bazira nem mindegy, hogy ki a beszallitoja az alkatreszeknek. Fabol nem lehet vaskarikat csinalni.

Ja meg azt meg kell hogy emlitsem a Kawanal hogy az is mar 1/2 evesen elkezdett rozsdasodni a hatso villanal. A masik klassz dolog, meg a blokk nyekerges volt, vagy 2 het volt mire rajottem hogy mi az a retkes nyivakolas, ami gyorsitasnal jon csak elo. A blokk tarto csavarok kilazultak 6ezer km utan. Le kellett szednem az osszes labtartot, meg egyebb burkolatokat es meghuzni ujra a csavarokat. Nem akartam elhinni, hogy olyan klassz minoseg mint a Dacia.
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
A megoldás több, mint egyszerű. Csak mert voltak ilyen kaukázusi juhászkutyáink, a csodálatos Buck és a gyönyörű Nina emléke örökké él bennem, a fickó pedig _nagyon_ szerencsés, hogy egyáltalán van még arca. (A tulaj pedig instant főnök, mert tudja, melyik ablakot kell…..
ANTI-SQUIRREL 2014.10.08 19:00:54
En meg multkor jovok hazafele Londonban a buszsavban motorral es egyszer csak azt veszem eszre, hogy hopsz keresztbe kirepul egy 3/4-ig leragott csirkecomb elem a masik savbol 1 autobol.

Persze ez nagyon durva, mert egyreszt gusztustalan hogy valaki nem birja ki hazaig es utkozben uriti ki az autojat.
Masreszt meg nagyon baleset veszellyes, mert barki elperecelhet rajta, mert nagyon csuszik/kiszurja a gumit stb...

Mi sem kellett mint hogy a kovetkezo lampanal, amikor utolertem oket elkezdtem jo magyarhoz illoen helyretenni az arcat. Amugy nem szoktam arcoskodni, mert ugy sem segit senkin, mert ha az annyja nem nevelte meg 5 eves koraig, akkor azutan meg az isten sem segithet rajta nem hogy en kis halando...

Szoval amikor odaertem mindjart egyertelmu volt a dolog hogy mi es hogy miert repult ki. A sofor egy fekete afrikai joarc volt, az utas meg egy pakisztani/bangladeshi/india cig@ny. Az utobbit nehez megmondani kinezetre hogy honnan jott, mert ha nincs a feje kozepen piros potty(kereszteny) vagy a hatara szerelve egy adag TNT(bangladesh/pakisztan), akkor barmi lehet.

Na mindegy kozoltem veluk hogy bakker az uttest nem egy hatalmas nagy kib@szott kuka es ha van egy mod ra, akkor nem ide kene kib@szni a szemetet, mert valakit elobb-utobb megol a csuszos cupakos csirkecombbal. (a ket veget hagyta meg ahol a panir volt meg a cupak/inak a tobbi ott figyelt, ezt jol lattam noha csak 1.5 sec volt a repules/landolas elottem)

Szoval erre az arc(dr.alban) fogta es leszopogatta a 2 ujjat, amit a csirkecomb megragadasdahoz hasznalt es elkezte a mondokat, hogy na de meg is miert ne csinalja...

En erre kozoltem megint hogy ez nem kuka es ne szemetelj, majd elhajtottam elorebb, ahol fizikailag biztonsagban voltam, mert ezek vicc nelkul siman kinyirnak, ha egy motoron ulsz.

A lenyeg hogy a tisztelt kissebbseg itt sem tud viselkedni es minden mint Asiaban/Afrikaban megy a foldre! (kaja/sz@r stb)
Mondjuk az is biztos hogy az indiai csapatnak nagy reszuk vagy IT mernok, vagy orvos. Alapbol ide csak az jon, akinek jo sok penze van, mert a repjegy tobb mint £1000 onnan-ide...
Persze ezek nem abba a csoportba tartoztak, hanem inkabb a pizzafutar/munkanelkuli/feketemelos-ba. (szo szerint)
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
ANTI-SQUIRREL 2014.01.26 00:31:45
@Egy Srác: "Azt még mondjátok meg nekem, ha versenyezni támad kedve, akkor a turbánt a bukóra tekeri? Vagy alá? (A szakálláról most ne is beszéljünk...)"

Ha hiszed ha nem a Szikheknek nem kell bukosisak Angliaban!
Pont multkor lattam is egy csokat, jott a nagymocijaval turbanban buko nelkul, mondom mi a f@sz. Megneztem a neten es tenyleg nem kell.
Indiaban meg semmi sem kotelezo...

Amugy a video borzalmas, olyan mintha a Virginmedia szupporttal beszelnek. Ez nem eros angol akcentus, hanem kib@szott Indiai akcentus, mind igy beszel!

Hello máj freeend, há mély áj help ju? (mondjuk a helyi bolt amikor bemesz...) Remelem jol atjott a kiejtes! :)
ANTI-SQUIRREL 2014.01.26 00:39:36
@pog ma thon: "Habár emlékszem 15 éve még ecsettel kenték a trabit akik most fikáznak." Hm en meg jol emlekszem amikor kobanyan laktam es az utcan fujtam a jo kis opelemet. De szep is volt meg akkor minden! De amugy az Indiaiakrol tenyleg nem lehet tul sok jot mondani. En dolgoztam veluk es nincs kulturaja semminek. Munkavedelem meg csak elmeletben letezik.
Szuro? Minek ha meghal tudorakban majd jon helyette masik "szakember" 100 vagy 1000... Es ez tenyleg igy megy sajna.
...legalábbis nem sűrűn, így ha őket éri el a felmondás, az mindig meglepő. Leépítés, átszervezés, költségcsökkentés, cégmegszűnés: ezek a leggyakoribb érthető okok, amik miatt bárkit elbocsáthatnak, munkanélkülivé válhat. De bizony olyan alkalmazott is akad bőven, aki a saját hibájából lett…..
...és Bajnai a legnépszerűbb politikus - legalábbis a politika iránt érdeklődő iPhone tulajok szerint, vagyis úgy néz ki, ebben a körben én vagyok a nagyátlag :-)  Na kezdem elölről.  November második felében megjelent egy új alkalmazás az AppStore-ban, a következő…..
ANTI-SQUIRREL 2013.12.14 14:48:21
@Fedor: "Elég sok iPhone tulajt ismerek. Cégvezetők, középvezetők, vállalkozók. A huszonötön aluli ismerőseim közül viszont egynek sincs."
Ez igy van nyugaton is! Az uzleti szferaban hasznaljak es nem azert, mert annyira jo, vagy mert a szomszednak is ez van. Draga es presztizs kerdes hogy van-e vagy nincs. Konkretan nyugaton sem veszik az iPhone-t a tanulok, csak az uzletemberek hasznaljak tobbnyire. Zsido nem zsido nem szamit, presztizs. Amugy tenyleg nem a videken elo "kapalo" krumplitermeszto veszi az iPhone-t. "Na megyek az Apple store-ba es nezek egy uj telot, mert lehet hogy van ra app hogyan kell felszantani a foldet" :)
Dolgoztam mar tobb cegnek is ahol 90%-ban iPhoneja volt az embereknek csak mert...
Amugy pont tegnap soztak ram egy uj iPone-t a melohelyemen. (itt is kotelezo)
Szoval most akkor en is zsido lettem szerintuk, vagy egyetemista? ki tudja? :)
ANTI-SQUIRREL 2013.12.14 17:46:58
@Kim Jong Un: "Ekkora egy baromsagot leirni. Nyugaton mindenki hasznalja, a kisiskolastol a nagymamaig baszki!"

Te retardalt en angliaban eleg, nem vecsesen mint te!
Latom hogy kinek mi van!
A miniszterelnök szerint az elmúlt tíz évben 350 ezer magyar vállalt munkát külföldön. Ők jellemzően vendégmunkások, akik azért távoznak, mert máshol könnyebben tudnak boldogulni és ez a szám a népességhez viszonyítva még csak nem is magas. Szemöldökfelvonás…..
A kínaiak kreatívak, főleg ha motorokról, triciklikről van szó. Korábban írtam már, hogy mennyire képesek megpakolni ezeket a járgányokat, de hogy hányan is férnek el rajta arról íme néhány bizonyíték. Minek a családnak a kisbusz, ha megteszi a motor is! Pedig milyen veszélyes…..
ANTI-SQUIRREL 2013.09.09 13:52:56
@BigPi: Ja szerintem is elektromos. Bazi nagy akksi szeru dolog van kozeptajon alul, ami nem ugy nez ki mint egy benzines motor. Amugy szerintem a legbrutalabb a 7-es kep, ahol a faszi telefonal! Mert az ha sajat magat nyirja ki az egy dolog, de mogotte van meg 4 masik kollega is...
Fizetésemelésről tárgyalni a tárgyalástechnika legmagasabb foka, szinte már művészet. Ez a művészeti irány azonban vaskosan pénzre megy. Az keres a legjobban, aki a legjobban űzi, ezért aztán adunk néhány tippet azoknak, akik remegő kézzel, elcsukló hangon és némi gyomorgörcs…..
Mióta a külföldi munkavállalás és letelepedés ilyen fontos és gyakori beszédtéma lett, állandó találgatás tárgya, vajon hány magyar is választotta a határátkelést. Nos, az elmúlt napokban két, egymástól független felmérés is nagyon hasonló eredményre jutott, úgyhogy…..
ANTI-SQUIRREL 2013.07.12 21:38:43
@NIKI LAURA: "Rengeteg munka van Magyarországon,csak sírtok itt mint a fürdősqva."

Nekem mondjuk volt munkam es ugy jottunk ki, mert nem tetszett ami otthon folyt. Hogy oszinte legyek amit a neten olvasok most az sem tetszik es mar nem is vagyom haza, sem en sem a gyerekeim.

Amugy a valaszom arra hogy van munka otthon, csak annyi hogy igen am de mennyi berert???

Mert ugy konkretan az otthoni beremnek a 5X-et keresem itt kint, ugy hogy ha fele annyi lenne a berem, meg akkor is meglehetne itt elni. (letezo szocialis halo, ami otthon csak a komaknak van)

Szoval roviden itt bazi sok penzem marad az otthoni soha nem volt penzemhez kepest.

Teljesen felesleges itt okoskodni meg erolkodni, mert az adatokbol latszik hogy nem lehet az embereket tovsbb hulyenek nezni.
En reszemrol hanyok az osszes parttol kiveve a jobbikot, de az meg mar nagyon szelsoseges, szoval ennyi.

Megyek veszek turorudit egy raklappal, pedig kib@szott draga itt kint, de megtehetem...
Sok százezer Mikkamakka hagyta már el a négyszögletű kerek erdőt, mert azt hitte, hogy máshol kolbászból van a kerítés, mézeskalács a házikó, és kemény, áldozatos munka helyett elegendő benyúlni az aranytojást tojó tyúk segge alá, de talán még az is, ha megvárja, míg a…..
ANTI-SQUIRREL 2013.06.27 20:32:44