Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilike13

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
140 karakter sosem elég, hogy rendesen kifejtsem, miért mászom falra (szinte) az összes magyar divatbloggertől. Természetesen senkit nem akarok megbántani és mély tiszteletem mindenkinek, aki 3 sornál többet szokott írni a blogjára kibaszott posztolt editorialok, lookbookok…..
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
A Jobbik közleménye szerint, amióta nem járőröznek Gyöngyöspatán, drasztikusan romlott a helyzet. Szemtanúk Predatort és Godzillát is látták felbukkanni. „Polgárőrök nélkül biztos pusztulásra van ítélve a község.” – jegyezte meg egy csak faját vállaló…..
A Petőfi Csarnok melletti égő csipkebokor képében mondott köszönetet Isten azért, hogy szerepelhet hazánk Alaptörvényében. „Szerepeltem már a Bibliában és számos más remek szent könyvben, de külön megtiszteltetés számomra, hogy a magyar nemzet is gondolt…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
Igazolódni látszik a hatóságok gyanúja, amely szerint a Szlovákiában előzetesben tartott Jozef Rohác ölte meg Fenyő Jánost, Seres Zoltánt, robbantott az Aranykéz utcában, és több politikus ellen is megpróbált merényletet elkövetni. A rendőrség állítja, ha kiadják…..
Tippelgettünk itt nem is olyan rég, hogy mi a legjellegzetesebb szag Budapesten, hát tessék a franciák kitalálták. Igaz, egyelőre elképzelésünk sincs milyen lesz az a bizonyos illat, de hamarosan megtudjuk. Mint a Borsa írja:  A francia Histoires de Parfums cég speciális…..
Papcsák Zugló botránypolgármestere, korábban elszámoltatási kormánybiztos a valóságtól és a realitástól nagyon távol eső kommunikációs manőverbe kezdet. Szerintem ezzel többet árt a saját megítélésének, mint sem használ, de ha Fidesz PR gépezete ezt dobta, akkor ez van.…..
10 fős, Kazinczy-bajszot viselő társaságot tartóztatott le a rendőrség, miután be nem jelentett tüntetésen karlendítéssel emelték magasba a Magyar Helyesírás Szabályait. A „Víznek Árja” nevű helyesírás-náci csoportosulás azután került a rendőrség…..
Ami most készül a parlamentben az nem alkotmány, hisz az alkotmány körül kell lenni egy fajta demokratikus pátosznak valami többnek mint pusztán egy politikai törvény körül. Azt készségesen elismerem, hogy törvényt alkotni joga van a parlamentnek. Éppen ezért amit most gyártanak…..
A politikus megszaggatta ruháit, és panellakásban aludt.  Lázár János nem győzött eleget bocsánatot kérni néhány évvel ezelőtti kijelentésének szombaton nyilvánosságot kapott, vágott verziójáért, a sajtó további piszkálódásának pedig látványos akcióval kívánja…..
A SkyCourt megnyitása után lángosos, hekkes és egy talponálló is várja majd az ide érkező utasokat. Itt nyílik a világ első duty free turkálója is. „Fontos volt számunkra, hogy a hazai szolgáltatások már a reptéren is elérhetők legyenek. Sajnos a Zóna Taxi távoztával…..
Anzix Kukázz, ne háborúzz! 2011.03.12 08:55:00
"Kukázz! Ne háborúzz!", "Attól, hogy nem látod, van szegénység!" feliratú transzparensekkel és közös kukázással tüntettek civilek a józsefvárosi önkormányzat rendelete ellen. Az új szabály 50 ezer forintig terjedő bírsággal bünteti azokat a szegényeket,…..
Kettős Mérce Lélektan 2011.03.11 07:06:00
Vajon milyen bomlott elme kell ahhoz, hogy egy éppen meghalt tudósról valakinek pártpolitikai hovatartozása jusson eszébe? Ranschburg Jenő pedig nem az a tudós volt, akiről bárkinek Gyurcsány Ferenc jut az eszébe, csak annak a szegény érzelmi nyomorék szerkesztőnek, aki a hír…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Gyerekszoba Annyira ronda... 2011.02.24 16:18:00
..., hogy már szép. De tényleg, láttatok már ennél csúnyácskábbat? Mégis annyira helyes a kis ferde arcával, szájával, szürkeségével, hogy nem lehet nem beleszeretni. Mivel itt még mindig Husi baba vadászat folyik, és a helyettesítése egyelőre a megoldhatatlan és…..
lilike13 2011.02.25 15:24:33
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Csillag születik 3 kapcsán tartott mai sajtótájékoztatón közölte, hogy lesz egy olyan szombat, amikor sem kiválasztás, sem párbaj nem lesz a ValóVilágban, hanem jótékonysági show-t iktatnak be helyette. A programigazgató ma elhangzott…..
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
lilike13 2011.02.21 14:02:36
@jozicsenko: Nem a korom, hanem a kedvenc számom a 13. És ezt a megjegyzést viccesnek tartod?
Zoli, honnan gondolod, hogy fizetős szakra jár Krisztián az Iparművészetin? Egyébként tudomásom szerint elkészítette a diplomamunkáját. Amúgy egyikük zenéjének sem vagyok rajongója, a Mocsok 1 sem tetszik. (És, mint a végén kiderül, Verebes fia készítette a klipet. Peter Sparrow.)