Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumbuska

0 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt most nem a humorosnak szánt leadek gyümölcsöző terepe: sajnos nem vicc, a fiú öngyilkos lett a szakítás után, levélíró kérdése pedig: "Ki kit szopatott? Döntsétek el." Sziasztok! Volt pár kapcsolatom az életemben, de 26 évesen ezt ki nem mondhatja…..
bumbuska 2008.05.24 08:55:49
Zozu, mennyi?husz!

Hagy kerdezzem mar meg, szakitottak mar ugy, hogy a masik meg szerelmes volt? Nem, mondok mast. Szakitottak mar ugy, hogy elmult nalatok az erzelem, tobbek kozott azert, mert a masik nem foglalkozott, nem torodott veletek? Igy -jogosan- talan ugy is gondolhattatok, hogy nem is fogja erdekelni a szakitas. Na, szoval volt ilyen? Volt ugy, hogy ti kezdemenyeztetek a szakitast? Tegyuk fel, hogy volt. Akkor ezek szerint jogos lett volna, ha a masik megoli magat egy bucsulevellel, hogy ti tehettek rola, ti oltetek meg? El sem hiszem, hogy gondolkoznak igy emberek... Szalljatok mar le a magas lorol!
Milyen posztok voltak itt mar eddig? Hany gerinctelen szakitas volt, felredugas, vagy ha nem is felredugas, de undorito szoveggel? Es hany olyan volt ezek kozott, hogy egy tobbeves kapcsolatot zartak le igy, vagy akar hazassagot??? Erdekes, ott kurvara senki nem volt _ennyire_ elitelo! Ezzel szemben itt a csaj korrekten azonnal elmondta, hogy ez nem mukodik. Az mar mas teszta, hogy beleszeretett valakibe, akivel _utana_ osszejott. Lehet ezt fujjolni, de nyilvan ti olyan tokeletesek vagytok, hogy veletek sosem esett meg, hogy amikor mar azon vacillaltatok, hogy szar a kapcsolat, megkonnyitette a dolgotokat, hogy jott valaki, akibe hipp-hopp beleszerettetek. Mert azert lassuk be, van ilyen.
Igazabol csak annyit akarok mondani, hogy ha a srac nem hal meg, senki nem haborodik fel ezen a szakitason. Mert nincs min felhaborodni. De igy, hogy tudjatok, hogy a srac ongyilkos lett, maris o a vilag legkegyetlenebb noje. Csak abba gondoljatok mar bele, hogy mi tortenne, ha minden ilyen, vagy ennel "tisztessegtelenebb" szakitas utan a masik meghalna. Asszem mindenki eltemetett volna eleteben mar par halottat, ha jobban belegondol. Csak bele kene gondolni es nem erkolcsbajnokkent itelkezni. A legtobbszor ugyis azok az igazan sarasok, akik a legjobban dobaljak a koveket...
Valóban olcsón úszta meg a levélíró, hiszen nem vitte el a lány bosszúálló disznótorra, helyette napi kétszer főzött melegételt, ebédre két fogást, vacsorára egy harmadikat, közben meg elfelejtette, hogy van egy pasija, kivéve ha éppen egy autóra volt szüksége. Sziasztok!Jó…..
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
bumbuska 2008.05.18 13:36:43
petyo
Valahol meg tudlak erteni, hogy zavar a kutyaugatas, de engem meg tudod, mi zavar?
1. mi mar reg itt laktunk, mikor mindenfele megkerdezes nelkul szemben velunk nyitottak egy kocsmat. (nem tudom, egyaltalan hogy lehet, hogy ehhez nem kell a szomszedok beleegyezese, de mindegy). Hajnal 3-4-ig tartottak nyitva, volt egy kicsi teraszuk is, nyaron allandoan tomve volt fullreszeg bunko allatokkal, akik ugyan 10 cm-re alltak egymastol, megis annyira kellett uvoltozniuk, hogy en nem tudtam aludni. Ezen kivul bent ugatott a mulatos es az ablakik persze nyitva voltak. Szoval nem tudtam aludni a ricsajtol. Aztan meg a melegtol sem, mert ha kinyitottam az ablakot, olyan volt, mintha mellettem beszelgetnenek es zenelnenek, ha becsuktam, meg nem tudott mikor kiszellozni a haz, volt benn 40 fok. Megsem mentem at merget keverni a piajukba. Pedig eskuszom zavarobb volt, mint a kutyaugatas. Tudom, mert eleg sok kutya van a szomszedos telkeken.
2. az egyik kozvetlen szomszedunknak a hobbija a barkacsolas. Ertsd ugy, hogy hetvegen is reggel 6kor kel es az udvaron dolgozik, persze mindig a leghangosabb eszkozokkel kezd, 8-9-re mar elmulik a hangzavar, de ugye az mar mindegy, mert mar 6kor felebredtem... ezen kivul ilyen jo idoben minden idejet a kertben tolti, kopacsol egesz du. Megsem, ot sem akartam megmergezni. Sot, nekik meg kicsi gyerekuk is van, az is neha annyira bombol, hogy behallatszik, megis, ot sem akartam kinyirni.
3. szinten, szinte velunk szemben, az ut tuloldalan egy fitness terem mukodik. Nyaridoben fogjak es kibasszak az udvarra a szobabicikliket es ott tartjak az edzest. Ja, ehhez persze kiteszik a hangfalakat is, ami olyan kurva hangos, hogy a nappalim kozepen is hallani tv melett. Sot, az edzo megprobalja tulugatni a zenet, igy azt is tisztan hallom, hogy 1-2-3 ez az lanyok, igen, mar csak 8-at es 7 es 6 blabla... Na oket sem mergeztem meg.

Pedig ezek emberek, elvileg tobb esszel vannak megaldva, mint az allatok (mondom elvileg), megsem kepesek alkalmazkodni a legminimalisabb fokig sem es ilyen szinten zavarnak. Elhiszed, hogy leszarom, ha ugat egy kutya? Orulj, hogy neked csak ennyi gondod van.
Egy fiú, egy lány, egy kisbaba. Mínusz egy fiú. Marad: egy lány, egy kisbaba. Fájó történet két kérdéssel a végén. Tessék megválaszolni. Ha nem lenne gyerek a képben, azt javasolnánk, hogy hagyja futni a csávót. Így is ezt tudjuk mondani, csak sokkal nehezebb. Helló! Én most…..
bumbuska 2008.05.11 18:28:28
A sportért rajongó csávóban kicsit magamra ismertem, mert az utóbbi hónapokban még az amerikai fociba is belekezdtem a kosárlabda mellett. És NBA plyaoff van, mit lehet tenni? Jön az EB is, meg az olimpia. A kettő között bármire kapható vagyok. innen loptam Kedves Szakítós! Az…..
bumbuska 2008.05.10 08:18:20
Nem keverem a haragot es a felelosseget. Amikor azt irom, hogy 100-0% az arany, azt igenes a felelossegre irtam. Haragudni haragudnek en a szeretore is, de nem tartanam ot egyenlo mertekben felelosnek. Leirhatom megegyszer, de csak ugyanazt tudom ismetelni; egy vadidegen nekem nem tartozik felelosseggel, az en velemenyem szerint, az en nezopontom szerint. Egyszeruen neki nincs felelossege 2 ember kapcsolataban, a mi kapcsolatunkban, mert semmi koze hozza.
Es en annyit sem varok el egy masik embertol, amit en elvarok magamtol ugyabban a szituacioban, mert az emberek kulonbozoek. Lehet, ez a titok nyitja (marmint a hozzaallasome).
Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy en belemasznek mas kapcsolataba, de -es tudom, hogy ezesetben nem errol van szo- mar azt is fel akartam vetni, hogy mi van azzal, mikor a 3. fel nem is tudja, hogy o a 3.? Mert azert valljuk be, szerintem az esetek kabe feleben azert a parkapcsolatban elo nem ugy dug felre, hogy annak, akit meg akar dugni, reszletesen elmeseli, hogy hat igen, neki igazabol van parja es tole csak ennyit akar. Na akkor hol a felelossege? Hat sehol. Es lehet, hogy ha egyszer a te parod dug felre, vagy az enyem, pont egy olyan emberrel fogja megtenni, aki engem nem is ismert (azt sem tudta, hogy vagyok), vagy teszem azt egy egyejszakas kaland es nem is tud senki semmit. Ez eleg realis. De nyilvan, amikor esetleg kiderul, hogy felredugott, nem fogja elmeselni, hogy akit megtudott, nem is tudott arrol, hogy egy parkapcsolatba maszik bele, te meg majd gyulolni fogod a 3.-at-alaptalanul:)

"Szerintem minden normarendszerben az a jó, hogy mindenkire egyformán vonatkozik."
Hat, ezzel tudnek vitatkozni. Azert kozel sem egyforma az ertekrendje, normarendje, erkolcsi ertekrendje az embereknek. Pont emiatt van az, hogy van, akinek abszolut nem okoz erkolcsileg problemat, hogy lefekszik valakivel, akinek van parja. Raadasul ez eleg gyakori, szoval egyaltalan nem beszelhetunk egy egyseges normarendszerrol. A normak valtoznak. Lehet, hogy ez x evvel ezelott igy volt, de ma, szerintem az emberek legalabb fele igy velekedik, a masik meg ugy. Es akkor mar ki mondja meg, hogy melyik a helyes, az elfogadhatobb? (persze, egy nagyon erkolcsos szerint az, hogy nincs felredugas, de egy masik szerint meg siman belefer). De sajnos egyre tobb szerint az, hogy ez belefer, mert ha jol megnezzuk, nem nagyon lehet olyanokrol hallani, hogy mondjuk egy eleten at tarto hazassag alatt vegig huseges volt, de mar olyanrol sem nagyon, hogy pareves kapcsolat alatt huseges volt. Ezek szerint ez a norma mar kihaloban van.
bumbuska 2008.05.10 08:38:17
Ja, meg annyi, hogy pont emiatt, a normakat ne viszonyitsd szerintem a joghoz, mert pl lehet valami jogilag teljesen korrekt, ami viszont normailag (hu de hulye szo) nem elfogadhato egyesek szerint, ugyanakkor olyan is van, ami nincs jogszabalyba fektetve, buntetesi tetellel, es az hiaba aggalyos normaliag, ha egyszer jogilag megteheted, mert jogodban all. De a normak nem irasba fektetett kotelezo ervenyu szabalyok, azaz mindenki maskepp ertekelheti. Eleg szubjektiv dolog ez.

De most akkor megis felhoznek neked egy jogi peldat, mert latom, hogy te ahhoz szereted hasonlitani, es az alapjan nezed ezt az egesz szituaciot, amit mondjuk, ha benne vagy, iszonyu nehez lehet ennyire realisan latni.
Szoval te is joggal jottel egy regebbi hozzaszolasodban, akkor ezt az egesz huseg kerdest igazabol vehetjuk ugy, mint egy szobeli szerzodes letrejottet, megkoteset. Amikor kialakitasz egy parkapcsolatot valakivel, vagy rautalo magatartassal, vagy szobeli megallapodassal (rendesen megbeszelve, hogy kinek mi fer bele a kapcsolatba, pl hutelenseg szakito ok), megkottetik a szerzodes. Ebben mondjuk sok minden mas mellett egy pont a huseg, megcsalas kerdese. Na most, ha a parod megis megcsal, akkor ugye megszegte a szerzodest, amiert te buntethetsz, vagy felbonthatod azt. Na de azzal, _akivel_ megszegte a szerzodest, azzal mi van? Hiszen _o_ sehol sem szerepel benne. O nem kotott veled szerzodest semmilyen modon.
Na, ez a pelda szerintem sokkal eletszerubb, mint az, hogy egyutt tartanak pisztolyt a fejedhez.
Es ugye el tudod kepzelni, hogy ez valoban igy mukodik? Mert, ha teszem azt, en barkivel szerzodok, hogy mondjuk csak es kizarolagosan az o termekeit fogom hasznalni, vagy csak vele fogok barmilyen uzleti kapcsolatban allni, de en erre szarok, es elkezdem a konkurenciat is hasznalni, nem a konkurenciat fogjak megbuntetni, mert annak nincs koze ahhoz, akivel en szerzodtem, igy nincs felelossege sem. Csak nekem, es csak engem fognak felelossegre vonni.

Nos?:)
A BKV által sportból alkalmazott mentális betegek a legjobban az érvényes bérlettől vadulnak be. Ismerkedjenek meg Dáviddal, aki szerette volna, ha köszönnek neki, ezért kihívták a hóra. vagyis a sarjadó gyepre. Nekünk amúgy rokonszenves a BKV koncepciója, miszerint csak az…..
bumbuska 2008.05.07 21:29:30
azize 2008.05.07. 11:10:35
"Igazából hol van az leírva, hogy nekem automatikusan mutogatnom kell a bérletemet? Ez lenne az:

A BKV Zrt. jegyellenőrei az utasok jegyének és bérletének, illetve bérletigazolványának az érvényességét a BKV Zrt. területén bárhol, az utazás során bármikor ellenőrizhetik."

Nem, nem ez az. Az az, amikor a hangosbemondoban bemondja egy lagy, kedves, udvarias hang, hogy jegyellenorzes van es legy oly kedves kikesziteni jegyed, berleted. Az eleg udvarias? Vagy kulon kene koszonnie?:D

Na most, a multkori topikhoz is beirtam mar a velemenyem, de mar keson, nem nagyon reagalt ra senki; leirom meg egyszer.
2 eve szinte minden nap bkv-zok, naponta 4x. Ebbol 2x pont a Hatar uton. Megis, engem sosem molesztalt vagy bantott egy sem, sem szoban, sem sehogy! Egyszer sem. Lehet az a titok nyitja, hogy mindig van ervenyes berletem, amire vasarlas utan, meg az utazas megkezdese elott mindig rairom a diakigazolvanyszamom, majd ha meglatom az ellenort, ramosolygok es jonapot kivanok? Ilyenkor valahogy mindig az a reakcio, hogy felcsillan a szemuk, szepjonapot kivannak legalabb egy felmosollyal, majd megkoszonik, hogy bemutattam es utana legalabb a fele meg jo utat is kivan. Es en ezt is megkoszonom.
Egyszeruen nem is ertem, hogy lehet ez. Ja, de megis, valoszinuleg azert, mert nem vagyok veluk suttyo paraszt, mindig kedves vagyok es no letemre elore is koszonok, mert nem erdekel, mert en probalok kedves lenni mindnekivel. Nem bliccelek es nem kezdek el kotekedni. Nem mondom, elofordult mar, hogy koszontem, o meg nem koszont vissza, csak megkoszonte es mar a kovetkezo embert ellenorizte, de eszembe nem jutott leallni vele illemszabalyokrol beszelgetni..
Pedig fiatal (viszonylag), torekeny kis no vagyok, egyaltan nem jatszok Chuck Norrist, megsem a siman megverheto embert latjak bennem, a fenti allitasokkal ellentetben. Sot, en nem is szoktam elrohanni mellettuk nagy svunggal, megsem, sosem er semmi attrocitas.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyaltalan nincs is bunko ellenor, vagy hogy megengedett, hogy igy viselkedjenek, en csak azt mondom, hogy ha veluk is ugy viselkedne mindenki (legalabb megkozelitoleg) mint pl en, akkor valoszinuleg nem lenne kibe belekotniuk. Es akkor talan ok is ugy viselkednenek, ahogy mi veluk.
Mert most meg atesunk a lo tuloldalara: hiszen ez egy szolgaltato, o van ertunk, tehat mi barmit megtehetunk, le is kophetnenk oket, ok akkor is csak mosolyogjanak, mert a mi penzunkbol elnek? Nah persze...
bumbuska 2008.05.08 09:00:05
chicken · homar.blog.hu/2005/04/10/vegyi_tamadas_husvetra 2008.05.07. 22:53:16

Jo, nem kell tulzasba vinni. De ha szerinted az, hogy koszonsz es felmutatod a berleted, egyenlo azzal, hogy meg a diakot is kipakolod es matricakat ellenorizget, meg uv-val berletszelvenyt, szoval ha neked ez ugyanaz, akkor megertem, hogy az emberek tobbsegenek miert olyan kurva nehez udvariasnak lenni veluk, tenyleg nagyon faraszto lehet, nem is tudom, en hogy birom.
Csak abba gondolj mar bele, hogy ha neked sok napi 4x ezt megcsinalni, akkor a fenti srac miert varja el, hogy az ellenor mindenkinek koszonjon? Mert az nem napi 4 ember...
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
bumbuska 2008.04.29 22:44:23
Daily Shark · dailyshark.blog.hu/ 2008.04.29. 22:36:17

Akkor sem lenne oke, mert kb 40-45 eves, es en ilyen hulye, alszent, kulsosegekre ado ostoba picsa vagyok, hogy nem kezdek 20-25 evvel idosebb pasival.
Ha nem lenne idosebb, akkor meg nem tudom elkepzelni milyen lenne, arrol kar beszelni, mert az mar nem ez az ember lenne:D
De ha arra akarsz kilyukadni, akkor csak a merci miatt akkor sem lenne nyero, ha 180 cm lenne es 20 evvel fiatalabb:D
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
Hiába süt a nap, leszarom. Vannak pillanatok, amikor az ember küzd, bízva bízik, de felesleges. Játszmázunk, minden egyes nappal és éjszaka, és délután a legnehezebb, ahogy Rachel mondja. Mi az a határvonal, ahonnan már nincs vissza és a Jóbarátok sem szórakoztat? Képet innen…..
Ha egy kapcsolatban előkerülnek a tanárnő és a szex szavak, akkor mindig jobban érdemes odafigyelni. Most ez a helyzet. Némbervan sztorija: Srác ír a csajnak egy társkereső oldalon. Elkezdenek msn-ezni, egy hullámhossz, jókat röhögnek. Jön a tülekedős, bevásárlós, de…..
Az élethosszig tartó tanulás korában nem annyira meglepő, mint amilyen mulatságos, amikor jó kommunikációs készség mellé motivációs levelet kérnek a rakodómunkásoktól: A Budapesti 7 Nap ingyenes kiadványt (2008-04-10-i szám) böngészgettem unalmamban a legkisebb helységben,…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..
Mert ugye vagy most szakítunk, vagy soha. Ez is milyen hülyeség. Ismét egy klasszikus értelemben vett nem-szakítás, annyiban mégis a régi időkre emlékeztet, hogy egymondatos.  A szereplők szakítanak most, majd inkább mégse, hogy meg tudják, mennyire lesz…..