Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narrator

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Power kritikáját itt olvashatjátok Hiába pletykálták tele az internetet pótforgatással, a rendező kezéből kivett és Toni Gilroynak adott irányítással, én mindvégig hittem abban, hogy Edwards az eddigi legjobb Star Wars-filmet készítheti el. A Godzillánál már láthattuk, hogy milyen hatásos rendezői…..
Narrator 2016.12.19 01:44:02
@danialves:
The ostoba, te. Belekotsz egg kommentbe, ski area reagalt, amit te "cikkent" v " blogkent" megjelentettel?
Ugy, h valszeg sokkal Toby kotodese van az univerzumhoz, mint necked valaha is lesz?
Valoszinuleg a jovoben is tobbet fogom fogok adni annak a velemenyere, ski nemcsak belekap vmbe. Siman irhatnal gazdasagi v politikai hireket is ez utobbi alapjan.
El merged arulni hang eves vagy? En csak were varok valaszt.
(Mi lenne, ha gyakorolnal nemi onkritikat?)
Ha szalonképesebben akarom feltenni a kérdést, akkor a bejegyzésem címe szerint teszem meg. Miért kérdezem ezt? Mert bár a melegfelvonulás, vagy mások által egyszerűen buzizsúrnak nevezett Pride már egy hete volt, az interneten még mindig a "miért nem volt ott Tarlós, és a Fidesz?"…..
Naked Pár csepp erotika 2013.05.26 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Narrator 2013.05.27 00:30:44
Nem emlékszem melyik volt az utolsó napom, amikor ne vágytam volna egy BMW Z3 Roadsterre. Ezt annak fényében is fel merem vállalni, hogy egy Z3-ban egyedül talán Claire Forlani fest jól. Még az sem tántorít el, hogy kevés autó (és annak tulajdonosa) van kitéve olyan sok, előítélet…..
Narrator 2013.05.02 20:17:27
@Minden Áron: hagyd már abba. ne mentegetőzz tovább, itt megtalálsz hétfőn, mert hetero nap van: www.popcorn-heaven.com/. priviben üzenhetsz továbbra is, h az olvasók ne lássák! ;)
a z4 továbbra is stílustalan. a z3 volt az utolsó bmw. még ha melegeknek is készült!
Narrator 2013.05.02 20:20:45
@Narrator: bocs, az utolsó bmw, aminek volt stílusa. a többi kínai
A teljes átalakuláson átmenő budapesti kőszínház jövő évi darabjaiból ajánlja a legjobbakat Dőner György igazgató és Csuka István művészeti igazgató. A pöfeteg galíciai Ebben az oldott hangulatú musical-vígjátékban Csongor, a kedélyes budai ifjú rájön, hogy ő…..
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
Narrator 2011.07.19 00:10:05
@Narrator: most már nagyon remélem, hogy lány vagy :D
Narrator 2011.07.19 00:52:11
@tildy:): ez volt az első sorozat, ami nekünk szólt! :D
Narrator 2011.07.19 01:39:04
@Tesztelo.hu: follow the white rabbit...