Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duguláselhárító mester

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az üzletek polcain található üdítőitalok literenként akár ennyi cukrot is tartalmazhatnak! Ha szereted az üdítőket, a kólát, a gyümölcsleveket, akkor szeretnénk néhány tényre felhívni a figyelmedet! Az Imperial College London kutatása 8 európai ország 350.000 lakosának…..
Az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, korunk civilizációs hatásai, a stressz, a zaj, a félelem, a teljesítmény kényszer, a betegségek sokat elvesznek a szervezet energiáiból, az egyensúly idővel felborul, és egyre nehezebben tudunk ellenállni a súlyos…..
Lakásfelújításoknál, vízvezeték bővítéseknél a hagyományos fémcsöveknél előnyösebben használhatók az ún. ötrétegű műanyagcsövek. A csövek viszonylag olcsók, és alkalmazásukkal a vezetékhálózatok, vagy bővítések gyorsan kialakíthatók akár saját kezűleg…..
Új építésű lakópark, ahol az építtető több év alatt, szép sorjában húzta fel az ingatlanokat. Az utolsók között értékesített lakásnál a mit sem sejtő első tulajt érte utol az időközben ki nem fizetett, és igencsak bepipult alvállalkozók bosszúja. Mint később…..
duguláselhárító mester 2014.02.07 11:11:10
@álfirkász: Mint duguláselhárítók alapvetően vízvezeték-szerelők is vagyunk. Sokan elfelejtik, hogy ez a szakma nem könnyű. Munkánk során a legtöbb esetben szó szerint a szarban nyúlkálunk. A munka díja általában a munka mértékétől is függ. A konkrét esetre az a javaslatom, hogy érdemes nem utána másfél órával, hanem előtte ugyanennyivel felhívni a szerelőt. Számos eset van amikor csúszás következik be egy előző munka miatt. Egy csőtörést a felénél nem lehet ott hagyni. Persze ilyenkor illik a mesternek jelezni a késést.