Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eatmoregold

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Nintendo Vicc... akarom mondani, a Switch, és eléggé kritizálják a vasat is és a játékfelhozatalt is. Pedig a Nintendo korábban több nagyon jó konzolstartot is dobott, míg például a Sony rendre elég szar lineupot hozott össze mindegyik konzolja premierjére. De mennyire számít egyáltalán…..
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
eatmoregold 2016.06.09 06:47:40
Múlt vasárnapig lehetett még megfejtést beküldeni Doom-nyereményjátékunkra, az eredményhirdetésnek pedig nagyon itt van már az ideje, nem is húzzuk tovább. Előbb a megfejtés, aztán a nyertesek...
eatmoregold 2016.05.27 21:16:32
@DnP: Höhöhö, pontosan így jártam én is :D
Mert bizony, él és virul, 33 évvel a megjelenése után is a Commodore 64 körül olyan kommuna pezseg, hogy az egészen elképesztő. Az elmúlt hetekben több, ehhez kapcsolódó hír is előkerült, most ezekből gyűjtöttem párat. Ghosts'n Goblins igazi arcade átirat (a Commando…..
Elnézést az altesti kontentért, de van az a wtf-faktor, amiért kitesszük a 18-as karikát. Arról már írtunk korábban, hogy a SimCity vagy éppen a Soulcalibur V infantilisabb játékosai hogyan próbálnak péniszt csinálni a játékban, ezúttal azonban egy olyan programról lesz szó,…..
Van ez a Checkpoint nevű podcastünk, amit nagyon élvezünk csinálni, és egyre több hallgatója is van, úgy tűnik a kommentekből, szeretitek is. Az egyik adásban volt egy olvasói felvetés arról, hogy rendesen próbáljunk ki régi klasszikus játékokat, és mai szemmel nézzük meg, mi…..
Beindult az E3-vonat, Index anyánkon szépen követjük is, de azért a blogra is jut egy-két morzsa (illetve már jutott is, lásd az előző két posztot). Sajnos idén nem a helyszínről koverolom az eseményeket, de ez remek alkalom arra, hogy kettőt hátralépve összeszedjem az E3…..
Nem vagyok régihardver-gyűjtő, de azért elég komoly gondot okoz, hogy a tévé alatt hogyan helyezzem el a konzoljaimat, és hogy melyiknek legyen fix helye a tévé véges számú kimenetén. Gondolom, annál ez még nagyobb gond, akinél tucatszám állnak otthon a különböző…..
Ma van az új Avengers-film premierje itthon, ennek apropóján kicsit körülnéztem a szuperhősös videojátékok között, és összeszedtem a - szerintem - legjobbakat. Nem meglepő módon főleg az unalomig ismert Superman-Batman-X-Men vonalon voltak játékok, kevés kiadó vállalt be saját…..
Aki esetleg a kecskeszimulátor vagy a kavicsszimulátor után feltette a kérdést, hogy "Mi lehet a következő, teadélután-szimulátor???", most megkapta a választ. Igen, az. Tea Party Simulator 2015, a Steamen meg lehet venni potom tíz euróért. Van trailere is, mutatom. Igen, ez is egy…..
eatmoregold 2015.04.23 21:56:15
@kukatr: Tök felesleges lenne, veszel egy üveg kevertet és kiülsz egy padra, kész :D
A múlt heti teaser óta nem akar elapadni a neten a Star Wars-os kontent, és erre a vonatra én is szívesen felszállok, mert én is az első trilógián nőttem fel, a fényszablya sugárpallos fotonjatagán fénykard zvöööng hangja bennem is szép emlékeket ébreszt. Úgyis régen volt…..
Japán adott már nekünk pár furcsa játékot, szóval az itthon kevésbé ismert OneeChanbara sorozat igazából nem lesz annyira meglepő. Egy PS2-gyökerű horrorjátékról van szó, aminek igazából csak a díszlete horror, a játékmenet sima kaszabolós mészárlás. A játék…..
eatmoregold 2015.03.15 14:44:00
Igazából sokkal korábban kellett volna megírni ezt a posztot, de remélem, nem változnak olyan gyorsan a tartalomfogyasztási szokások, hogy most már késő legyen. A Tumblr ugye napjaink egyik legszórakoztatóbb szolgáltatása, mindennapi gulity pleasure, az online média halála, vagy…..
eatmoregold 2015.03.11 15:09:14
IDDQD IDDQD képregény: Buta cash 2015.03.09 14:40:30
eatmoregold 2015.03.09 18:15:31
A napokban MMO-fronton minden az új WoW-kiegészítőtől hangos (ráadásul kettős évforduló is van), szinte elvész a sok Warcraft-cikk között az EVE Online újdonsága, ami egy nyamvadt kis patch ráadásul, és csak december 9-én lesz elérhető. Pedig a CCP Games brutál jó trailert…..