Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srajos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tölgyessy Péter vasárnap az MTV-ben említette, hogy elképzelhető, hogy a Fidesz a kettős állampolgárság kérdését könnyített honosítás formájában oldaná meg. A Fidesznek ebben az esetben messzemenően igaza volna - csakhogy a dolog koncepciója alapvetően nem stimmel. Annak…..
Három hét posztolás után a techrovat is kiszúrta a témát (via MTI), és a proaktív újságírásnak hála, a BSA szóvivőjének reakcióját is olvashatják az adóhatósággal fenyegető leveleikkel kapcsolatban:"Sarlós Gábor, a BSA sajtószóvivője lapunknak elismerte, hogy nem…..
Két hátborzongató történetet öntöttünk össze a T-Kábel házatájáról. Az elsőben egy 0 forintos tartozás miatt szűnt meg az előfizetés, a másikban egy költözés húzódott el mintegy 3 hónapig, és azóta sem tudják, mit miért számláztak az ügyfélnek: Nos, van egy…..
Legyen ma mondjuk spamnap a Homáron, íme egy igazán vicces példány. Azt nagy nehezen, de el tudjuk képzelni, hogy ezerből egy ember akkora ökör, hogy elhiszi, nyert egy tudta nélkül rendezett online sorsoláson. No de hogy egy csaj ne emlékezzen, hogy elindult egy mellszépségversenyen?…..
srajos 2007.11.07 11:38:53
muy caliente el negro special kosziii ezt hasznalom ezentul ;O) spamyourenemies.com/
es kerunk fotot Lilike melleirol... kb 15 az irodabol ezt uvoltik itt melletem ;o)))
Hétköznapi horror a kórházban, avagy mit tegyen a naiv beteg, aki nem egy marék aprópénzzel közelít a vizitdíj-automatához:Mai napon délben megjelentem a területileg illetékesFejér Megyei Szent György Kórházban, mivel kicsit fáj a fejem, és homályos a látásom, mert sok homárt…..
addict Ronda nővel hosszabb a szex 2007.10.29 22:20:00
A Durex óvszereknek reklámot csinálni mindig hálás feladat, hiszen mennyivel több bizsergés és kreatív potenciál rejlik a szexszel kapcsolatos témákban mint mondjuk az állampapírokban vagy a puffadáscsökkentő tablettákban. Pláne, ha egy külenleges, az aktust meghosszabbító,…..
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
srajos 2007.10.30 12:08:29
Az alábbi jogeset, ha konkrétumokkal nincs is alátámasztva, elképzelhető, hogy megtörtént. Jó lenne látni ténylegesen az eljárás anyagait, mint ahogy sok más esetben. De hátha látott más kolléga hasonló ügyet, és megerősíti a levélíró történetének valószerűségét.…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
Múlt héten kapott jelentést a Homár egy bizarr hirdetésről, ami az elkerülhetetlen végpusztulás víziójával riogatja az embereket. Csabi fotói szerint azonban a végzet hamarabb érte utol őket, mint számítottak rá: Kedden fotóztam le az Aviva "Holnap is felkel a nap"…..
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..