Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaczakka

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövezzenek meg állott pizzaszeletekkel, de szerintem ami Juliékkal történt a Bosnyák téren, a Pizza Kingben, az sokkal inkább volt vicces, mint felháborító. Az elején még csak-csak idegeskedtem volna én is, de ahogy haladt előre a sztori, vagyis az ebédrendelés, úgy vált egyre…..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
vaczakka 2010.10.28 16:10:47
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
Megvolt a két elődöntő, kedves olvasóink szavaztak ezerrel, és kialakították a döntő mezőnyét, amibe öt jónőt juttattam be, tessék szépen közülük kiválasztani az űbercsajt, a kőkeménységet és jónőséget megfelelő arányban megtestesítő szuperamazont. Szavazni vasárnap…..
Subba Extrémkedés FAIL 2010.06.24 11:30:00
 ..
w Törpe-fejűek 2010.06.23 05:00:00
Írók, alkossatok remekműveket!A. A. Zsdanov Bőven ideje volt, hogy Brüsszel, a média, az alkotmánybíróság és Gyurcsány után a kultúra is megkapja az iránymutatást. Ott se maradhat minden abban a bábeli szodomában, amiben a szocik hagyták. Elő is került a zsinórmérték. A…..
vaczakka 2010.06.23 14:22:29
A szótár szerint a 100 % mellé írt "smaku owocow" felirat valami olyasmi lehet, hogy "finom gyümölcslé", de hát az ember ritkán vásárol lengyel-magyar szótárral a Auchanban. Ildikó is joggal feltételezte, hogy a % a gyümölcskoncentrációra utal, holott a doboz…..
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
B.A.-nak hiába volt Az Érd-Budapest-Gödöllő útvonalon belül Érdtől Pestig érvényes teljesárú vasúti bérlete, mellette pedig diákigazolványa, a Budapest-Gödöllő szakaszra vett diákjegye miatt megbüntették. Az indok: ha hosszabb távon jogosult a kedvezményre, rövidebb távon…..
vaczakka 2010.05.07 17:38:03
@Blád_: Az 50%-os kedvezményt nappali és esti tagozatos diák veheti igénybe, levelezős nem.

www.mav-start.hu/utazas/kedvezmenyek_20100201.php
(A táblázat legalján)

Csak 3 sorral kellett volna lejjebb olvasnod a jogszabályt, hogy megtudd a levelezősökre vonatkozó passzust:

"bb) az oktatási intézmények levelező oktatás munkarendje szerint folyó oktatásában részt vevő tanulója a lakóhely és az oktatási intézmény között megváltható kedvezményes menetjeggyel,"

Értelmezni tudni kell.
Subba Grammar nazi 2010.04.30 12:41:00
Az ilyeneket kéne agyonverni egy Magyar helyesírási szótárral!És akivel meg is kéne etetni mind az 588 oldalt:..
vaczakka 2010.04.30 13:07:29
@ZöPö (inda): de nem, mert a könyv címe:
Magyar helyesírási szótár
vaczakka 2010.05.01 12:06:18
@GoldBecK: És kevesebb ordibálást! ;)
Ki gondolta volna, hogy még mindig minden reklám hazudik? Az Ofotért például nem adott 87%-os kedvezménnyel szemüveget, pedig azt ígérték:Ofotért akciót láttam a tv-ben: "Annyi százalék kedvezmény, ahány éves vagy". Tavaly volt egy hasonló akciójuk, 87 éves nagyim ki…..
vaczakka 2010.04.28 23:54:45
@Koholmány: A %os kedezmény csak a keretre szól. A nagyinak valószínű komplett szemüveget akartak venni.

ofotert.hu/index.php?pid=3

Világosan le van írva, hogy mi mire vonatkozik. Mondjuk igaz, a szemvizsgálatról itt nincs szó.

@CatMother: zoknit még ok hogy veszek bemondásra, nade szemüveget? :O
Mivel az orvosi célú eszköz, nyilván előtte orvosnak szakvéleményt kell alkotnia (legyen az külső orvos, vagy a bolt által delegált).

Legközelebb, ha orvoshoz mész meg se lepődj ilyen felfogással, ha bemondásra mond diagnózist, mert hasonlítottál az előző pácienshez. Azér gondolkodjunk már...

Más:
A posztoló által adott információkra azért továbbra is kíváncsi volnék, nekem ez a történet kissé információhiányosnak tűnik.
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
Subba Lady Gyagya és Beyoncé 2010.03.13 05:08:00
Álljon meg a menet! A gagyi popszart játszó előadók maradjanak meg továbbra is a gagyiszar megjelenítés mellett.    ..
Addig oké, hogy most már tudjuk mire járja otthon Pedobear, de ettől a videótól igazán kellemetlenül érezzük magunkat.  ..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
  Tavaly júniusban szórakoztunk és szörnyülködtünk a híren, hogy a Penny Market árauházaiban kitört a balhé a fillérekért árult, ám valójában nem kapható, idézőjel közé kívánkozó sajt miatt. Még videónk is volt a remek harcról, ezt most megtekinthetjük újra.A…..
Subba Ki van a képen? 2010.01.25 07:30:00
Megfejtés délben!..
vaczakka 2010.01.25 11:59:15
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
vaczakka 2010.01.18 17:31:00
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
Mondtam én, hogy jó lesz ez a kampány (ami ugye már el is kezdődött)! Bár teljesen biztos vagyok benne, hogy ezt minden választás előtt beadják, de akkor is, krumpli meg hagyma...annyira aljas :-D..