Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunuser

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sefatias: Ma reggelre üzenetet kaptam. Egész pontosan fenyegetést. Megtörtént blogger életem első fenyegetése. Mivel az író számára semmilyen személyes információt nem tartalmaz az üzenet, úgy érzem nem éri semmilyen sérelem, ha szó szerint idézem, amit írt: Szia…..
Hunuser 2012.06.26 13:21:59
A Jehova Tanúi által használt, A Szentírás új világ fordítása névre hallgató bibliafordítás a következőképpen adja vissza a Lukács 23:43-at: Ő pedig ezt mondta neki: „Bizony mondom neked ma, velem leszel a Paradicsomban.” Vagyis Jézus biztosította a mellette megfeszített…..
Hunuser 2012.06.20 06:02:39
@metanoia: De igen, a leírás pillanatában komolyan gondoltam, de igazad van. Sokkal jobb érzéssel tudnám elfogadni, ha kulturáltan hívtad volna fel a figyelmemet a tévedésemre.
ELEGEM VAN! - Elegem van, hogy úgy tartok nyilvános előadásokat, hogy tudom, amit elmondok több 100 embernek nem igaz- Elegem van, a hogy hülyének néznek- Elegem van, hogy 6-8 oldalon keresztül elemzik, hogy miért nem i.e. 586-ban foglalták el Jeruzsálemet, miközben régészeti…..
A múlt hét végén világszerte tanulmányozott Őrtorony cikkben (2012. április 15., 12. oldal, 16. és 17. bekezdés) ezt olvashatjuk: 1./ Ha egy rokonunkat vagy közeli barátunkat kiközösítették, akkor Jehova figyel, hogy hűek „vagyunk-e parancsához, hogy kerüljük a kapcsolatot…..
A teljes szavazati jog megadása balszerencsés esetben ellentéteket szítana anyaországiak és határon túliak között, nem összehozná, hanem szétzilálná az amúgy is széthúzó magyarságot. Mégis szükség volna a határon túliak képviseletére valamilyen formában. (Fotó:…..
Pörögnek az események az ISS körül: január-februárban potenciálisan négy különböző űrhajó látogatja meg, japán, orosz, európai és végül, végre a Discovery űrsikló is. Elsőként a japán Kónotori-2 érkezett, az első űrhajó, ami pótalkatrészeket hozott az űrállomás…..