Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skyven

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rainse készítette nekünk ezt a rajongói videót, és sikerült is megnevettetnie vele mindkettőnket! Köszönjük szépen!..
Skyven 2011.05.29 15:01:52
Bizony, ma lett három éves a blog!Mindenekelőtt hatalmas köszönet mindenkinek, aki követi a blogot, aki kommentben leírja a véleményét, aki filmeket ajánl és mindenkinek, aki egyéb módon támogatja a munkánkat! Hiszen mi azért csináljuk ezt az egészet, hogy Ti, nézők jól…..
Hosszú hercehurca után végre elkészültem Jason Friedberg és Aaron Seltzer legújabb paródiájának bemutatójával. A Vámpíros film példaértékű a rendezők korábbi filmjeihez képest, de önmagában még így is egy rakás sz*r. Emellett egy új linket is kitettem a linkblogba: A Humoristák nevű oldalon…..
Baaad Movies Transmorphers Live!!! 2010.08.14 17:46:00
Íme a felvétel, melyen Othalával, Laczfyval, Darth Revan-nal és Visorral karöltve kivesézzük a Transmorphers minden hibáját és... hát gyakorlatilag mást nem. Így utólag azt kell mondanom, hogy fantasztikusan jól sikerült a dolog. Kezdetben voltak aprócska nehézségek, csúszások,…..
Tegnap este került volna fel a videó, de bizonyos internet-problémák miatt ma reggel lett belőle. Az Asylum stúdió annyiszor került már előtérbe, hogy lassan külön kategóriaként lehetne kezelni (és lesz is még néhány asylum-bemutató). Joggal gondolhatná bárki, hogy unalmassá vált már mostanra ez az…..
Mindenki látta és szerintem sokan szeretitek is ezt a B kategóriás ultra-remekművet. Nem is írok ide semmit, mert nem érdemes, a videó mindent elmond. I-M-Á-D-O-M !!!..
Skyven 2011.02.14 15:25:19
www.imdb.com/title/tt1672087/ egy kicsit másképp megközelítve a filmet de énszerintem nagyon jó lesz ! Látványos és követhető remélem hamarosan kiadják :) keressetek rá van róla 1 jó kis videó 9 perc kb
Baaad Movies Baaad Movies - Postal 2011.01.05 18:05:00
Most már hivatalosan is visszatértem a decemberi szünetből, az idei első videónk pedig igazi hiánypótló darab, hiszen Uwe Boll borzadálya, a Postal már jó régóta kívánkozott a Baaad Movies-listára. A végére pedig egy felhívás az Anime Manga Palota nyereményjátékáról! Aki kedveli az animéket,…..