Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz sz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beírókönyv Dílerek 2018.02.15 13:43:28
Nos... Szemtelenednek a dögevők. Tavalyelőtt ez a cég volt az egyik támogatója az OMVK hivatásos vadászok vetélkedőjének. Ez nagyjából olyan, mintha drogdílerek támogatnák az iskolai futóversenyt. Ezekkel az OMVK-nak jövőre is feltétlenül együtt kell működnie. De közvetlenül ezután semmiképp sem…..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
Szerkesztőségünk nem bírt szó nélkül elmenni a Magyarok Világszövetségének sajtómeghívója mellett, sajnos azonban egyelőre nem találjuk a szavakat. Szóljon inkább helyettünk a sajtómeghívó:A Magyarok Világszövetségének Elnöksége tavaly decemberi ülésén döntött…..
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
szerző:Fülöp Ádám, epulet-energetika.hu  Elege lett a törlesztőrészletekből, vidékre költözött és készített családjának egy igazi hobbit házat. Egy ilyen mesebeli házhoz még hitelt sem kell felvenni, olcsó, környezettudatos és megdöbbentően jó hangulatú. Így kezelte…..
Ezekben a hetekben is nagy számban végzik társadalmilag, ökológiailag hasznos, áldozatos munkájukat hazánk erdeiben a magyar vadászok - kiegészülve persze kedves külföldi, elsősorban osztrák, német, olasz barátaikkal. Önként vállalt feladatuk, hogy - csúcsragadozók híján -…..
Az alábbi ügy meglehetősen mókás állampolgári jogérvényesítést ismertet: miután bepanaszolja a fennhéjazó hangnemben figyelmeztetést adó rendőr járőrt, a panaszában kvázi feljelenti magát szabálysértésért. A főkapitány meg kapva kap az alkalmon. Tisztelt…..
 „Ha sorozatlövő fegyver kell, menj el Kálra, keresd a Sutát.” - Egy barátja tanúskodik P. Zsolt harmadrendűről. - Stépán Balázs írása   P. Zsolt normálisan viselkedett a romákkal szemben, ahogy ez a „társaságban” szokásos: „nem kedvelte őket” – vallotta…..
A Boldog Ceferino Lovagrend ellen közleményben tiltakoznak a történelmi lovagrendek. A Schmitt Pálnak írt felhívást kizárólag a HírCsárdán olvashatják! Tisztelt köztársasági elnök úr, tisztelt Schmitt Pál!   Az elmúlt húsz évben elért elévülhetetlen…..
sz sz 2011.05.06 18:57:18
@Drout: Van, de bizonyíthatóan kellet már legalább 10x jachtonkúrni,
és a felmenőid között legalább egy Intergalaktikus származásúnak is kell lennie.
sz sz 2011.05.06 19:25:02
@becsoccsent: Bocs, elírtam, megkövetem a hajdúhadházi embereket.
Bár nem hiszem hogy ezért nem írtak semmit.
Biztos van valami más oka is.
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
sz sz 2011.05.06 19:10:56
@Judit:: Hát szellemi munkát nem hiszem a helyesírásod alapján :)))
Szerintem valami idétlen, fontoskodó, éppen hogy megbízott, ügyeletes paraszt vagy valami multinál aki a kisebbségi érzését leküzdeni vágyódásában, a főnök seggét nyalogatja azzal hogy idiótán viselkedik az alá beosztott emberkékkel.
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
sz sz 2011.04.29 21:28:58
Szegény terrorban tartott romagyarok, nincs munka muszáj nekik emberrel kereskedni hogy legyen a levesben hús! (megszakad az ember szíve)
www.szon.hu/nyiregyhaza/elozetesben-az-emberkereskedok/haon-news-charlotteInform-20110429-0253048077

Illetve ebben az ügyben is szegény romagyaroknak meg kellet védeni magukat a két öreg Nácitól
www.boon.hu/szikszo/kozbiztonsagi-forumot-hivtak-ossze-szikszon/news-20110422-03123681

Így élünk mi itt észak keleten terrorizáljuk őket!
Nem érzi senki a felső vezetésből senki hogy ez nagyon gáz!!!!!!!!!
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
sz sz 2011.04.27 10:47:09
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Na itt Borsodban tudod mi lett volna ha megemlíted hogy ellopták a tyúkjaidat, úgy összevertek volna hogy a gyerekeid nem tudtak volna azonosítani, nem kell ez a szar duma! Pápán gondolom mások a romagyarok, vagy olyan régen nőttél fel pápán hogy azért hozták vissza a tyúkokat mert, féltek még a kmb-éstől akire nem szólt rá semilyen libsi jogvédő ha egy kicsit elverte a tyúktolvajokat!
sz sz 2011.04.27 10:50:34
@Takony_fősámán: Ők meg 20 provokálják a magyarokat! Aki ezt nem látta hogy ez lesz a vége annak nincs agya!
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
sz sz 2011.04.27 10:33:56
@Köves D. Gábor:
Így van, Te okos :) a késsel amivel a kenyeret szeled,(meg amivel a romagyarok leszurkálni szokták a magyarokat) azzal embert lehet ölni ezért be kéne tiltani!!! Sőt téged bíroság elé kéne állítani mert biztos van otthon pár neked is! Ha kicsit tájékozottabb lennél tudnád hogy ezek a szerkezetek, nem olyan masszívak mint az eredeti fegyverek, ezért nem kell aggódnod, mert ha pofán vágna valaki egy ilyennel akkor szanaszét törne, ilyet meg nem akar senki mert nagyon drágák!
Ilyenre jobb a szőlő karó, amit szintén be kéne tiltani ezen okból, mert már nem használják azt sem az eredeti céljára. Leggyakrabban csak idős emberek halálra verésére!!! Gratulálok a tájokozott hozászólásodhoz és kivánom hogy három szót mondjon neked a jövőben minden reggel egy romagyar, azt hogy "Jó reggelt szomszéd!"
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
sz sz 2011.04.23 19:57:36
Szerintem nagyon rossz irányba megy az ország és sajnos a mindenkori kormányunk vezeti ebbe az irányba.
Az a baj hogy a problémát nagyon rossz irányból közelítik meg, és így olyan emberek szimpátiáját is kiváltják a szélső jobb oldali erők akik eddig nem is foglalkoztak és nem is voltak érintettek ezekben a dolgokban.
Vegyük a problémákat:
1 van egy bűnözői réteg akik félelmet és bizonytalanságot visznek, falvak városok mindennapjaiba, ez ellen az állam látványosan nem tesz semmit( hogy miért az most mindegy, lehet pénz, politika, stb..)
2 van egy másik réteg akik ezeknek az áldozatai, akik nem tudják megvédeni magukat és vagyonukat( hogy miért az is mindegy öregek, nők, gyerekek, stb..)
3 van egy réteg akiknek megkéne védeni az áldozat réteget a bűnöző rétegtől, de nem védik meg Őket, sőt kifejezetten tíltja és akadályozza hogy magukat megvédjék.
4 van a szélsőjobb réteg ami ezeket a réseket használja ki, azt a látszatot keltve mintha az áldozat réteget védenék.

Erre a dilettáns vezetőink nem megoldást keresnek a problámára, hanem fellépnek azok ellen akik azt a látszatot kelteték hogy a gyengéket védik.
Nyílván a legtöbb átlagos értékrendű ember a jobb oldalra áll, mert azt látja hogy a kormány nem tesz látványosan a bűnözők ellen, sőt látványosan tesznek azok ellen akik a gyengékért álltak ki!
Mire számítanak mi lesz a vége ha a nép azt látja hogy erre van több száz rendőr???
Az érdemi munkára meg csak vállhúzogatás jutt.

A megoldás a kezükben van, meg kell adni a lehetőséget az embereknek hogy megvédjék magukat az emberek, adni kell nekik otthonra fegyvertartási lehetőséget.
Most tudom majd jönn mindenki azzal hogy mindenki lövöldözni fog.
Nem!
Ugyanis egy éles otthoni védelemre alkalmas fegyver százezres nagyságrendtől kezdődik, azok akiknek ezeken a településeken szüksége lenne ezekre többnyire egész életükben nem engedhetnek maguknak ilyen luxus kiadást, viszont ezt az aki be akar törni hozzá nem tudja, sőt elterjesztheti magáról minden Józsi bácsi és Marika néni hogy vett egy puskát otthonra, így legálisan terjesztheti azt hogy fegyvere van. Így mivel ezek a bűncselekmény típusok szinte mindig a közeli szomszédságból indulnak így a bűnöző fülébe is eljutt hogy ki tart fegyvert, ezért ezeket a házakat elkerülik nagyobb eséllyel.
A kormány is hátra dőlhet mert azt mondhatja megadtuk nektek az önvédelemhez való jogot( nem mellesleg ezt még évekig a fejünkhöz is vághatnák :)
Így ha nincs elég rendőr meg nincs pénz, stb.. hivatkozhatnak arra hogy de mindenki megvédheti magát ha akarja, meg ha van rá pénze:))

A kis ember is boldog és nyugodt mert ugyan tudja hogy sosem lesz pénze erre, de a tudat megvan hogy "ha akarnám megtehetném"
E mellet még rengeteg másfajta megoldás tervet kéne kidolgozni és végig is vinni, de ezzel szerintem lehetne nem is kicsit a közvéleményt jó írányba terelni.
Az emberek azt éreznék az Állam velük van nem ellenük!

(Vöröskeresztet meg csak sajnálni tudom egy ilyen saját kardomba dőlök döntés miatt!
Az adományozók pénzét nyaraltatásra költeni húsvétkor, mikor az emberek ezekben az országrészekben még sonkát sem tudnak venni erre a szép Ünnepre.)
szarvas hiba
sz sz 2011.04.23 20:34:08
@kafferbivalybalamber: Hát az én pénzemből tuti, mert hogy a büdös életben nem adok még egy elkeveredet 5 forintost sem nekik. Szerintem ezzel sokan így leszenek.
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
sz sz 2011.04.13 16:58:30
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Néhány héttel ezelőtt debütált a Másnaposok 2 teasere, ennek láthatjátok a magyar változatát. Az előző részben megismert jóemberek ezúttal Thaiföldön töltenek el mámorító éjszakát, majd a következő nap megpróbálják összerakni a részletek, hogy vajon mi is…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
A közoktatási törvényen ölik már az illetékesek egymást régóta. Pokorni Zoltán vinné a bolognai vonalat, Hoffmann Rózsa a poroszos keresztény őrmesteri stílust, de lehet mindez hiába: jön Viktor és a Széll Kálmán tervvel elfújja az érveket, mert szerinte nekünk csakis a…..
sz sz 2011.03.07 05:20:26
@tildy:): Értem,:) tehát a akik szakmunkásba mennek azok nem akarnak tanulni és megérdemlik hogy szívjanak az ilyenek miatt.
Tök jó :) Amúgy lehet hogy nem ugyanazon a felén lakunk az országnak, mert nálunk biz nem úgy van ahogy írtad! Sőt már szakmunkás iskolákról sem nagyon tudok, szakiskolák vannak 4évesek és érteségi a vége (jó esetben)!! Oda is bizony betolnak boldog boldogtalant mert tanköteles, sőt kapja az iskola a kvótát utánuk!
üdv.