Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizi a laborból

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Jó, elfogadom, hogy van igény a pletykaregényekre, meg hogy marketing nélkül a legjobb szerző sem él meg, de most már megint az történt, hogy agyonreklámoztak egy satnya sületlenséget – ráadásul úgy, hogy mindenki egyből vágta, hogy itt nyilván valami szart nyomnak nagy…..
Néha érdemes korábban hazamenni, és kihagyni a kocsmázást, tegnap délután például kifejezetten jól szórakoztam a hörgő Verebesen, ahogy nyálcsorgatva ült a CKM Bikini Team (az m1 szerint bikinikommandó) tagjai között a Napkelte ismétlésében. A szilikoncsöcsök és…..
gizi a laborból 2006.09.27 13:17:03
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
gizi a laborból 2006.09.21 14:26:05
A rendszerváltás környékén annyira féltek egymástól a szereplők, annyira bebetonozták magukat a demokrácia sáncai mögé, hogy most ezek a betonkoloncok tartják fogva őket. Pl. nem lehet képviselőt visszahívni, csak nagyon-nagyon bonyolult módon lehet egy kormányváltást kikényszeríteni, stb. OV különböző ötletei talán még jók is lennének, ha ezeket nem ilyenkor vezetné elő, ha ezek a lehetőségek eleve benne lennének a jogrendben /szakértői kormány/. Ezeket a változtatásokat azonban a túlzott óvatosság -ld. kétharmados törvényeknek a normális működést akadályozó garmadája- lehetetlenné teszi.

A legnagyobb baj az, hogy nem vagyunk egy olyan tehetséges ország, hogy két garnitúra tehetséges politikus-gárdát ki tudnánk állítani. Mindegyik pártban vannak elfogadható politikusok és mindegyikben vannak csak odacsapódók, karrieristák, tehetségtelenek. /Persze nem tudom, hogy most Csintalan Sándort melyik oldalhoz soroljam?/

Nem szoktam ilyen helyekre írogatni, hiába, egyszer mindenki el tudja veszíteni az ártatlanságát, de számomra kissé képmutatásnak tűnik annak FIDESZ-nek az aggodalma a határon túli magyarokért, akik Trianon 70. évfordulóján testületileg kivonult az emlékező egy perces felállás helyett a Parlamentből, akik a magyar mezőgazdaságot Torgyán József kezére adták, ma pedig a gazdák helyzetéért aggódnak, vagy akik számonkérik a 4-es metró befejezetlenségét, de azért 1998-ban minden megtettek a beruházás elkezdésének megakadályozásáért.