Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellego

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 20 év után durván csalódott a T-Mobile pénzügyi osztályában, akik valahogy sem papíron, sem digitálisan nem bírnak úgy számlázni, hogy amiatt ne kapcsolják ki a telefonját: A mai nap megkoronázta az elmúlt hetekben folytatott kanosszajárásomat a T Mobile…..
Palinak nem jött be a Csigavér autósiskola oktatóinak stílusa, akik a 90 perces menetekből alapból lecsípnek 20-at, a fennmaradó bő egy órában pedig ügyeik intézésére használják a tanulókat: Röviden leírnám az ország talán legnagyobb, de bizonyosan legjobban hirdetett…..
hellego 2012.08.10 12:28:14
A cikkre reagálva: Valószínűleg azért van ennyi "ügyetlen" autóvezető mert az oktatás ilyen színvonalon folyik ebben az országban. (sajnos) Nekem személy szerint 20 éves jogsim van, 1 kisebb koccanással. kb: Budapesten 800.000 Km vezettem eddig
Egy tegnapi sztori a tötymörgőkről...XIV. ker. Vezér út az M3-tól befelé. 1. lámpa előtt, lámpa zöld! autós lassít 45-40-35. lámpa még mindig zöld! Lámpa vált autós megáll. indulunk 50-ig gyorsít, nem sietek megyek mögötte.. 2. lámpa előtt, megint 45-40-35. a lámpa még mindig zöld. autós MEGÁLL!!! majd beleszálltam hátulról. lámpa vált. kissé ideges lettem.. indulunk, megelőzöm.. 3. lámpa, idős hölgy balkanyar. várok...nem menne előrébb nehogy elférjek mögötte. nagy nehezen már sárgán átcsúszik. 4. lámpa újabb autós, lámpa zöld..50-45-40. lassít! (de minek?) megint zöld a lámpa de satufékkel megáll. Ja féklámpa nuku. Gondoltam melléállok és higgadtan közlöm, hogy nincs féklámpája. válasz: "NEM IS FÉKEZTEM." Hát akkor hogy a k..va a..dat akkor, hogy álltál meg ilyen hirtelen??? Na rájöttem csak nem én vagy a hülye... Ennyi. És ezt szerintem mindenki tudná még mesélni.
Na ezért ingerültek ennyire az emberek a mazsolákkal szemben! Hozzáteszem ha egy hölgy próbál parkolni, mindig segítek neki és türelmes vagyok. (nem dudálok, nem villogok, nem állok rá!) csak nevetek magamban, hogy eltart 5-10 percig a komoly művelet. Tisztelet a kivételnek!
hellego 2012.08.13 12:22:33
@hagyma: Kedves Hagyma!
Pont azért írtam, mert nem voltam alapból ideges mind egyes sofőrök, nem siettem sehová. Én a kulturált de dinamikus közlekedés híve vagyok. "dinamikus nem száguldó őrült!" A tanulóvezetőket sem szoktam letolni az útról. Sem az öreg lassúbb gyalogosokat és autósokat. Ha lehetőségem van rá megelőzöm SZABÁLYOSAN! Az említett esetben a kimondott tutyimutyi autósokat említettem, akik a záróvonal és a szegély között ingázva bizonytalanul vezetnek, mintha azt se tudnák hol vannak. Ezek a vezetők a közlekedésre VESZÉLYESEK!!! És még valami: Én ha nem tudom merre menjek szabályosan félreállok, vagy ha kell kerülök egy kört, nem úgy mint egyesek, akik megállnak a zöldnél vagy az út közepén.