Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BruceWayne

0 bejegyzést írt és 3911 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DC Comics élőszereplős filmes/sorozatos történelme régebbre nyúlik vissza, mint a Marvelé, és ami a legfontosabb, hogy nem csak mennyiségben, de minőségileg is uralni tudták a múlt évszázadot. Egészen 1941-ig kell visszamenni az első élőszereplős alkotásig, ami egy Marvel…..
és akkor jöjjenek a jó hírek; egyrészt ugye tényleg tavasz van, másrészt, ezzel szolid összhangban, az utóbbi évek legjobb koncertjét, előadását, buliját, isten tudja miét kapták meg a rászorulók a péntek éjféli kid koalán, így a mai bejegyzés a megtépázott fülű…..
BruceWayne 2013.03.03 17:42:58
érdekes kép és hang kombó. ..
BruceWayne 2012.10.28 23:02:13
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Emika @ A38 Hajó, 2012.02.23. Az egy dolog, hogy Emika egyértelműen a tavalyi év egyik legjobb lemezét adta ki, de ettől függetlenül nagyon nehéz volt elképzelni, hogy csütörtöki koncertje akár jól is elsülhet. Nem a szokásos fanyalgás mondatja ezt, egyszerűen elég megnézni egy…..
Egy angol temetkezési vállalat épületének oldalfalára került fel az egyik tévésorozat reklámja, szerintem már mindenki kitalálta, melyikről van szó. A multireklámokkal foglalkozó cég elnézést kért, a környékbeli nyugdíjasokat felzaklató képet levették. ..
Az Éden Hotel című sorozat március 7-én indul a Viasat3-on. A műsort bevezető kampány része egy 3D-s közterületi megoldás: a plakáton Horváth Éva, a sorozat műsorvezetője alig fedett testtel csábítja a nézőket. Domborulatai a forgalmas helyek buszmegállóiban a plakáttal…..
A magyar labdarúgást évek, mit évek évtizedek óta igyekeznek megújítani, mindig voltak olyan traumák, amiken túl kellett lépni, VB-döntő, Marseille, Irrapuato, nem sorolom, nem fociblog vagyunk. A sport prezentálása is állandóan fejlődött, Szepesi Gyuri bácsi mikrofonjától a…..
BruceWayne 2011.02.28 15:52:26
@duke64: "Bognár focitudása elvitathatatlan,50-szeres válogatott,még játszott VB-n.
Az ,hogy milyen ember (szenvedélybeteg-kaszinózás),az más lapra tartozik,ne keverjük a sportkarrierrel."

már ne haragudj de aki szerint a hollandokkal ellen tökölivel kell helyettesíteni Szalait, azt én nem igazán tudom komolyan venni...
bár addig is egy vicc volt a pali, beképzelt suttyó, a vb alatt az NST-bloggerei is leszakértették a f*szba, ő meg csak kitartott a hülyesége mellett, rendesen megsértődve.

Amúgy mér van az hogy nálunk szinte csak bukott edzők szakértenek? nyilván mer ők érnek rá, de akkor is....
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
A Tv2 ma este ismét csatasorba állítja legújabb vetélkedőjét, a 40 milliós játszma című szériát, ami az első körben igen tisztességesen teljesített, habár mi lehúztuk egy kicsit az első epizódok láttán. A formátum marad, egy pár, negyven miska, egy műsorvezető és néhány…..
BruceWayne 2011.02.21 22:26:28
@freddyD: de kajakra :D

amúgy a "nemnézekvalóvilágotmertazszar típusú kommentelők" valamilyen szinten átfedésben vannak a "Nemnézekartikuláltanordibálóferencetmertazszar" és a "Tévémsincsmerazszar" típusú kommentelőkkel, szóval nagy hódításra ne számítsanak....
Az új médiatörvény hozott magával sok vízfejű, kancsal gyermeket, akiket persze a készítők pont annyira szeretnek, mint filigrán, csókos szájú kuzinjaikat, például a reklámok hangerejéről szóló passzust, ami ellen senkinek nincs kifogása. A törvény többi részében viszint…..
A Lost című sorozat egyik megválaszolatlan rejtélye volt (az nem válasz, hogy Jacob szerette a számokat) az a számsor, ami megváltoztatta és egyben megkeserítette Hurley életét. A sztoriban ugye Hugo megjátssza a számsort (4, 8, 15, 16, 23, 42) a Mega Lotto Jackpot nevű…..
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
BruceWayne 2010.12.26 22:57:56
@sixx: thanks.

amúgy a tegnapi Pusztító volt az ünnepi kínálat messze legértelmesebb programja.
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
Sajnos Andy Whitfield betegsége (non-Hodgkin limfóma) nem javul, sőt, a kezdeti biztató hírek után visszaesésről és további kezelésről hallhatunk, így a Spartacus-sorozatot gyártó Starz nyelt egy nagyot, és új színészt kezdett keresni a szerepre, hiszen a sorozatba beleölt…..
A gawker szedte össze a legnagyobb kliséket, legócskább frázisokat, amiket a valóságshow-szereplők puffogtatnak lépten-nyomon, és amiktől az embernek még a talpa is ökölbe szorul. A kifejezéseket meghagyjuk angolul, mert nem magyar műsorokban hagzanak el, de fordítást és…..
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
A Szigetes performansz után ugyan ki mást is fektethetnék szürreális boncasztalunkra, mint a mulatós színtér integető szerencsemacskáját, Balázs Palit. A jelzős szerkezet nem véletlen, a művészünk ugyanis egy Darth Vadernek maszkírozott lopótök és egy Szent Józsefet ábrázoló…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
BruceWayne 2010.08.19 15:03:39
@Csöncsön: legyél csoncson, az olyan feketepákós kiejtés :)
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..