Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zatarra

36 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„…tanuljátok meg a szabályt: „Ne menjetek túl azokon, amik írva vannak”, … Mert ki tesz téged mástól különbözővé?... „ - 1 Korintusz 4:6,7 Ha valaki úgy gondolja /én igen/, hogy őszintén meg szeretné vizsgálni, nem csak azt „amiben hiszünk, hanem azt is, hogy az a…..
zatarra 2013.02.08 13:22:13
@Johnny Joker: Értem én amit mondasz csak nem értek vele egyet! Olvasd el újra a Krisnás példázatot! Azt kérdezed van e jogunk elvenni a hitét valakinek olyasmiből ami (lehet hogy)hamis?
Én hálás lennék neked ha szólnál hogy egy nyílvessző áll ki a hátamból és hogy feleslegesen körözök egy útvesztőn a dzsungelben. Hogy fájna-e ha kihúznád? Ahhoz, hogy begyógyítsd meg kell tenned. Volna hozzá jogod? Én kérnélek rá! Megmondhatnád-e hogy rossz csapáson vagyok vagy továbbküldenél az útvesztőben nehogy mégegy hitem leomoljon, bár te másfelé keresnél kiutat?
Nem kell plusz eszmét adnod, főleg olyant nem amiben te sem hiszel. Ahogy te mondod :meg kell hagynunk a kiszabadultaknak a további döntéseikhez való szabadság jogát. Ez nem is kérdés!
Ezen felül lehet véleményezni de nem szabad csak egy nézőpontot hagyni érvényesülni!
Uff! Én beszéltem.
zatarra 2013.02.08 13:29:35
@sefatias: Nagyon-nagyon jó gondolatok! Lehet, hogy nem is vagy akkora se..fej!
Maxwell Igan "The Awakening" című filmje magyarul feliratozva. A film az eljövendő változásokról, az emberiség ébredéséről, 2012-ről, rólad és a valóság szerkezetéről szól.   ..
Drámaian megváltozott az amerikai élelmiszertermelés az elmúlt harminc évben. Hol van az az idő, amikor az élelmiszerek a farmergazdaságokból kerültek a háziasszonyok asztalára? Manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, a pénzhajhászás háttérbe szorította az…..
Gary Yourofsky teljes népszerűsítő előadása az állatok jogairól és a vegán életmódról, amely 2010 nyarán a Georgia Műszaki Egyetemen hangzott el. Hallgasd meg ezt a remek szónokot, aki mítoszokat cáfol meg, érdekes tényeket közöl és segít etikus döntéseket hoznod az…..
A világ eseményeinek hátterében lévő igazságot kutatva rengeteg vakvágányra lehet futni és számtalan összeesküvés elmélet között mazsolázhat a keresgélő. Ezek között igen sok van mely egyébként egész hihetően hangzik, egyszerűen azért mert részben igaz, de mindegyik úgy…..
Az a hit, hogy azok a viselkedésminták vagy betegségek, amiket eddig a genetika kutatói a DNS "eleve elrendelésének" tulajdonítottak, megbukott. Az a tény, hogy 50 évig tanították és tanítják ma is a medikusoknak nem teszi igazzá. Még jó, hogy vannak olyan őszinte tudósok, akik…..
zatarra 2012.04.22 18:44:19
@karalabe4: Remélem kezdjük mi magyarok is megérteni egyre többen a gondolatok fontosságát! Az emberiség és ezen belül nemzetünk különösképpen egy aljas korszak beteg, szenvedő gyermeke, aki amint ráébred ősi múltjára, benne és az összefogásban rejlő lehetőségeire, ki fog törni e gyalázatos rendszer béklyóiból és nyugodt boldog élete lesz. A hazug tudomány, történelem, vallás stb. egyre jobban lelepleződik s mint sötét szobában a gyertyaláng úgy világít majd az igazság a hazugságok közt. Az ősi könyvek vizsgálata komoly felelősségünk, mivel életünk s hitrendszerünk alapjai lehetnek, és egy mélyreható komoly vizsgálattal mindig csak nyerhetünk, függetlenül a végeredménytől! Ha az alapokat leraktuk, foglalkozunk a hetedízigleni büntetéssel, a "szabad" akarattal, a gyilkos megbüntetése helyett a csecsemő megölésével és ecetera ecetera. Addig is kívánok örömteli ébredést és várakozással teli mindennapokat ebben a kifordult világban!
„Azután vegye elő a két kecskebakot, és állassa azokat az Úr elé a gyülekezet sátorának nyílásához, És vessen sorsot Áron a két bakra; egyik sorsot az Úrért, a másik sorsot Azázelért. És áldozza meg Áron azt a bakot, a melyre az Úrért való sors esett, és készítse el…..
mítoszromboló Köszöntő 2012.04.07 21:20:00
Kedves hívő, hitetlen és olyanok akik még nem tudják pontosan miben higgyenek! Itt tehettek fel kényes kérdéseket a Bibliával (és más "szent" irományokkal) kapcsolatban és meg is válaszolhatjátok ezeket. A "hidd el", meg "az Isten majd feltárja" nem tudományos érvek! A Bibliában…..
Az életünk során a legtöbbünk már nézett úgy fel úgy az égre, hogy megpróbált a felhőkbe valamit belelátni, melyek hasonlítanak általunk ismert formákra. Sokan láttunk állatokat, betűket, tárgyakat vagy arcokat. Tény, hogy szinte bármit bele lehet látni e formákba. A…..
zatarra 2011.12.29 17:57:58
@névtelenül: Nyertél egy -Hogyan alapítsunk szektát-DVD sorozatot. Melyet átvehetsz a csepeli franchise lerakatban.
Az Üzenet c. filmet láttam, igazad van u.a. a trükk. Persze a film készítőit hülyének állítják be ott is. Régi trükkjük, hogy aki leleplezi őket, azt nevetségessé akarják tenni.
zatarra 2011.12.31 15:06:46
@magyarázó:
Szerintem is sok erőltetett kísérlet van arra, hogy tükörrel meg mindenféle hajtogatással groteszk ábrákat találjanak az Őrtorony kiadványokban. Lehet, hogy egy részének van igazságalapja, de nekünk laikus ábrándozó "hívőknek" elég a csak egyértelműen beleillesztett dolgokat mérlegelnünk.
Még az jutott eszembe, hogy ennyire nem lehetnek hülyék, hogy ilyen nyilvánvaló, mindenki számára észrevehető ábrákat tegyenek a kiadványaikba, hiszen így könnyen lebukhatnak. Ezt ők is tudják, mégis valami érdek felülírja mindezt. Majd teszek még fel olyant ami egyértelmű. És jelzem, én sem akartam elhinni hetekig pedig láttam a képeket, hiszen ez az "egy igaz Isten szervezete" az agyunkba van/volt égetve, ezért minden hiba, hiányosság feltárását a Gonosz támadásaként azonosítjuk, a fejünket elfordítjuk. Legyünk már tárgyilagosak!
Az igazság nyomában Hórusz szeme 2012.03.31 16:29:00
Anno csodálkoztam, hogy egy "ismeretterjesztő" csatorna készít és/vagy lead egy ilyen filmsorozatot. Úgy látszik valamiféle okból túllépett az evolúciós-ősemberes beteg dogmán, amivel évtizedekig butította az emberiséget. A szent tehénként tisztelt darwini baromság úgy látszik…..
Éltünk már jelenlegi életünk előtt is? Van rá bizonyíték, hogy egy új testben térünk vissza egy következő életben? Dr. Ian Stevenson (1918-2007), a Virginiai Egyetem Orvostudományi Karának volt pszichiátria professzora, az egyetem Személyiségkutatási Tanszékének volt…..
zatarra 2012.03.18 19:48:55
@karalabe4: Balogh Béla kihagyhatatlan, de mindent meg kell vizsgálni! Ki Ő, honnan jött, minek a tagja? Ő maga mondja, hogy valami Fehér sas páholy tagja. Csak nem szabadkőműves? Jó előadásai vannak és nagyon jó a "Tudatalatti tízparancsolata" meditálós videója. Keressétek a you tube-on. Majd még lesz téma.
Oly áhitattal gondolunk az egyiptomi piramisok lenyűgöző méreteire s titkaira, de tudtuk-e, hogy otthonunktól néhány kilométernyire nagyobb piramisok találhatóak mint a gízai nagy piramis a maga 147 méterével?   ..
Kína közepén az egyiptomiakhoz hasonló, teljes épségben lévő piramisok tömegét a kínai kormányok éveken át titkolták. A Google Earth és utazók azonban láthatóvá tették a titkot. A film végén bemutatott bronzszobor állítólag 18.000 éves. Lehet, hogy újra kell írni az…..
Nagy kedvencem George Carlin a komédia elhunyt koronázatlan királya. Youtube-on már magyar felirattal láthatóak róla videók! "Istenien" szórakoztató a szókimondó stílusa. Egész oldalnyi magyar idézet is található az szentenciáiról. Nem feltétlenül van mindenben igaza, de…..
zatarra 2012.03.17 00:46:11
@Toronyőr: 1. Nem értek egyet Kent Hovinddal, de mond figyelemreméltó dolgokat, egyszer mindenkit meg kell hallgatni, hátha megmondja a frankót, amit mindig is kerestünk, meg azért tartsuk magunkat a régi mondáshoz, hogy "audiatur et altera pars" azaz "hallgattassék meg a másik fél is!
2. Jutottam valamire igazságkeresésem alatt, elhagytam egy vallást, nevezhetjük szektának is, amelynek 10 évig tagja voltam, szabadon kutathatok, kérdezhetek, tanulhatok. Bár egyenlőre én is Joe Pesci-hez imádkozok mint George Carlin, mert leomlott a régi istenképem, és lehet, hogy sosem fogom megtudni a teljes "igazságot", de bizton közelebb kerülök hozzá, mintha nem keresném.
3.Nem lehetek népszerű, mert anonim az oldal, meg amúgy is már az vagyok. A kutyám például kitörő örömmel fogad minden nap és nem csak amikor kaját adok neki, mint ahogy a macskáim.
4. Ne írjunk személyes dolgokat mert muszáj lesz kitörölnöm az adott kommentet, akkor is ha amúgy bírlak(na most hazudtam, de nem mondhatunk mindig igazat a felnőttek világában-Hantaboy az egyik kedvenc filmem), aztán meg én leszek a gonosz cenzúrázó.
5. Amúgy semmi bajom a káromkodással de kérlek itt ne beszélj csúnyán mert kib@szlak mint macskát szarni! Én is gyakorlom ezt az ősi műfajt, a magyar nyelv páratlanul alkalmas arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, azonban valakit megbotránkoztathat a csúnya beszéd vagy gyerekek is olvashatják az oldalt. Valószínűleg egy bölcs, magas tudatszinten lévő (azt sem tudom, hogy ez mit jelent) valaki nem káromkodik, de én most még nem jutottam el oda és a mai magyar valóság(és talán mindenütt e csodás bolygón) bőven teremt alkalmat e műfaj alkalmazására.
5. Igazából nem publikálok, hanem mint mondottam egyfajta gyűjtőmunka ez, amit régóta terveztem, hogy az arra érdemes dolgokat, amiket mindenképpen a gyerekeimnek is megmutatnák és mindenkinek ajánlanák, egy helyre szeretném összegereblyézni. Kapcsolódó anyagok ajánlásait szívesen veszem és ha érdekesnek találom, szívesen felteszem-hozzáadom a gyűjteményhez.
Ez az egészestés nagy nemzetközi visszhangot kiváltó film a gyógyítás új tudományáról szól, új nézőpontból mutatja be testünk, tudatunk és egészségünk összefüggéseit. ..
zatarra 2012.03.09 10:29:46
@karalabe4: Az igazságkeresőknek, akik intellektuálisan becsületesek, hasonló témák nem kerülik el a figyelmüket s nem zárják be elméjüket új infók elől amik lerombolnák világképüket, mert tudják, hogy az igazságot nem lehet megcsúfolni vagy ledönteni, csak kiegészíteni és jobban megérteni. Nem őriznek öröklött vagy kialakított dogmákat és kellően alázatosak ahhoz, hogy alkalomadtán kiigazítsák nézeteiket. Kíváncsi vagyok a cikkedre!
Te jártál már így amikor új információhoz jutottál? ..
..
zatarra 2012.03.02 17:28:56
@karalabe4: Így van! Csak desztillált vizet szabadna innunk(vagy ozmózisos víztisztítóval átszűrtet), amit a reggeli napfényben megáldanánk(imádkoznánk, meditálnánk mellette). Lehet, hogy rakok fel a egészséggel kapcsolatos anyagokat, hiszen ép testben ép lélek lakozik ugyebár.
zatarra 2012.02.29 18:26:17
@Toronyőr: Köszönöm az építő kritikát (persze magamban azt gondolom, hogy menj a pics@ba), de kérlek olvasd el az első posztot(vagy mit-nagyon értek hozzá), először megpróbálom összehordani a dolgokat. Köszönöm a bátorítást is, már nagyon el voltam kámpicsorodva, mert többször lehordtak és elhallgattattak másutt. Most legalább összerakom egy helyre azokat az infókat amiket fontosnak tartok és kényes kérdéseket is megdumálhatunk.
zatarra 2012.03.02 17:00:45
@Johnny Joker: Megnézzük, de a Natgeoval mindig kritikusan! Vagyis mindennel kritikusan, de a Natgeón én már annyi evolúciós baromságot láttam, meg szuper nácivadászokat, hogy odáig fajultam "tudatomban", hogy(szóismétlés :( , de nincs erőm most átfogalmazni) minden este megnézetem a gyerekeimmel a Schindler listáját, hogy(Ááááá!) tudják mennyire bűnös faj vagyunk. Ha már a Bibliából nem tanulták meg...
Köszönjük az ajánlót!