Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J. László egy bolsevik (törölt)

0 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...vagy csupán hozta a szokott formáját, és hazudott egy ordasat; vérmérséklet kérdése, hogy miképp értékeljük legújabb produkcióját. Azt bírta ugyanis mondani egy Bajnai sajtótájékoztatóra reagálva, a "fájni fog" turné keretében, hogy  ...a magyarok nehezen…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.12.21 19:50:10
@Blogger Géza: "Pénzügyes közgazdász vagyok"

Hazudsz. A te szakmád: betanított troll. Mellékesen egy bolsevik hazaáruló.
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.12.21 19:52:35
Feleim! "Mint tudjátok, a rendőrség házkutatást tartott az ex-NAV-os Horváth Andrásnál, melynek során a nyomozók magukkal vittek minden olyan dokumentumot, amely az ügyben Horváth kezében bizonyítékként szolgálhatna. (Igaz, tették ezt „elismervény ellenében” – azonban nem…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.12.21 17:58:45
@♔bаtyu♔: @Sir Galahad: Gejza, az már volt ma, hogy anyádat döntsd hátra, hogy essen teherbe?
Olvasom, hogy Balogh Emmi megint a nyakába ránt némi perhadat, miközben rendkívüli sürgősséggel igyekszik tiporni a "megfelelni" pedált az orbanizáció taposómalmában. Meg persze olvasom a Tótavét, nézem a Pokorni elkámpicsorodott arcát, amint az oktatási bizottság elnökeként…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.12.17 19:00:53
@J.László: Gejza, anyádat még nem sikerült teherbe ejtened? Megint liberális farkakat markolászol errefelé?

"A tudás alapú társadalom egy olyan idea, amelyet 100 esztendővel ezelőtt már létrehoztunk. Aztán jöttetek ti."

Amit 100 esztendővel ezelőtt "létrehoztatok", az arra volt jó, hogy elveszítsétek az ország területeinek kétharmadát. Ennyit a "nemzeti jobboldalról". Hajjá ki a cipődbű...
Vastagbőr Rutinból hozta az MTI 2013.12.13 08:45:00
A comment.com szúrta ki, hogy a "Mérlegen az alaptörvény" könyvbemutatóról és konferenciáról az MTI nem adott ki hírt, márpedig egy hírügynökség van már csak az országban, a közpénzből működő, "Állami" Hírügynökség.A könyvbemutató-konferencián felszólalt többek…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.12.13 22:39:53
@J.László: Mivan Gejza, a "vidéki" névvel szopásra állsz?
Kedves Munkahelyi Terror Blog,    szeretném megosztani veletek egy barátom munkahelyváltásának történetét, az ugyanis tarthatatlan és szégyen, hogy senki nem beszél arról, hogyan szívatja a magyar közigazgatás azt a közszolgát, aki netán a munkahely-változtatás…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.11.26 17:18:45
@Pilotax: " Csak én egy kicsit erőszakos ember is vagyok, főleg olyankor ha lábbal tiporják a jogaimat. Egy két ügyintéző kis picsának halkan a fülébe súgtam, hogy mit fogok vele csinálni, ha szórakozik velem."

Eegen... ha csak egy "kis picsának" kell a fülébe súgni valamit, akkor nagy legény vagy, kemény vagy, mint a vídia. Akkor legyél kemény bazmeg, amikor elveszi valamelyik maffia kormány a jogaidat! Amikor ellopták a manyupot (elrabolták a jövőnket), akkor hun votá? Akkor mit súgtál a nőd (barátod) fülébe? Azt, hogy ezt beszoptam, vazze?
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.11.26 17:24:10
@Blogger Géza: " Olvasd el, mi volt a hozzászólás, amihez hozzászóltam, és aztán kérjél bocsánatot..."

Gejza, pont te oktatod ki a népeket? Méghogy kérjenek bocsánatot... Egyél szárított tehénszart!
Lehet, hogy unalmas mindig a BKV angolságain és egyéb marketingakcióin szórakozni, de erre tényleg nem találtunk szavakat: a népligeti metróállomáson egy kis papirosra a következők vannak felírva ékes külföldiséggel (a kép kicsit homályos, de sajnos csak nemokos telefonnal…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.11.01 18:14:41
@bambanő: "az a baj a magyarokkal, hogy ilyen faszcimbalo kis gyokerek, semmi se jo nekik"

NO MAGYAR, NO PROBLEM
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.29 19:16:00
@zobod: " Ha tudomást szerzel róla, hogy valaki beszól apádnak, mit csinálsz? "

Felhívom mobilon.
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.29 19:24:16
@zobod: "Nem a magyar miniszterelnöknek kell ismerni az indiai szokásokat, hanem a protokollosának figyelmeztetni."

Na menj anyádba. Én már gyerekkoromban megtanultam, hogy Indiában más kultúra van, ott nem csókolóznak meg ilyesmi. Mosod a szerecsent, te ostoba?
Tisztelt munkahelyi terror!Segítségeteket szeretném kérni az új MT értelmezéséhez. Otthon dolgozom. A főnököm hozta a soron következő munkát és átadott egy lezárt borítékot, amelyre azt mondta ne bontsam ki, majd ráérek akkor, amikor elkezdem a munkát és ha elolvastam, majd…..
A kutyus gazdija beszállt a felvonóba, a pórázon tartott eb azonban kívül maradt, a lift pedig elindult. A szerencsétlen négylábú kis híján megfulladt, de az utolsó pillanatban a póráz elszakadt.  ..
Nem éri el utolsó nemzetis rendezésének hatását, de kemény politikai színházat csinál Alföldi a Vígszínházban is. Danton belehal a fülkeforradalomba. Színházi közhely, hogy ha van egy puska a színpadon, az előbb-utóbb el fog sülni. Alföldi Róbert Danton…..
Fodor Gábor Külön október 23. 2013.10.24 13:00:13
Magyarország jól teljesített 57 évvel ezelőtt. Forradalmunkkal megmutattuk a világnak: Szabadságszerető nép vagyunk! Ma a miniszterelnök a Hősök terén arról beszél majd, hogy Magyarország jól teljesít. Igaz ez? Nem! Ma hazánk a szégyenpadon ül Európában, növekszik a…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.24 17:31:19
@Mária: "Honnan veszi a bátorságot"

Onnan, hogy nem fél a hatalmon levő kommunista pártodtól, te szerencsétlen troll.
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.24 17:38:24
@komissarlajos: "Magyarországon erre a felfogásra amit ön képvisel - nem kiváncsi senki"

Én mégis elolvastam, te ostoba. Vagyis hazudtál.
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.24 17:39:59
@Mária: Mi van szivi, elfogyott a bónusz?
 Üdvözletem!  A történetem valószínű teljesen hétköznapi, de szeretném tudni milyen jogaim lehetnek. Szerelmi viszonyba keveredtem az egyik kolléganőm férjével, aki szintén ugyanazon a munkahelyen dolgozott. Mint ahogyan az lenni szokott, kiderült a dolog. Ebben én is…..
A biciklikre házilag is felszerelhető elektromos motor prototípusát készítette el egy New York-i fiatalokból álló csoport. A kerékpározás mellett elkötelezett társaság időt és fáradtságot nem kímélve állította össze a FlyKly névre keresztelt szerkezetet, amellyel most a…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.17 18:39:43
@szocske_: "a barátnőmmel nehézkesen tudunk együtt biciklitúrázni, mert nem azonos a sebességünk, a távolság igényünk stb. Ha ő ilyennel jönne, simán tudnánk együtt menni."

Nem biztos. Lehet, hogy csak azt akarja értésedre adni, hogy ha többször is félretennéd azt a tetves bringát, többet lehetnétek együtt az ágyban.
A történészek a fényképezés megszületésének évét 1839-re szokták tenni és Louis Jacques Mandé Daguerre nevéhez kötik, ugyanakkor az kevesé ismert, hogy az első fény által készült „fotó” már 1827-ben elkészült egy másik francia feltaláló által. A sikeres kísérlet…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.16 17:27:21
A Kaposvári Egyetem öltözködési szabályokat előíró rendelete olyan visszhangot keltett, hogy még a politika (várhatóan egyre alacsonyabban levő) ingerküszöbét is elérte. (forrás: blans.hu) A Fidelitas arra kérte Szávai Ferencet, „a Kaposvári Egyetem fura urát, hogy…..
A biciklis boomra már rég felfigyeltek a világ píárosai, megérezték benne azt az erőt, amely milliókat mozgósított az Atlanti óceánon innen és túl. Amerikában már évek óta mennek a biciklizések a legkülönfélébb célokkal. Volt aki új Biblia-fordításért lobbizott, és a…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.11 18:49:09
@kiwirágós kivirradtig: "Lehetne tekerni például a szabályos biciklis közlekedésért."

Jó helyre céloztál, bakker... Amikor még nem volt divat a bringázás, akkor ugyanazok a csókák a békávén blicceltek ezerrel. Bónuszként még kutyát is szaratnak a városban, és ők az elsők, akik a száraz kutyaszar porától rögtön a pollenre panaszkodnaknak. Régen az ilyen antiszociális elemeket elvitték a gulágra vagy Recskre ércet bányászni...
Gondolkoztam azon, hogy leírjam-e kirúgásom történetét, végül úgy döntöttem, megteszem. Hosszú lesz, néhol talán zavaros, előre is elnézést.Miután ez év tavaszán megszűnt a pozíció, ahol korábban dolgoztam, gyorsan kellett döntenem, hogy merre tovább, sajnos, nem voltam…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.11 07:57:33
@A Tyne folyó déli partja: " ritka egy idióta vagy"

Bekaphatod.

"@enpera: "sosem jársz te külföldön"

Tudsz valami linket csatolni erre, hülye gyerek?

@laupair: "kár volt? áruld el, hogy miért?"

Nem veszed észre, hogy ugratom a mókust? Mindenki ezzel a hülye mondattal kezdi a sirámait, hogy: gondolkodtam rajta, leírjam-e vagy nem, hát mégis leírom... Miért nem úgy kezdi, hogy a jó édes anyját minden főnöknek?

@zsu80: "Nagyon sajnállak."

Igazán nem kell, köszönöm szépen... inkább magad sajnáld, hogy itt hagytad a hazádat, és még büszke is vagy rá.
Egy osztrák férfi gázolhatott vasárnap Körmenden. Az autóját Hegyháthodászon elrejtve találták meg. Egy osztrák férfit gyanúsítanak azzal, hogy halára gázolt egy kerékpárost vasárnap Körmendnél és segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte a Vas megyei település…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.09 19:53:16
@Mercel: "Most a rezesova hibán dolgoznak, és nem slendriánságból fognak elengedni egy gyilkost, hanem azért mert van elég pénze megbundázott szakértőkre és pénzért akár szaddámot is újra feltámasztó ügyvédekre."

Van remény: a baltás gyilkost is kiadták. Ilyen előzménnyel lehet próbálkozni, de előbb altatni kell az ügyet. Iránban már régen fellógatták volna a ringyót...
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.10 08:24:25
@Flúgatlan: "Kártérítésként köteles az áldozat teljes élettartamára becsült jövedelmének 2-3 szorosát az áldozat családjának átutalni. Ha kell, eladva a házát, autóját, mindenét, akár a saját családja rovására."

A kártérítéssel egyetértek. A többit ne nagyon boncolgassuk, mert:
- a tettes jövedelme az adott pillanatban lehet akár nulla is
- az áldozat teljes élettartamát nem lehet megbecsülni, egy bringás vagy motoros várható élettertama lehet akár egy óra is, mint a fenti eset is mutatja
- a tettes családját nem lehet bevonni a büntetendők körébe, nem a középkorban élünk (még egyelőre).
A börtön megfelelő büntetés a tettesnek, a kerékpáros pedig drágán megfizetett, amiért ezt a közlekedési eszközt választotta. Nem véletlen, hogy én soha nem biciklizek olyan helyeken, ahol több tonnás vasak száguldoznak.
Már az óvodában megtanultuk, hogy nem szép dolog a gyengébbet bántani. Lehetséges, hogy ezt csak bizonyos óvodákban tanítják, és azokban, ahová a T. képviselő urak és hölgyek anno jártak, más szabályok voltak érvényben? ..
Üdvözlöm!  A nevem Eszter, és tanácsot szeretnék kérni munkaügyben.  Július hónapban 5 napot dolgoztam gyermekfelügyelőként egy családnál ahol 2 kisgyermekre vigyáztam.  Korábban már egy hónapot dolgoztam náluk, akkor 1 gyerekre vigyáztam, mostam főztem és…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.08 23:39:53
@Pierr Kardán: "Szerintem te csalánra pisiltél, hogy ennyire kötözködő vagy :-("

Inkább realista vagyok, mint kötözködő. Ebben az országban a munkavállalók nem ismerik a jogaikat, némelyiket ez nem is zavarja, csak amikor kitolnak vele. Ha engem behív a szomszéd, hogy javítsam meg a mosógépét, akkor nem fogom a szaros gatyáját is kimosni vagy a kutyájának a szarát feltakarítani. A bébicsősz a gyerekre vigyáz, a többi feladatra magam is bejárónőt alkalmazok, amikor nincs otthon az asszony. A poszter Eszter szerencsésnek is mondhatja magát, mert nem kellett bónuszként dugni a papával (mint Tori Black a videóban).
:D
Gyorsan átfutva a 2014-es költségvetés tervezetét, megnyugodtam: jut pénz a Piarista Rendtartomány fejlesztéseinek támogatására, a Győri Evangélikus Egyházközség Insula Lutherana fejlesztésére és a tucatnyi standionra és sportcsarnokra is (baráti városokban, persze melyik nem…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.10.01 18:24:33
@enpera: "Nokiásdobozok, M6, M6 alagút, völgyhíd, Kóka helikoptere és cégei, bkv botrányok, mindeneladás..."

Az anyád picsája, Gejza. Amit te itt felsoroltál, ha igaz is lenne, manapság csak egyetlen fityesz főúr (és hazaáruló) harácsolását tenné ki. Kiszámoltad, hogy hányan vannak? Utána jönnek a kisebb harácsoló hazaárulók, mint például a dohány mutyisok. Meg ki tudja, hogy a cigó Lézer Jani hány fazékban főzi a húst... erről regélj, ne arról, ami volt, ejtenéd teherbe anyádat (hogy többen legyetek a viktorodnak)...
ÉdesViktor tegnap igazán kitett magáért. Odaállt és megmondta a frankót a komcsik ruházkodási szokásairól és felvázolta a megfigyelésen alapuló Nagy Elméletét: Nemzeti Darwinunk saját tapasztalatain alapuló tanításai nem merültek ki ennyivel, részletesen ismertette azt is,…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.09.29 22:40:57
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "(Harry Houdini (Budapest, 1874. március 24. – Detroit, 1926. október 31.) magyar származású amerikai illuzionista, bűvész."

Adjuk meg a tiszteletet ennek a legendának: zsidó származású volt, akkor is ha Budapesten született. Tudni sem akart a valódi szülőhelyéről (meg tudom érteni).
Az ország legnagyobb biciklis szervezete, Magyar Kerékpárosklub arra kéri a budapestieket, hogy ha tehetik, üljenek bringára, segítsék ezzel is a főváros közlekedését. Az MKK honlapján megjelent közlemény szerint Budapest óriási közlekedési káosznak néz elébe, miután az…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.06.10 14:45:36
@nick2234: "Ja, igen, Budapesten az osszes lakos 1 m3 soderrel es az egyebb felsorolt cuccokkal jar rendszeresen munkaba."

Tudtam, hogy előjössz ezzel a baromsággal. Nem gondolod, hogy sokan azért vettek autót, mert NEM AKARNAK bringázni? Mindegy, hogy egyedül megy vagy döglött halat szállít.

@k_attila78: "Idén egy sofőr jogsiját vetettem el + egy buszsofőrnek adadtam írásbeli figyelmeztetést mert szándékosan veszélyeztettek"

Ügyes vagy, mint bármelyik önkéntes rendőr az átkosban. Majd egyszer valamelyik kuncsaftod a fehér lepelt fogja rád adatni, nem hinném, hogy sokat kell rá várnod.
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.06.10 18:27:34
@olcso: "ne pampogj, ha valaki azért biciklizik, mert nem akar autózni"

Anyád pampog. Hol vitattam el bármikor is a bringások azon jogát, hogy biciklizhetnek? Tudnál idézni? Azt sem kifogásoltam soha, hogy egyre több donor flangál egy szál dróton a tonnás járművek között. Mindenki azt csinál a saját szerveivel, amit akar.
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.06.03 21:17:01
@balli: "A "viacolor" egy csapás bicikliútként. Alkalmatlan és totálisan felesleges technológia erre."

Gyalog próbáltad már? Tolni is lehet a bringát, öreg. Falun a köves út is jó az igazi bicikliseknek, akik nem divatból tekernek, mint a városi majmok.

"Nagyon jók a csilliókért megépített majd azóta sosem takarított és karbantartott térkő bringautak is, ahol a bringások által koptatott kis sávon kívül természet visszaveszi ami az övé, kinőtt gazzal, kis tavakkal, kibillent kövekkel. (pl Egér út mellett)"

Okos meglátás, de ha a hozzád hasonló önérzetes bringások mindegyike felemelné a seggét a nyeregből és legalább három szál gazt kitépne, akkor szép lenne a bringautad. Nem tudom rólad elképzelni, de otthon te húzod le magad után a klotyót vagy a takarító?
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.06.03 23:05:53
@olcso: "úgy mondod, mintha"

Úgy olvasd, ahogy írtam, és akkor megérted. Különben hülye a hasonlatod, nekem nem kellett külön utat építeni, az autóval a közutakon megyek. Ja, és rendes vagyok, mert nem használom a bringautat.

@hamisnero: "miért is kellene tolni a biciklit a bicikli úton, amit direkt erre a célra építettek sok pénzért?"

Mert a bringás haverodnak így sem jó. Látom, értelmezési gondjaid vannak.

@Mon3: Feküdj le, rád nincs időm.
J. László egy bolsevik (törölt) 2013.06.04 08:17:38
@Mikulka2: "az autóutat nem kellett megépíteni? okostojás!"

Olvasd el még egyszer, amit írtam, te ostoba. Igen, nem kellett KÜLÖN megépíteni nekem, te idióta. Mit nem értesz?

@NemNick: " átfutva gyorsan kiírtam az általam ismert trollokat"

Fantasztikus, hogy milyen ügyes vagy, köszönjük, Emese!