Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StacyWindmill

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
StacyWindmill 2011.01.31 18:10:12
@pcr: bárcsak te pont olyan buta lennél, mint ő...akkor nem jutottál volna ide.....állj csak tovább a soron a lámpagyárban :)))))
StacyWindmill 2011.01.31 18:10:12
@pcr: huh annyira tehetséges az a kislány, hogy még egy kűrje se volt esés nélkül. Te csak csuklóból gépelgetsz ide, vagy tudod is miről írsz???? Lopj egy lámpát a lámpagyárból, hogy megvilágosodjon az a sötét elméd.

Egyébként nem sírok, puffogok. Nagyon jól szórakozok az ilyen beteg embereken mint te és a társaid. Most meg is fogadtam többet fogok kommentelni,mert nem volt eddig fogalmam, hogy a társadalmunknak ilyen sötét zugai is vannak.
StacyWindmill 2011.01.31 18:10:14
@Ejoy: nem, képzeld el. Azért reggeltem ma, mert még sosem voltam fent. Ma azzal kezdtem a napom, hogy megnéztem a híreket és ebbe botlottam. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül,mert undorítóak vagytok itt.