Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vedit30

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Vedit30 2011.01.31 12:51:17
@No quarter: Én nem így látom, de okosabb enged, úgy gondolom vagyok annyi idős és tapasztaltam annyit már hogy rálátásom legyen. Élj Te is más helyen és akkor lesz összehasonlítási alapod.
Vedit30 2011.01.31 18:10:11
@StacyWindmill: Nem azért költöztem el Debrecenből, mert annyira vonzódtam el onnan, az élet hozta úgy, és nehogy azt higgye bárki, hogy itt fenékig tejfel lenne az élet, sőt, még annál is rosszab, mint ami ma Debrecenben zajlik. Ettől eltekintve, hogy esetleg Kósa kihazsnálta a kiskapukat a lánya esetében, én még most is azt mondom, hogy Debrecen sokat fejlődött, mér akkor ia amikor még ott éltem, és azóta is fejlődik, jobban mint Kaposvár, hiszen Somogy a megyék rangsorában is az utolsók között kullog...
Vedit30 2011.01.31 18:10:11
@StacyWindmill: Hasonló cípőben jérok, mint Te én is 10 éve költöztem el és rendszeresen jérok haza, mert nekem Debrecen mindig az otthonom marad. :)