Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sang Lee

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Frankfurti éjszakák 2013.09.10 10:58:48
Én szeretek visszajárni Németországba. Egyszerűen azért, mert megható a tudat, hogy nem egy kimondottan korrupt rendszerbe cseppenek bele. Ettől függetlenül lehet, hogy az (itt élő olvasóink nyilván jobban képben vannak), de valahogy úgy is bizalmat gerjeszt az emberben. Mert minden…..
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
A Mali Bicycle Technology üzletvezetője Bence panaszára reagálva némileg árnyalja a nemrég megismert történetet: Nevezett "Bence" vásárlónk 2012. Május 17.-én rendelt kereskedelmi egységünkben egy Cannondale kerékpárt. A kerékpár nem volt raktáron, így a hollandiai központi…..
Sang Lee 2012.06.21 20:13:26
@Kifordított kacagány: nem tudom, hogy rossz vagy gonosz vagy-e. de mi köze ehhez ennek?
azt mondtam, nem érdekel, mit csinál a csili-vili biciklijével, amíg [összegezve:] nem kerülök miatta balesetveszélyes helyzetbe. de rájuk se mondtam, hogy rosszak vagy gonoszak, hanem hogy pózer majmok.
te meg dolgozni jársz. az is egy verzió. erről viszont egy szót se írtam, szóval nem tudom, megint miért kell rögtön harapni.
Sang Lee 2012.06.21 20:15:12
@Kifordított kacagány: amúgy meg tényleg dizájnos, csak ebben már agy sincs, szóval ez meár egy másik szint:)
Sang Lee 2012.06.21 20:16:22
@RipCat: a felnit én mondtam :) az agresszív féknyeregről mesélt
További csodás keresőkifejezések, amikre sokszor érthetetlen módon az én blogom volt a logikus találat. :) legális kokainklíma+szereléssel+együtt+100+ezer+alatthetfo van ma? - mindezt péntekenmiért jó a hó?elado GMS delorintescoban lehet kapni motor…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
SZA az Eontól ment át a GDF Suezhez, de a számlázással hogy-hogynem ott is problémák vannak. Külsős cég nyomtatja a számláikat, akik a GDF behajtási csoportjának viszont nem szólnak, amikor mégsem sikerül kiküldeniük egy kupacot. Ilyenkor megy ki egy tömeges kikapcsolási…..
Sang Lee 2012.04.04 11:43:04
@Koholmány:
a kovalens kötés könnyebb...
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sang Lee 2012.02.15 11:00:06
@lehrer: Én ponta napokban találkoztam egy ilyen vezetővel:)
A (ránézésre friss jogsis) kislány ponta házunk előtti felhajtó 30 centis havában próbált megfordulni az új swifttel, de persze elakadt. próbáltam segíteni neki kikecmeregni, de hiába mondtam el neki 3szor, hogy kicsit "billegtesse meg" az autót, mert álló helyzetből az életben nem tolom ki, nagyon nehezen sikerült kiviteleznie ezt a mutatványt...
hozzáteszem én is mégcsak most tanulok, de úgy vélem ez nem egy nagy figura...
Sang Lee 2012.02.15 11:06:15
@Kara kán: ezekkel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy a KRESZ vizsgát elsunnyogni, az mekkora szar már.
ha még azt a pár (általában logikus) szabályt se tudja megjegyezni a gyökér, akkor minek akar vezetni? RÁadásul ott nem lehet az oktatót hibáztatni kizárólag, ott a könyv, meg a tesztprogram, elég gyakorlással egy csimpánz is átmenne.
Nehezen hihető, hogy idén még nem volt kuponos lehúzás, pedig nem, úgyhogy gyorsan itt van egy. Csabáéknak sikerült egy azóta teljesen fantomizálódott kuponos cég nemlétező szolgáltatását igénybevenni,A „kedvezmenyvilag.hu” oldalon vettem egy hajkiegyenesítés kupont…..
Sang Lee 2012.01.17 15:41:01
@shitgun: szorzom a véleményed
Elsőként készül biciklinyeregben meghódítani a Déli-sarkot Helen Skelton, a Blue Peter című, népszerű BBC-gyerekműsor 28 éves műsorvezetője, aki január 4-én vágott neki az expedíciónak, írja az MTI. A hóforgataggal és fagyos szelekkel kísért 805 kilométeres táv nagy…..
Sang Lee 2012.01.14 11:47:59
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra az aranyos tényre, hogy ha egy átlagpolgár a szilveszter este értelmes eltöltéséről a tévében tájékozódott, és a világ számos országában méltán népszerű, "nagy durranással hozzunk szívbajt emberre, állatra, másik…..
Sang Lee 2012.01.05 18:50:31
Sang Lee 2012.01.05 18:51:07
@Sang Lee: de amúgy utálom azt is, ha tagolt egy mondat
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Sang Lee 2011.12.12 12:16:18
Felfoghatatlanul vicces és meghökkentő videót leltünk, nem szívesen lennék gyerek egy olyan országban, ahol ilyen műsorokat adnak a reggeli műsorsávban tündibündi macik helyett. ..
Sang Lee 2011.06.08 15:04:10
Egyelőre örüljünk annak, amink van, vagyis amink nincs. Mai cikkünk blogposztja...
Sang Lee 2011.06.08 09:15:29
@gigabursch:
Tényleg nem bántásból, de nem csak Bp-ből áll az ország. Személy szerint én innen Szegedről (VIDÉK, tudom) lesz*rom, hogy Tarlós lett a főpolgármester. A megjegyzésből csak annyi volt, ami szemet szúrt, hogy azért ne legyen már 10millió ember problémája, hogy szar a fővárosi közlekedés. Legyen ez főleg annak a 2milliónak a baja, aki ott is él.
Tényleg nem piszkálódásból.
Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa, aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, "kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el,…..
Sang Lee 2011.03.12 07:17:16
@cameloti: Jóhogy!
De nem csak az, hanem zsidóbérenc is, meg elvakult szoci pártkatona. Meg asszem van még valami, de az nem jut eszembe...

De semmi vész, nem sokáig lesz ez így, csak megvárom, hogy újra legyenek vármegyéink, aztán átállok. Igaz, hogy a cukor ára addigra 500 forint fölött lesz, de ki nem sz*rja le, van prioritási sorrend...

Ha vármegye van, minden van! :))))))))
A PirateBay is csatlakozott a Blackout for Hungary akcióhoz, amely a december 21-én megszavazott új médiatörvény ellen tiltakozik szerte az interneten. Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb torrentoldala nem sötétül el teljesen, csak a a kezdeményezés angol nyelvű bannerét helyezték el…..
Sang Lee 2011.01.05 12:57:06
@neutreality:
én arra tippelnék, hogy az RTL-ék megtámadása épp azért kellett ilyen hamar-gyorsan, hogy az átlagpolgárba azt sulykolják bele, hogy a médiatörvény lényege az lesz, hogy a csúnya-erőszakos-pornográf-mittudoménmilyen tartalmakat tiltsák (a való világ mehet? - este 8kor 3 kis folttal kitakart full pucér ribancok...), hogy a szegény naiv ártatlan polgárnak ne kelljen csúnyaságokat néznie. Ebbe azok bele is nyugodnak, hiszen csak nekik akarnak jót.

Aztán amikor szükséges lesz, bármi-bárki ellen felhasználhatják majd a törvényt. Itt mondjuk a következő választásokra gondolok.
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Sang Lee 2010.09.29 10:41:31
@Lama: nem azt szólom le, hogy iphone4-et vesz, hanem ahogy ő maga is érzi, hogy cink ott tobzódni a pár ELSŐ nyomoronc között, akik nem tudnak egy hónapot várni, és ezért rögtön terelésesel kezdi a mondókáját.
"Nevesítsük, egy új iphone 4-gyel szerettem volna hazatérni. NEM A RAJONGÁS, A TRENDISÉG HAJTOTT, PUSZTÁN CSAK AZ, HOGY A RÉGI TELEFONOM HALDOKLIK."
Már a mesterkélt megfogalmazás is azt mutatja, hogy 10szer írta át ezt az egy mondatot, hogy minél jobban sajnáljuk, és ne kezdje el senki lehülyegyerekezni. sajnos ez nem jött be.
mondja azt, hogy menőzni akart, de a gecik csak az öltönyös csávónak engedik...:)
Sang Lee 2010.09.29 12:19:07
@ben2: ha valaki nem kap MRI vizsgálatot, esetleg meghal.

bár én mintha hallottam volna iphone-függőről is, aki nem tudott első nap 4-re váltani, és estére iszonyú kínok között feldobta a talpát.

egyébként: persze, hogy a k*rva anyját az ilyen dolgozóknak, de most őszintén, ki volt az, aki soha sehol nem használt ki ilyen kiskaput, még ha felajánlották neki, akkor sem?

nemrég vettem ismerősön keresztül olcsón laptopot, mondtam volna neki azt, mikor felajánlotta a lehetőséget, hogy "áhh, nem, az egész ország sorban áll olcsó laptopért, nem fogom megvenni előlük".

egyébként a tépontos féreg helyében legalább hátrahívtam volna az öltönyös majmot, hogy ne a szájtáti nyálcsorgatók szeme láttára adjam oda a szent grált...
Belsőség A király nincs többé 2010.07.24 14:33:00
Kedves jóbarátom és egyben törzskommentelőnk, Tie, aki onnan ismerszik meg, hogy a palacsintasütés körüli beszélgetés második mondatában már Range Rovert emleget, egy szomorú esemény kapcsán küldött egy levelet. Azt hiszem, a Belsőség az a hely, ahol joggal emlékezhetünk meg a…..