Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sylvilany

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Sylvilany 2011.01.31 18:10:05
@StacyWindmill:
Fogd vissza magad! Kósának nincs szüksége a Te segítségedre, meg tudja védeni magát, ha akarja! Egyébként Mórucz Babett is "csak" egy kislány, aki nem tehet semmiről, nem kellene Őt sem piszkálni!!!!! Ő szenvedi meg legjobban ezt az egész helyzetet. Egyébként Eszterke is botlott már nem is egyszer és mindenki, aki korizik.
Sylvilany 2011.02.06 17:30:37
Érdekes, hogy a verseny előtti nap pénteken az FM 95 folyamatosan mondta a rádióban, hogy szombaton műkorcsolyaverseny lesz, és a legesélyesebbek: Kósa Eszter, Fácska Laura és Csernoch András. A versenyen a jégcsarnokban is elhangzott ugyanez. Ilyet még versenyeken, legyen az bármi, nem hallottam.

1. Mivel Kósa Eszter két edzőtársával versenyzett, akik nagyon is gyengék, így nagy versenyzésre nem igazán lehetett számítani, persze, hogy a legesélyesebb volt!
2. Csernoch Andrásnak is egy ellenfele volt.
3. Laura tényleg nagyon ügyes lány, és baromi mákja van, hogy nem Kósa Eszterrel kell versenyeznie, mert valami indokkal előbb - utóbb Ő is lapátra kerülne, ugyanis szemmel láthatóan jobb Eszternél. Ő tényleg esélyes volt.
4. A többi korosztályban nem voltak esélyesek? Kilenc kategória indult!
5. Én még nem hallottam, hogy az FM 95 egy gyerek sportverseny előtt máskor is bemondta volna, hogy kik az esélyesek!!
6. Ha Kósa Eszter ügyes - márpedig az, szép kűrt futott - akkor miért nem versenyzett a többi gyerekkel? Gondolom azért, mert legalább tét nélkül, stressz nélkül tudott versenyezni. Így sokkal könnyebb kiállni, mintha van ellenfél. Neki pedig most nem volt. Miért tették ki ennek a szülei? Ezzel ártottak a legtöbbet a kislányuknak.
7. Még most ne hasonlítsuk össze Esztert és Babettet! Eszter Londonba és Budapestre jár edzeni, a Sebestyén Juli volt edzőihez, itthon meg Sebestyén Juli és Gyulai Györgyi edzi. Persze, ha ezt a szülők megtehetik, akkor tegyék, hiszen mindenki a legjobbat akarja a gyerekének. Babettnek kimaradt egy év. Még mindig jobb,mintha maradt volna a Jégkarcban, hiszen ott már csak visszafelé fogták az utóbbi időben, nehogy fejlődjék. Györgyitől már sírva járt haza egy ideje. Így van most egy év hátránya, de aki ismeri a kislányt, az akaratát, az jól tudja, hogy ezt majd behozza. Tehát kedves emberek, majd jövőre tessék hasonlítgatni! A történtekhez képest pedig harmadik lett, ami nem rossz, főként, hogy a debreceni pályán versenyzett. Aki látta most Őt, és ismeri, az azt is látta, hogy nagyon feszült volt ezen a versenyen.
8. Mi történt azóta? A DTV a szombati adást meghamisította. Már nem az van fenn a neten, ami szombat este ment le tv-ben, ami szintén a Kósa gyerekről szólt. Ilyet lehet? Debrecenben simán! Undorító! Sajtószabadság?!
9. Tény, hogy a korcsolyával kapcsolatosan mindig minden a polgármester gyereke körül forog. Lásd a héten a Debrecen újságot. A versenyről kinek a képe volt benne? A sportiskola honlapján kinek a képe van mindig? A Santa Clauson a honlapon kinek a képe volt a több száz versenyző közül? Természetesen Kósa Eszteré. Aki figyeli ezt a sportot, az tudja. Most mondhatja Kósa is, mint a cimborája: Ezt most elkúrtuk! De nem kicsit, hanem nagyon!