Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acarc

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X35 2011.01.19 10:00:00
Engem különösebben nem zavar, hogy Lilut zöld erdei lénynek sminkelik és öltöztetik, az sem, hogy a fodrász ebből a rém egyszerű bubiból nem tud kihozni semmit, nagy ritkán böngyöröket, de szóljon neki valaki, hogy ne használja a tévétörténelmi pillanat kifejezést, mert…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
acarc 2010.05.16 23:08:33
@VarÁnusz: zsír lett, jöhet még ;)
Végem van. Sakk-matt, a nagyszájú újságírógyereket, sőt, a „névtelenségbe burkolózó bloggert” bedarálta a politika, a kormányszóvivő nyilatkozatában már szó szerint idéz a posztomból. Illetve dehogy idéz, sajátjaként használja a szavaimat, szóval…..
Akarom szeretni ezt a reklámot, nagyon akarom, de egyelőre nehezen megy. A Beugró című műsort imádom, és ha nem is igazítom ehhez az esti programomat, ha beleakadok, midig szívesen nézem végig a rögtönzésen alapuló jeleneteket. Rudolf Péter egyszerűen zseniális, és a többieknek…..
Fixisekre nagy kényszer nehezedik, hogy gyorsan megismerkedjenek a driftelésszerű fékezési technikával, mielőtt egy lejtő alján a falra felkenődve végzik, de rajtuk kívül van a világban néhány szórakoztató, lobogó inges csávó, aki egyszerű mountain bike-kal vagy bevásárló…..
Fasza kis címmel indít a legfrisebb (mármint AXN-földön) Lost-epizód, nem túl sok mindent hagy a képzelőerőre, de nem is baj ez. Az előző rész végére Ben összehazudozta az O6 nagy részét, és kiderült, hogy Dzsinn nem halt meg, sőt, nagyon is jól van, új, flanszia barátok…..
acarc 2009.05.05 13:17:10
@Aragorn831109: áhhá, tenkjú.
csak már azt hittem volt valami félkezű ember akire nem emlékeztem.
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
acarc 2009.04.29 13:57:40
@endike: hogy ezen mekkorát röhögtem! köszi :D

"önismétlő, üres hatásvadászat..."

láttál az eddigi 99 részből hatot, és ezt így megállapítod, hát grat...

ha tudnád, hogy ettől nagyobbat nem is tévedhettél volna! :DD
Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..
Január 5-től reggelente a Danubus rádióban is hallhatjuk élőben káromkodni a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Mivel reggeli rádiós műsort itthon csak trióban lehet vezetni, megkapják maguk mellé Rákóczi Ferencet, akit az…..
Valahogy a kapros-túrós lepény miatt azt hittem, hogy fake a sztori, de annyira jellemző ez a vállalkozó kedvű férfiakra. Miért próbálják a férfiak a lehetetlent kísérteni, és egyszerre mindent akarni? Feleséget, gyereket, szeretőt, céget, szeretőt, kolléganőt, szeretőt,…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
acarc 2008.07.16 15:55:34
Az erkölcsi aggályokat félre lehet tenni egy hármas szexért? Vagy egy konzervatív ítpusú lánynak csak a szerelem és a szív útjai számítanak? Sziasztok!2 rövid, de velős sztorim van.Sok-sok éve egy nyári ifjúsági fesztiválon asztalt keresve egy távoli ismerősöm távoli…..
Már lassan másfél hónapja elkezdtünk a szakítósblogon információaknákat elhelyezni a hamarosan a könyvesboltokba kerülő szakítóskönyvről, aminek rendkívül frappáns címet adtunk: Szakíts, ha bírsz - Értékellek mint embert. Az index dizájnere, Etele kurva jó borítót és…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?szolgálati közlemény 2: a…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Folytatódik a felnőttmaraton: igazi problémákkal, mély fájdalmakkal szembesülünk. Igazi, nagybetűs szerelem a szomszéd sráccal, közös lakás, eljegyzés, és....nem szpojler, ha azt mondom, szakítanak, hiszen ez egy szakítósblog, mi másért küldte volna el a lány a történetét.…..
"Az én szakításom - igazi, bár nem véres, csak egy kicsit" - ez volt a levél subjectje, de ilyen durva sztorira nem számítottam, főleg nem a legkedvencebb magyar városom előterében kirajzolódva. A fotó a pecs.hu oldalról származikNem ma volt, van már talán 3 éve is,…..
acarc 2008.03.27 02:38:26
acarc 2008.03.27 02:39:10
bagzómacska Gasztrocsöcs update 2008.03.25 22:41:00
Gasztrocsöcs update... Pepin bácsi és mindazon klubtársak kedvéért, akik nagyon ízetlennek találták az olasz tésztát szósz nélkül, életem kockáztatásával felkutattam a hiányzó képeket. Fogadjátok mintegy hiánypótlásként, íme! Sajnos a reszelt sajtig nem…..
A héten még egy normális szakítós történetet sem sikerült kiraknom, mert nem küldtök olyat. Most is úgy szakítanak a résztvevők, hogy nem csak hogy nem is jöttek össze, a lány két randi után feladta. Pikantéria: a szereplők rockzenészek és ázsiaiak.Kedves Szakítós! Az én…..