Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fnyolcas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magányos cédrus mögött álló művész körvonalai lassan kirajzolódtak: egy különc magányos zseni, akinek életében nem adatott meg az elismerés, mégis kitartásával és határtalan erejével ő lett végül a Napút festője. A magányos cédrus - Csontvári géniusza c. kiállítás közelebb hozta számomra a magyar…..
Görögország - Magyarország 4 - 3 -  Megkülönböztetett szeretettel köszöntjük újra kedves olvasóinkat. Utolsó felvonásához érkeztek az EB selejtező csoportmeccsei. A válogatott eddig egy betli mellett 4 szalonremit és 4 győzelmet tud felmutatni, és kérdés, hogy milyen…..
fnyolcas 2015.10.12 12:02:59
@Artie: Így igaz. A görögök is a 2.góljuk után milyen lelkesen lőttek messziről is, már nem akarták ziccerig játszani, passzolgatni magukat. Egy kapustréner biztosan sokkal több hibát tudna felsorolni (vajon miért van mégis ott?), csakhogy már a szurkolóknak is feltűnő. Mindent a védő játékosoknak kell megoldani, még a kapu előtti 5 méteres távon belül is. Más kapus sokszor "elkergeti" a védőket, hogy ne akadályozzák, majd ő a kapus felugrik, és kézzel magasabb mindenkinél, elhárítja a veszélyt. Király meg nem tesz semmit.
Sokan járnak hozzám hasonlóan a 6 elmű rabkeresztekkel, kapnak egy nehezebb változatot és nem tudják megoldani. Van aki erre a falhoz vágja az egészet, van aki elfelejti, van aki emlékszik rá, de nem érdekli különösebben a kérdés. És van Bill Cutler, akinek szintén nem sikerült…..