Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacam83

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irigylem azokat, akik tudják, hogy vasárnap kire akarnak szavazni. Haragszom azokra, akik azt gondolják, mindenki más hülye. És nem hiszem el, hogy ha két erő alakul csak ki a politikában, akkor "A" majd tényleg engem képvisel, "B" meg egyáltalán nem. Mindig…..
lacam83 2010.04.09 12:51:59
@A Nép - Te vagy!: Biztos hogy én is így tennék, de (és jön a közhely) amellett, nem szarnék így bele ebbe a "kurva országba". Nem tennék látszat intézkedéseket s szerintem nem hagynám hogy a munka elértéktelenedjen....

....könnyű mondani, tudom...és azt is hogy egy átlag melósnál sosem leszek több (politikai szempontból)
Annyi a lényeg, hogy az alapvető igényeimet ki tudjam elégíteni, valamint lássam/tudjam hogy az a temérdek sok adóforint amit éves szinten bekasszíroznak tőlem az ország épülésére/szépülésére menjen és ne ingyenélők, semmirekellők zsebében landoljon mint kenőpénz vagy "segíj" amiböl aztán X5-ös BMW-t vesz a megélhetési bűnöző. (félreértés elkerülése végett: nincs baj a megélhetésiekkel, kapjanak pénzt, de csak ha DOLGOZNAK (úgy mint ÉN/TE/SOKAN BECSÜLETESEK. Nincs meló? Kaszáljanak a határban, ültessenek virágot tudomisén, szedjék fel a kutyaszart az útról)
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
lacam83 2010.01.24 19:29:25
Drága kedves postíró.

Először is gratulálok eme szerzeményhez.
Másodszor, Te soha a büdös életben nem találod meg a társadat. Mint azt páran már említették, a tartóselem + 20centis vibri kombó lesz a társad szánalmas életed utolsó napjáig.
Túl sok az elvárásod.
Már bocsesz, de ki a picsát érdekel a barátnő véleménye, ha a srác megfog a kisugárzásával?! Nincs két diplomája, de szép a mosolya...leszarod igaz? (csak mert egy másik picsát [gyk.: barátnőd] érdekel hogy milyen menő a srác és hogy mennyi zsét tudsz lehúzni róla)
Magasság?! Kifaszt érdekel, ha 5centivel magasabb a nő?! És?!

No, én boldog kapcsiban élek a világ legszebb nőjével, pedig sem diplomám sem csillogó házam nincs (még!) Diploma abbamaradt, de nem azért amiért Neked sikerült! Szorgalmam volt, de lóvém nem hogy befejezzem. Helyette elmentem melózni, egész jól keresek, wellness + éttermi vacsorák + mozi + ajándék mindig van. Szeretjük egymást, annak ellenére, hogy nincs két diplomám. Dolgozom, élünk egymás mellett boldogan. Kibaszottul irritál, ha egy nő azt mondja, nincsenek "értelmes" pasik. Drágaság, nézz magadra, te inkább riasztod őket ezzel a hozzáállással. Ismét mondom, Te sosem találod meg ezt a kreált ideált, mivel NINCS!
Miaz hogy majd a pasi főz rád?! Hogy képzeled ezt? Persze diploma Nálad, diploma nála, mindketten dolgoztok, és még a segged is kinyalja. Persze, minden második ember ilyen! Gratulálok az elvárásaidhoz.

Annyit mondok végszóként: Szánalmas vagy!

Lehet kimoderálni!
Polo belefáradt a kavarásba, ami az új tévéje körül ment és mivel még 8 napon belül volt, szerette volna visszaküldeni. Ám a kereskedő szerint a készülék "össze-vissza van csikargatva, mocskos és még hiányzik a garancia papír",  tehát eladhatatlan. Polo ezzel nem…..
lacam83 2009.06.17 13:21:43
@hatja:

Láttál Te mostanában TV-t?
Esetleg egy főkapcsoló, hangerő és csatorna váltó. Ez a MAX!

Mivel hangolsz?

Mivel állítod be a jelforrást (tudod, mostanában már nem csak koax-on jön a mounikasó

Mivel állítod be a kép minősége?

Mivel állítod be a képarányt?

stb...

Ugye magad sem gondolod komolyan, amit írtál??

Veszel egy cca 200ezres tévét, Te sem akarnál univerzális távkapcsolóval, vagy partvisnyéllel szüttyögni??

Ha igen, szólj, van eladó "kishibás"...agyon "csikart" TV az AvPlanet-nek!
lacam83 2009.06.17 13:47:12
@hatja:

Elnézést kérek, Mr TV!
Ezek szerint Te zokszó nélkül használnád távirányító nélkül is a készüléket! Te vagy az ellenpélda!

Ő nem tudta használni, ezért várt, hitegették majd megunta a várakozást s visszaküldte (jogszabály szerint MEGTEHETI!!!) De teheti ezt akkor is, ha nem tetszik a színe, szaga, formája...vagy akkor is, ha a Maunikasó díszletének a színei nem jönnek kristálytisztán!

Nem a távirányító a lényeg, hanem

1) Bolt KILOPTA a tartozékot (jó, lehet elszivárgott, köddé vált, talán nem tették bele a gyárban)

2) Bolt hitegette, nem küldték el a tartozékot

3) Rá akarják verni a balhét! Hazugnak állítják be az ügyben (nemtudom a vásárlónak mi érdeke lehetett összekarcolni a cuccot)

4) Miután a futár aláírta hogy visszavette a készüléket, onnantól nemhiszem hogy bármivel is vádolható lehet a vevő (visszaszállításkor ugye nyitva van már a csomag, a futár bármit csinálhatott vele!!!)
lacam83 2009.06.17 16:21:59
@hatja:

Először NEM, nem aláztalak le, csak azt mertem közölni, hogy akad (nem is oly kevés) TV, amit NEM lehet normálisan használni távkapcsoló nélkül.

Ha szerinted lealázás hogy elmeséltem mit NEM lehet csinálni (najó, lehet hogy mégis lehetséges, csak nem kényelmes) egy TV készülékkel, akkor valóban megtettem, nem állt szándékomban.

Bekapcsolni természetesen be lehet a TV-t, de a 20. század második felében már gyártottak távkapcsolósat, ezért most, a 21.században szerintem jogos a Polo reakciója.

Lehetne mondani ki mit hibázott, hogy várni kellett volna, nem kellett volna elkapkodni a visszaküldést, de a post iró ezt választotta, megtehette, visszaküldte, hisz jogos a felháborodása. (origi csomagolás esetén...bár nem csak zsir új TV vásárlásakor elvárás a tartozékok hozzácsomagolása, szerintem ez akár egy kiállított darabnál is elvárható lenne [bár ez nem az, a post szerint])


Mindegy, megyek is...már várnak, beszédem van magammal! :)

"PÍSZ"! ....ami nem Green, azokat ma szétkergették BP-en :)
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
lacam83 2007.08.30 10:29:44
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..