Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamalot

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első rész után eszembe jutott a következő mondat: "Mi a rosseb ez?" Oké azt levágtam, hogy a címben említett humorista éa képregény között lehet párhuzamot vonni, mivel egy Trabi a főszereplő. De kérem a megvalósítás az nagyon ....... nem jó. Írhatnám, hogy egy…..
A jelentkezés már lezárult. Aki úgy golndolta, hogy nevez már ne tegye. Ha meg Magyar akkor meg pláne. A versenyen csak a Román nemzetiségűek nyomhatják a vigyorit. Talán megint sikerül importálni humoristát. A "Szomszéd Néni Prod." szervezésében…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Filmdroid Újabb Blitz előzetes 2011.03.13 14:13:08
Jason Statham kemény, mint mindig. Tehát semmi változás nem történt körülötte. A színész Elliott Lester irányítása alatt akciózott, az úriember leginkább kliprendezőként tevékenykedett, ám nem a Blitz az első kirándulása a filmek világába, 2006-ban tette le az asztalra a…..
A Filmdrunk hozta le az alábbi képet, a dátum sajnos nem ismert. Hunter S. Thompson, John Cusack és Johnny Depp autókáznak egy guminő társaságában. Charlie Sheen biztosan sírva fakadna, ha kezébe kerülne a kép, már csak azért is, mert ő nem volt ott. ..
Nemrég kiderült, hogy a The Expendables folytatását nem Sylvester Stallone fogja rendezni. Egyelőre nem tudjuk, hogy ki fogja dirigálni a második részt és még csak a szóba jöhető neveket sem közölték. Mindenképpen olyan ember kezébe kellene adni a gyeplőt, aki már legalább a…..
Véleményem szerint a legjobb komikus jelenleg a Magyar mezőnyben.   ..
 Nem új. Viszont az egyik legjobbja a művésznőnek. ..
  Josh Blue „Miért akarsz komédiás lenni?” – kérdezte tőle a Last Comic Standig tehetségkutató zsűrijének tagja. „Miért, van más választásom? Legyek talán forgalomirányító rendőr?” A stand-up-ipar szó szerint legbetegebb produkciója a…..
 Neményi Márton írása (cotcot.hu )  Epikus méretű, huszonhat perces, Bőrizomtömlő című nagylemezzel debütált a Három kismalac, ami a szinte hallgathatatlan hosszúsága ellenére is nagyon vicces, csak még nem tud róla senki. A trió egy gitárból és két hangból…..