Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xerof

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Párizsról szóló bejegyzéseim nyilván egy hasonló poszttal kellett volna kezdenem. Hogy miért nem? Mert már több száz ilyen bejegyzés készült. Azért remélem mindenki talál benne valami újdonságot, különlegességet, és nem utolsó sorban segítséget az út…..
Zozónak ha jól számoljuk negyedszerre sem sikerült megjavítani a tabletjét, úgyhogy elvileg már cserélniük kellene: Van egy kis történetem az Alcor nevű magyar céggel. Elvittem a tabletem januárban a szervizbe, hibás kijelzővel. Visszakaptam ugyanúgy hibásan,…..
SzP elhitte az ÚJGSM kamuját, hogy azért nem veszik vissza 8 napon belül a telefonon rendelt Nokia Asha 501-ét, mert átvette a futártól, és az üzletben való vételnek minősül. Muhaha. Ekkora hülyeséget még a Homár sem hallott. Tessék csak visszavinni és újra…..
Xerof 2013.09.26 14:44:17
Telenornál sincs lehetőség webes rendelésnél a 8 napos elállásra. Úgy látszik, hogy rájuk nem vonatkozik a törvény.

www.telenor.hu/jogi-kozlemeny/netshop-szallitasi-vasarlasi-feltetelek

"Fontos, hogy az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik az online megrendelésre, mivel a megrendeléssel a megrendelő keresi meg a Telenort, aki a megrendelőt kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel.
a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet nem alkalmazandó – tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.
Xerof 2013.09.26 16:28:05
@Kifordított kacagány: A Telenor valószínűleg a törvény felett áll, mert a T-Mobile-nál, Vodafone-nál van lehetőség az 8 napos elállásra.
Egészen elképesztő fordulatot vett naiv ügyfél esete, amikor teljesen átlagosan elromlott mosógépe miatt betelefonált az Auchanba. Kiderült ugyanis, hogy a termékei kiterjesztett garanciáját jegyző AIM Biztosítót január 28.-án a PSZÁF elkezdte felszámolni. Az Auchan pénzügyeit…..
Red Hot Chili Peppers - I'm With You (Warner/mTon) A Red Hot Chili Peppers az a zenekar, amelyik soha nem jön el a Szigetre, és lassan ott tartunk, hogy Budapestre sem (azt a Dave Navarro gitárossal való egyszeri erre tévedést leszámítva). Úgy tűnik a magyar embereknek megfizethetetlen egy…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Xerof 2011.03.20 00:03:25