Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokerpolo.hu

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a különböző blogokban gyakran tűnnek fel a jó régi magyar tévéreklámok az OTP forgóajtaján besétáló néptömegekkel, a bontottcsirkés asszonnyal meg Hurka Gyurkával, az igazán ütős amerikai klasszikusok valéahogy imaradtak a szórásból. Nem mi találtuk ki persze ezek…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
pokerpolo.hu 2008.04.10 20:16:18
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
pokerpolo.hu 2008.03.10 13:52:47
Hatalmas sikerrel debütált az USA legnépszerűbb spanyol nyelvű tévécsatornáján a Született feleségek spanyol verziója: a premiert 5.5 milió néző követte végig, ami arra sarkallta a csatornát, hogy a lokalizált verziót még aznap este megismételje. Az Univision csatorna…..
pokerpolo.hu 2008.01.18 13:50:49
Póker A póker kungfuja 2007.09.19 14:17:00
Para-Kovács Imre éleslátása a pókerben is meg szokott nyilvánulni, de főleg nem ezért szeretjük. Hanem mert a sok ücsörgés és a rá annyira jellemző szuperfeszes játék közben van ideje a pókerrel, mint jelenséggel foglalkozni. Most ezt az éleslátását is megvillantja.…..
Régóta zavar minket a tény, hogy a magyarországi pókertermek rendszeres látogatói - tapasztalatunk szerint - beszélgetéseik, csipkelődéseik és bad beat történeteik(maximum 3-at tudok meghallgatni, utána meg szoktam utáltatni magam az asztallal) között rendszresen felemlegetik az…..
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..