Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheBen

43 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne kattintsatok a továbbra, mert mindenki okos, ügyes tanuló és tudjátok, hogy nem szabad puskázni. Úgy se fog senki a továbbra kattintani ;) Tovább>> Először is szögezzünk le valamit. Én nem vagyok rossz tanuló, csaló stb. Nyolcadik osztályba járok, ötös tanuló…..
  ÚJ Garrys Moda [DiGiTALZONE] 2010 Edition Gmodjobb mint a PSY-os!!!miért is? mert:Multiplayer Kijavitva (Sajnos csak akk muxik amikor beirod a consolba h. connect ...IP..)Sok addon müködik  ami a PSY-osban nemvan toybox de nekem nem joés még sok mindenTÖLCSED LE ÉS Meglátod…..
Hello everyone,DJ_DAN Here!Latillaman és én tervezünk egy rádiót,ide a GMST blogra. Ha a fejesek beleegyeznek, akkor minden nap délutánján hallhatóvá válik a GMST FM,ahol az én ütős számaimmal és Lati által gyűjtött Rock/Metal számokkal fertőzzük a hallásotokat!…..
TheBen 2011.05.04 12:48:24
SziasztokRemélem, hogy mindenkinek tetszett a Back To The Future-ös GMST videóm, és már majdnem kiugrotok a bőrötökből a második epizódért. :D Igen hamarosan azt is fogom kezdeni, de valamelyik nap le kellett törölnöm a Gmodot a gépemről, mert annyi addonom volt, hogy a Fraps csak…..