Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IPversion6

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
IPversion6 2011.05.08 01:52:08
Remek hetet zárt az amerikai tech szektor, egy-két nagykutya pompás gyorsjelentéssel kínálta meg a befektetőket. Az iparág általában véve is köszöni szépen, jól van: a válság legmélyebb szakaszából az elsők között sikerült kikecmeregnie, a fogyasztók két kézzel…..
IPversion6 2011.04.24 01:09:23
@MacMester: Na ja!

Anglia szinten zenesz. Itt is vagy 30K. kell fontban egy alap szutyok lakashoz beugronak.

Mind vinnyog mint a furdos ku.rva, de csak kamu az egesz. A biztositasi cegek szinten zenesz kategoriaba tartoznak. Az egyik kollegam most fizette ki az autojara a biztositast 1300£ egy evre. Van neki egy 2002-es alap diesel BMW-je.
A poen ott jon hogy a biztositok (is) vinnyognak hogy nekik nem eri meg, mert folyamatosan igy is vesztesegesek. Na persze en meg vagyok a Dalai Lama! Ha veszeseges, akkor miert is csinalja???

Ontik a kamu infot az ember nyakaba, mint a szart. Nekunk meg le kell nyelni, mert ezt OK mondjak!
Jajj,de csúnya! Proto(n)típus 2011.04.20 22:52:00
Vannak bizony olyan egyedivé varázsolt autói a malájoknak, amiken még a mi blogmotorunk is ledifferál. Ezúttal cork77 kedveskedett ismét egy ilyen gyöngyszemmel:Ember legyen a talpán, aki ez alatt a bodykit alatt megmondja, milyen Proton is ez a Proton. De ha a Mitsubishivel való…..
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
IPversion6 2011.04.04 14:01:57
@ügyfélszolgálatos: Nem azt mondtam hogy szarul erzem magam, ezek szerint nem jott at. A velemenyemet fejtettem ki roluk ennyi.
IPversion6 2011.04.04 14:14:16
@Shadowbull: Egyreszt nem mosgatok nekik, mert nem azt csinalom, masreszt ahogy a te szinvonaladat elnezem, te jobban mosogatnal itt kint, mint otthon barmit is csinalsz most. Masreszt van sajat vallalkozasom, ahol teljesen massal foglalkozom, mint a pizzeriaban.

Tolds ki a fusztraciodat valaki mason! (baratno/barat amelyik jobban tetszik)

Mi a retek koze van az en munkamnak barmilyen formaban, ahhoz hogy a Clarkson egy tajparaszt. Samli legyek ha ertem! Szart is pucolhatnek ettol o meg nem lesz szinvonalasabb egy kicsit sem.

Amit tisztelek az angolokban az az hogy legalabb egymast nem utaljak. Utaljak a kulfoldieket, de nem egymast. Te pont egy jo pelda vagy erre. Kotekszel okkal, ok nelkul.
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Ő Donald Trump, aki alig alszik A volt statisztikatanárom adna most egy tockost ezért a sebtiben felállított korrelációért, de nem érdekel: a milliárdosok keveset alszanak, én is keveset alszom, ergo mindjárt milliárdos leszek, minden világos. Annyi a szépséghiba a dologban, hogy én…..