Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raziel6663

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
Üdvözlet mindenkinek.A blog kicsit pangó hangulatba került, köszönhető ez az én időhiányomnak és annak, hogy sok fordítóval megszakadt a kapcsolat.Chris_Bauer csinálja a "You know what's bull shit" videókat,ahogy megszavaztátok, de Ogrével, aki a NC videókat csinálta…..
AVGN és NC rajongói oldal Videók 2010.05.06 10:30:00
Videók     Magyar felirattal Eredeti angol  Tiger Games Tiger Games Bill Teds Excellent Adwentures Bill Teds Excellent Adwentures Toxic Crusaders Toxic Crusaders Ikari…..