Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvan-76

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
istvan-76 2016.02.29 03:41:43
istvan-76 2016.02.29 03:57:08
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
istvan-76 2014.08.18 22:12:36
Többet felesleges is hozzá tenni az angol The Expeditionhoz. ..
A V/H/S tavaly akár zseniális lehetett volna azzal az alapötlettel, hogy több, különböző "talált" felvételből rakjon össze egy antológiát. Azonban a kisfilmek erősen hullámzó teljesítményt nyújtottak, ráadásul a kifejezetten ostoba (és szerintem felesleges) kerettörténet is…..
  Orbán Viktor már 2006-ban megmondta, hogy komoly bajok lehetnek a devizahitelezés hazai elburjánzásából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ezért az emberek a hibásak és nem a kormány.    2006. április 21-én a második választási forduló előtti pénteken Orbán,…..
istvan-76 2014.02.06 22:03:19
@bbjnick: ott a pont
Horror-Mirror Devil's Due előzetes 2013.10.16 20:58:53
A found footage kedvelői örülhetnek, újabb horror érkezik a témában. A Fox stúdiú január 17-én mutatja be Devil's Due-t, amelyet Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezett. Ők eleddig inkább rövidfilmekkel foglalkoztak, illetve mindkettő készíthetett egy-egy szegmenst a V/H/S…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x07 2012.11.27 20:43:00
Meglehetősen eseménytelen, de szükséges epizód volt, hiszen szépen megágyazott a következőnek, ami viszont igazi adrenalinlöketnek fog ígérkezni. Addig is nézzük át a jelen történéseit. Mivel legutóbb nem érkezett panasz a szerkesztést illetően, így most is háromfelé osztom…..
Utóbbi időben mintha elszaporodtak volna az okostelefonos lopások. A pár hete a médiát megjárt ügy óta egy munkahelyi kollégámnak akarták kirántani a kezéből, szerencsére sikertelenül (dulakodás ugyanakkor volt). Ma a Móricz Zsigmond körtéren csöppentem egy ilyen eset kellős…..
Remélhetőleg a Wayans-fivéreket senkinek se kell bemutatni. Már rengeteg (szerintem) jó vígjátékot tettek le az asztalra. Ami minket különösebben érint, hogy nekik tudható be a Horrora akadva első két része. (Véleményem szerit addig voltak jók ezek a filmek, amíg ők…..
Néhány fiatal dokumentumfilmet forgat egy elhagyott elmegyógyintézetben. Hmm... ismerős? Igen, már az előzetes alapján is érezni az igen erős Grave Encounters "hatást", vagy minek is lehet nevezni az ilyet. Egy teaserünk korábban már volt. ..
Természetesen nem felejtettük el a Rendezőportrék című rovatunkat, bár most egy kicsit többet kellett várnunk aktuális alanyunkra. Az hogy a következő rész kiről szóljon, azt újra ti dönthetitek el. Holnapig újra 5 rendezőre szavazhattok. A jelöltek: Terrence…..
írta Doro_ Chris Gorak A legsötétebb órája nem titok, hogy olyan filmek nyomdokaiba szeretne lépni, mint a Függetlenség napja vagy a Világok harca, de sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel. Első ránézésre a film egyetlen újdonsága, hogy helyszínéül nem egy megszokott…..
Az Elite Squad 2 ott folytatja, ahol az első film abbahagyta. Pontosabban évekkel később, de az erőszak és a korrupció mit sem változott, ezúttal azonban José Padilha kiterjeszti a film látókörét a favelákon túl a hatalom folyósóira, de csak hogy megmutassa: ott is ugyanaz a szar…..
Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Total Recall nagy siker volt, a 65 millióba került alkotás 261 milliót hozott. A remake dupla annyiba került, de eddig még csak feleannyit sem hozott, az év egyik legnagyobb bukása lett a film. Paul Verhoeven az eredeti film rendezője,…..
Ez már vicc. Most komolyan, mi újat lehet egy olyan történetben felmutatni, amiben három fiatal kirándulni indul egy legendákkal övezett erdőben, majd jól megszívják? A "From the makers of Monsters"-ért meg kijárna egy büdös pofon, mert se az írónak, se a rendezőnek, se az…..
Olasz film, egy rohamrendőr egység mindennapjairól. Rendkívül erőteljes alkotás, melyben egy újonc rendőr és az őt „befogadó” rohamrendőr egység összeszokását ismerhetjük meg. Az új fiúnak anyagi gondjai vannak azért lép be a rendőrségre, egyébként inkább…..
A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Isten hozott a Rekallnál, annál a cégnél, amely az álmokat emlékekké változtatja! Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás - bár szereti…..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
Sylvester Stallone a 80-as évek akciófilmjei előtt kívánt tisztelegni a The Expendables-szel, műve sikert aratott. Bejelentette a folytatást, de a forgatókönyvet Ken Kaufmanra és Richard Wenkre bízta, a rendezői székbe Simon Westet ültette. Leszerződtette Jean-Claude Van Damme-ot,…..
Akinek az első fél tucat poszteren látható alak nem ismerős, annak mintegy gyorstalpalóként ajánlom a következő filmeket pótlásra: Predator, Terminator, Rambo, Tango & Cash, Delta kommandó, USA invázió, He-Man, Vörös skorpió, Drágán add az életed, Véres játék, Dupla…..
istvan-76 2012.04.29 19:39:12
@Sanosuke: és Carl Weathers? (most valami Asylumos marhaságban fordult elő,szóval jobb sorsra lenne érdemes.)
 A 80-as és 90-es évek akcióhősei már Kelet-Európában forgatják DVD-re szánt filmjeiket, leginkább azért, mert ott bagóért lezárnak egy teljes utcát a kedvükért, ráadásul tele van elhagyatott, gazos, széthordott gyárteleppel a vidék. A legsötétebb órában egy űrlény…..
Rodrigo Cortes, a Buried rendezője ad még egy lökést a found footage műfajnak. A történet szerint lakásban néhány paranormális szakértő vizsgálódik. Nekem meg az jár a fejemben, hogy még hány bőrt lehet lehúzni erről a témáról?   ..
Az Akadémia nem szerette volna, ha Sacha Baron Cohen új filmjét reklámozván diktátori egyenruhában jelenik meg az Oscar ceremónián. De végül fáradtan rábólintottak (talán egy kézhez kapott zsíros csekk hatására?) és elküldték a jegyeket a színésznek...vagyis Aladeen…..
istvan-76 2012.02.25 18:27:53