Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ryze

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első adása igazából az előző év utolsó adása, mert az early accessre jogosult patrónusaink már év végén hallgathatták. És nem akármilyen adás ez, de igyekszem kerülni a nagy szavakat, mert nem a felkonferálásom a lényeg, hanem a vendég: Kiss László, azaz CoVboy. Igen, eljött a stúdióba…..
IDDQD Checkpoint 5x10: Bungie 2019.06.29 21:14:44
Legutóbb kcisit megkavarodott a számozás az E3 miatt, a 9-es Checkpointra ráküldtük a 11-est, mert az E3-ra gyorsan rá akartuk dobni a show-t értékelő beszélgetésünket, és a 10-es adás akkor még bőven vágólapon volt. Ez lett ugyanis talán a leghosszabb adásunk, mindennel együtt két és negyed óra,…..
Ryze 2019.07.09 19:03:28
@molnibalage: szerintem jobban jarsz, ha emailt irsz mondjuk Stokinek, indexes emailjere vagy hasonlo
LaLee's Blog Zene - 2019. Április 2019.05.01 14:02:39
Knocked Loose - Mistakes Like Fractures A frantikus-kaotikus hardcore-t játszó Knocked Loose új EP-vel jelentkezett. De "oszt mír" csak 3 dal van rajta?? Sigur Rós - Variations On DarknessSigur Rós - 22° Lunar Halo Az izlandi Sigur Rós áprilisban 2 ambient albumot is kiadott, amelyekre…..
Ryze 2019.05.05 00:12:27
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ryze 2019.01.26 21:33:54
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Ryze 2018.10.31 13:07:59
@Kamiko555: szerintem jol, meg okosan csinalta David, es tudatosan nem beszelt, probald kiismerhetetlen, hideg maradni. De pont ez lesz a veszte, mert a sok birka, aki jon a "fujj taktika, en egyenes ember vagyok, azert jottem, h jol erezzem magam" stb. szovegekkel, azok mind fannit, robit, tamast, szandit valasztanak egy esetleges dontoben David helyett. Pedig sztem o az egyetlen, aki igazan esszel jatszott, es ugy, ahogy ezt a jatekot kene. Gabor probalkozik, csak hat..
Ryze 2018.10.31 13:31:56
@Kamiko555: ez nem feltetlenuk az o taktikajanak a hiba, mmint arra nem keszulhetett fel, hogy mondjuk a szigetre kerult no comment emberek mit kombinalnak, frocsogo szajjal orditva, h az a nyomorek david taktikzaik itten :D

Persze ezzel egyetertek, h szerepelhetett volna tobbet, pl. mikor Beniekkel dobaltak a karikat, meg fogadtak, vagy csinalta a hintat, az tok jo volt, lehetett volna tobb ilyen. Mondjuk nem tudhatjuk, hogy az rtlr mennyire vagta ugy, hogy ez jojjon le Davidbol. A multheti kibeszeloben azt mondta Eszter, h mindig azt lattak, h valakivel kettesben beszel. Ehhez kepest ebbol nem sokat lathattunk
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
Ryze 2018.10.27 20:24:24
@jóképűkirály: Igen, és szerintem ez sokkal jobban illúzióromboló, mint azt, hogy milyen ruha van rajtuk, meg milyen ruhát kapnak
Ryze 2018.10.28 12:59:50
@csillagporszem: Nem azt mondom, hogy haljanak éhen, és azzal sincs feltétlenül baj, h mennyi gyümölcs van a szigeten meg hasonlók, hanem inkább én azt érzem soknak, hogy folyamatosan mutatnak olyan képeket, hogy esznek. És persze nyilván szar rizs-bab-gyümölcs-kevéske tengeri élőlény étrenden lenni hosszú hetekig, a 40 fokban, csak abból, hogy folyton azt látjuk, hogy esznek, nem feltétlenül jön át az az érzés, hogy ők itt amúgy most éheznek, és túlélnek.

Bár az kevésbé zavar, hogy mi van a szigeten, meg mit fognak és készítenek el (még bántam is, hogy nem sikerült elkapniuk a varánuszt :D ), inkább az zavar, hogy hotdogevő versenyeznek és hasonlók. Oké, nyilván ki kell találniuk egy rakat feladatot a napi formátum miatt (ami egyébként eleinte tetszett, de mostanra egyre kevésbé), de nem értem, hogy ha tavaly még sikerült is kitalálniuk olyan nyers tintahalas feladatot, akkor idén miért nem? Miért hotdog? Egy túlélésről (is) szóló játékban nem feltétlenül azt szeretné látni a néző, hogy hány hotdogot tudnak megenni a lakatlan szigeten :D Mármint érted, sztem ez így tökre illúzióromboló.

Jó, nem akarok kukacoskodni, meg belekötni a dolgokba, biztos nem egyszerű egy ilyen műsort megszervezni és végigcsinálni, meg gondolom fog ez még fejlődni későbbi évadokban, most is voltak azért szerintem jó és ötletes előrelépések. Pl. a "wellnesst" egészen jól megoldották a tavalyi hoteles dologhoz képest.

Amúgy évad végén szívesen megnéznék 1-2 behind the scenes részt, mert önmagában rohadt érdekes ez az egész, már önmagában az is, amiket a Kibeszélőkben elmondanak
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
Ryze 2018.10.25 13:06:22
@Timi1983: ezrn en is csodalkoztam, h nem azzal jon, hogy "aztakurva de megbasznam" (kb. ilyesmi telhet ki tole), hanem magyarazza, h nincs rajta egy gramm izom se lol
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok.…..
Ryze 2018.10.20 13:23:54
@Nem Penny hajója: Némiképp meglep, hogy 2 éve nincs senkije, pedig elég szép lány szerintem, bár nem feltétlenül tűnik könnyű esetnek időnként
</iframe Ez már a harmadik, egyre flottabbul megy, ha a TV2 gondolja, szívesen elmegyek majd a Survivor-klónjuk kibeszélőjét vezetni. Vagy kurva szarul csinálom, én ezt nem tudom megítélni, nincs elég rutinom hozzá. Mindegy is, a mai adásban Beni, az előző évadban Kék Szájjal…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
Ryze 2018.10.17 20:35:35
@doktor faktor: Mondjuk ez logikus, köszi szépen! Én is erre tippeltem, de ott tűnt fel legjobban, mikor Tomi beszélt Robival, h persze papi minden oké stb, aztán egyből jön a bevágás, és mutatja, h mennyire nem bízik benne :D
Ryze 2018.10.17 20:47:17
@mentolos lecsó: Jó, ez igaz, vszeg ha nem az erdélyi titán van ott, akkor vszeg a magyar Zidane nyer. Mondjuk én úgy láttam, hogy ő nem olyan technikásan kulcsolta a lábát, de mindegy, lényeg, hogy kiesett végül.

:DDDDDDDDD
a survivor után jeremiás mehetne az új coelhonak, tancsinéni meg írhat majd pár gyermekkönyvet
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
Ryze 2018.10.12 12:53:12
@mindenévfoglalt: Én Dáviddal ülnék le szívesen, vagy néznék meg valami interjút. Eléggé tudok azonosulni a személyiségével.
Esetleg még Gábor ilyen, akit bírok, de az egész idei survivorból ők ketten azok, akik nem irritálnak semennyire sem
Ryze 2018.10.12 13:11:24
@karoton: Szerintem úgy kalkulált, hogy KittYke majd biztosan Szandira tesz, pont az említett utálat miatt, és ezen biztosan meg is lepődött. kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit fog lépni, mert elveszítette az egyik fontos szövetségesét a kavarodásban, biztosan érdekes lesz hogyan alakul a továbbiakban.
Ott bukhat el viszont, hogy ő, meg Gábor is megbízik Beniben. Bár valószínűleg fel fog tűnni, hogy direkt ellenük tett eddig 2x is már
Ryze 2018.10.12 13:14:40
@Berborosz: Érzésem szerint ez szándékos. Direkt félre áll, és csak figyeli ahogy kibontakoznak a dolgok
Spoileres, perszehogy. ..
Ryze 2015.06.20 15:58:50
@mkuk: mert stannis serege? az 1000+ ember. még ha nem is mutatták a halálukat, mindet megölték, egészen biztos
Ismét eljött a január, ami azt jelenti, hogy illendő összefoglalnom az előző évet zenei szempontból -szigorúan szubjektíven. Jó szórakozást!Kattintsatok a 'tovább' gombra a cikkhez! ..
Ahhoz képest, hogy nem létezik, kitűnő értékeléseket kapott TripAdvisoron a Wes Anderson filmjének otthont adó szálloda, a Grand Budapest Hotel. Ügyes marketingfogás vagy rajongók leleményes közösségi játéka? Miből inspirálódott a látványtervező és mi köze van mindennek a…..
Ryze 2014.07.31 07:52:32
@$pi$: Nem, én sem. Talán egy kicsit komikus volt, de egyébként nem lehet vígjátéknak nevezni szerintem. A vége még kicsit be is árnyékolja ezt az egészet szerintem
IDDQD A legnehezebb platformjáték 2013.07.31 23:29:29
Grath tumbliján találtam ezt az animgifet, és csendes bazmegelésre késztetett: Rögtön utána kellett néznem, melyik játék ez. Mint kiderült, a Cloudberry Kingdom, a Pwnee nevű New York-i indie csapat játéka, ami éppen ma jelent meg Steamen. Kickstarteres támogatással készült,…..
Ryze 2013.08.11 08:09:31
Kicsit szerény az a csendes b+ :'DDD

Off:
@Reactor: Várható a közeljövőben az új évad?
Ryze 2013.08.12 15:01:47
@Reactor: Aww, nagyon can't wait :DD Hiányzik már egy minőségi játékbemutatós
Killah közbenjárása által bétateszterek lettünk a magyar fejlesztésű Mesterlövész Multiplayer játékban, így első kézből kaphattok tájékoztatást eme csodás mű részleteiről. Oldalt a Rovatok dobozban immár megtaláljátok a Mesterlövész MP menüpontot is! A játék…..
C&H Magyarul Statisztika 2011.03.20 22:03:00
Egy kis statisztika Facebookról. Vajon a férfiak vagy a hölgyek vannak többen?Itt megtekinthető, hogy a FB oldalunkat milyen eloszlásban, és honnan nézik az emberek.Ez nyilván kb. megegyezik a blog látogatóinak a megoszlásával is. Köszönjük bogarfx-nek. ..
Ryze 2011.03.21 21:45:58
@Millenotti: ÉS egy szerb hol fogja érteni a magyart?
A Dick Assman féle őrület kirobbanásakor gondoltam, hogy majd bevezetek egy új karaktert és találtam is egy elég emlékezetes képet egy őrült fickóról, szóval tartogattam a megfelelő alanyig. Aztán valahogy sosem került rá sor, szóval most már felfedhetem, erről maradtatok…..
Hivatalosan már nem lehet több pólót rendelni, azonban korábbi rendelésekből maradt még összesen 4 darab, szóval aki tényleg megvenné őket, dobjon meg egy e-maillel. Aki kapja marja:Kukás: fekete LBuszos: fehér+fekete nyomat S, SBuszos: fekete+sárga nyomat M 2500.- (+…..
Ryze 2011.03.17 18:51:34