Regisztráció Blogot indítok
Adatok
froccsos

0 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rum szóda Rum szóda 2008.06.02 23:13:00
Kezdetnek egy recept ami a blog címadója is egyben.Hozzávalók: 1 üveg hajós szeszesital (nevezzük rumnak)                 szóda                 Ez…..
Meglehetősen szélesre dagadt panorámánk befejező részünkben kóstolunk két különlegességet. Egyikükhöz sem lehet hozzájutni csak úgy, hogy leemeljük a palackot valamelyik kereskedés polcáról. El kell zarándokolni értük a pincébe, de nem hinném, hogy bárki megbánná, ha…..
A megnövekedett sugárzás egyértelmű következménye ez a kissé lejárt szavatosságú hír: Bemutatkozott a Paksi Nyürge (MTI) Sajtótájékoztatón hirdették ki kedden annak a pályázatnak a végeredményét, amelyet a Paks várost jelképező kabalafigura megalkotására írt ki az…..
froccsos 2008.03.27 09:09:40
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..
froccsos 2008.03.19 11:07:29
Egy utcai papucs utáni nyomozás során döbbent rá K. arra a közhelyre, hogy kicsiny hazánkba nem érnek el drágább termékek, csak a középszart forgalmazzák, mert azt viszik a népek. Illetve, ha mégis van, akkor mintadarab egy példányban, amit általában már lezúztak a t.…..
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Mi a búbánat van ezzel az országgal, tényleg eddig ér a hollywoodi jogvédő vérmókusok keze vagy csak mindenki ennyire beszari és beszop minden hülyeséget? Legutóbb a Vodafone bírta úgy behirdetni első ránézésre igen kecsegtető mobil szélessávú internetét, hogy csak a sokadik…..
Aki az Interspar előtti grillcsirkésnél vásárol, szaglásszon, mint Semjén Zsolt a dancehallfesztiválon. Vagy úgy jár, mint gerard, akinél létra volt, ezért rohadt csirkét vett. Büdös részletek a hajtás után. Kedves Homár! Igen gyakran tévedek be a blogotokra, és gyakran…..
Vajon mi lehet az a sötét vonás a teljesen jelentéktelen külsejű extrudált kukoricaropogósban, ami az élemiszereknél mondhatni szokatlan nevek kiötlésére sarkallta mind az államszocialista, mind a szabadpiaci kapitalista illetékeseket? (Tényleg, ki adja a sorozatgyártott ételek…..
Subba A hét hőse dalban mondja el 2007.06.29 00:21:00
Egész egyszerűen nem tudunk megszólalni. Amikor már azt hiszi az ember, hogy olyan nagy őrületet nem tudnak mutatni, érkezik egy ilyen. Tessék kedves olvasók, bemutatjuk nektek a 18. kerületi Hunyadi Mátyás Gimnázium igazgatóját, és az ő elképzelését a szalagavató…..
froccsos 2007.06.29 08:47:15
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..
froccsos 2007.06.28 11:35:45
Subba Re-me-te-lány 2007.05.15 11:41:00
Messze elhagytuk azokat az időket, amikor a popzenéhez ilyen videó járt. Mit lehet kezdeni egy olyan számmal, ami egy re-me-te-lány-ról szól? Hát az a minimum, hogy egy szenet lapátoló frufrus fickó szerepeljen benne Zoltán Erika mellett! Valószínűleg az összes…..
Micsoda ötlet egy Magyarország formájú asztalka? Van tárgy, ami ennél feleslegesebb? Akinek ilyen egyáltalán eszébe jut, annak tuti nem Csonkamagyarország kell a nappalijába. ..
froccsos 2007.05.15 09:43:54
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..
Na mostan induljunk ki egy feltevésből: nekünk, magyaroknak, az a rizling, ami a németeknek a rajnai. Vagy lehetne az. Szerintem is. Csakhogy amolyan magyarosan nagy természetű a fajta. Azaz a lehetőség benne van, ám a nagy bor, a nagy Olaszrizling késik, egyre csak késik. Mintha…..
Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ma megkaptuk minden idők legrémisztőbb promófotóját. Az oké, hogy nem lehet mindenki szép, és az is természetes, hogy még akkora sztárokról, mint Tóth Vera is készülhetnek előnytelen képek. De mi visz rá egy píráost, hogy egy ilyen…..
froccsos 2007.04.27 09:03:55
Ismerkedjetek meg Szekeres Jánosnéval és Békefi Gábor Martinnal. Azt még nem tudjuk, miről lehetne velük dumcsizni, szóval most csak a vicces ábrázatukat méregessétek...
Csáp Géza Demóverseny TOP 10 2007.04.02 22:48:00
  Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim! Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen…..
froccsos 2007.04.04 08:42:36
Az elején azt reméltük, állandó alrovatunkká fejlődhet a borok a hiperből vonal, de elhanyagolódott nagyon. Ünnepélyesen megígérem, ezentúl másképp lesz, és ha már itt tartok, górcsövem alá helyezek máris három fehéret. Pontos árukra nem emlékszem, 600 és 800 közötti…..
Subba Novinovinovinovi got!! 2007.03.20 12:42:00
Nagyon érdekes, előttünk eddig ismeretlen területre hívták fel figyelmünket Kedves Olvasóink. Az a helyzet, hogy a népszerű videómegosztók tele vannak orosz gyermekénekesek és -együttesek videóklipjeivel, és mind annyira bájosan nyomasztó és…..
Én nem értem mi a baja a mai fiataloknak, hogy ilyen kiábrándult zenéket csinálnak, amikor pedig ott van nekik a televízió, meg a bevásárlóközpontokba is lehet most már menni. Az én gyerekkoromban bezzeg nem volt más, csak zsíroskenyér, csukamájolaj, meg lehetett a szomszédból…..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
comment:com Xavér igazságot oszt 2007.02.20 10:14:00
Kicsit olyan ez a sztori, mint amikor a Havas összekeveri a riportalanyt a lábtörlővel, és utána mégis rohadt elégedett önmagával - a pletykalapoknak van miről írni napokig, még az Aktívban és a Naplóban is lehet egy belső promót nyomni a Mokkáról, a szerkesztők,…..
froccsos 2007.02.20 13:23:04
Xavérnak nekem nagyon tetszenek a könyvei (www.xaver.hu/konyv/konyvmenu.html), ettől függetlenül még mondhat írtó nagy állatságokat.
Na meg idealizál is elég erősen, mert szerintetek melyik bíróság alapult közmegegyezésen a kettő közül?