Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rene_mascarpone

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPhone X gyermekbetegségeiről sok hír szól, lehet imádni vagy utálni. Aki csak az almás cg készülékeit akarja birtokolni, úgyis megveszi, de ha te vacillálsz, akkor adunk 5 tippet, mit választhatsz az új iPhone helyett. Nem mindegyik olcsó, a Huawei csúcsgépe 250 ezer forint felett lesz, de…..
rene_mascarpone 2017.11.15 12:36:38
@dik_: Nézzük az iPhone X máris felmerülő hibáit, holott alig kapható még (időben):

-kijelzőhiba
-hangszórónál fura, csattogó hang...

Várjuk a többit... ;)
Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz...
Egy ideje már pletykálják, hogy a Google elhagyja a Nexus elnevezést, helyére pedig Pixel néven jönnek az igazán prémium, tovább fejlesztett Android rendszerrel futó készülékek. A GeekBench oldalán napokban megjelent teszt alapján következtetni lehet az új zászlóshajók hardverére...
rene_mascarpone 2016.09.22 11:57:14
..
rene_mascarpone 2015.10.06 08:54:19
Az életrajzi ihletésű filmek fontos sarokköve a főszereplő kiválasztása. Tökéletesen csak akkor láttatható a film alanya, ha megformálója kellőképpen hasonlít is rá. Az alábbiakban erre láthatunk néhány remek példát, amikor sikerült megtalálni a megfelelő színészt a figura megformálására. Eddie…..
rene_mascarpone 2015.09.17 19:41:04
Bár vannak, akik szerint a sör inkább nyári ital, de az ilyen véleményeket nyugodtan tekinthetjük a hozzá nem értés jelének, hiszen a jó sör iránt télen-nyáron van kereslet. Nem véletlenül! Összegyűjtöttünk néhány érdekességet az utóbbi évek kutatásaiból a „folyékony kenyérrel”…..
rene_mascarpone 2015.05.03 10:03:11
A mai napra is egy érdekes játékot tartogattam nektek. Ezúttal az Anker által készített Trabant 601 népautó lendkerekes változatát szeretném nektek bemutatni, ami elég érdekes megoldásokkal rendelkezett.Az 1975 és 1989 között gyártott jármű lendkerekes megoldással várta a…..
rene_mascarpone 2015.01.09 14:26:46
Az idei év a Star Wars univerzum további növekedésének éve lesz, ugyanis 2015 decemberében mutatják be a Csillagok háborúja 7-ik részét. Alábbi posztunkban a teljesség igénye nélkül összeszedtünk jó néhány érdekes Star Wars-os kütyüt. Bár felmerül a kérdés, a…..
rene_mascarpone 2015.01.07 13:47:45
Akár feliratosan, akár szinkronosan néz filmeket az ember, időnként felkapja a fejét egy-egy furcsa szöveg hallatán/olvasatán. Rosszabb esetben pedig fel sem tűnik, hogy a fordítók milyen merényletet követnek el egy-egy szöveg kapcsán az eredeti szöveg ellen. Alább következzen…..
Peti műhelye a napokban átalakul, de a leesett hó miatt érzet mehetnék nem ismer lehetetlent, sem kifogást, így gyorsan és hirtelen kellett cselekedni: menetképessé, sőt, csapatás kompatibilissé kell varázsolni az autót addig, amíg tart a hó és a fagy. A tél lassan elmúlik én…..