Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigdaddy1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy a kormány a takarékszövetkezeti rendszer kvázi államosítása után azt kommunikálta, hogy a takarékszövetkezetek előnyt élveznek majd a Takarékbank állami részvénycsomagjának eladása során, végül úgy néz ki, hogy mégsem a szövetkezetek, hanem egy…..
A kormány és a szaktárca egyértelműen elkötelezett a nemzeti légitársaság fenntartásában, s a továbbiakban is minden szükséges intézkedést megtesz a Malév folyamatos és biztonságos működtetése érdekében - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).Fidesz.hu 2011.…..
Ha sikerült magunkat túltennünk azon a mítoszon, hogy egyszer talán utolérjük a Nyugatot, és az ebből fakadó beteges megfelelési kényszeren, akkor merre menjünk? Ezen a ponton emelik fel intő ujjukat a rendszer fizetett prókátorai: Ha nem a Nyugat, akkor jön Ázsia! A szolganyáj,…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Azt hiszem, meglehetősen ízléstelen dolog lenne most azon viccelődni, hogy lám: Mubarak egyiptomi elnök egyre valószínűbbnek tűnő bukásához csak annyi kellett, hogy Orbán Viktorral fotózkodjon. Mint ahogy már-már szijjártói szinten lenne populista olyanokat írni, hogy Egyiptomban…..