Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seamanbandi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klónokkal foglalkozó legrészletesebb összefoglalónk itt, míg a talán legérdekesebb itt olvasható. Többször fejtegettük már, hogy minden hiányosságuk, pontatlanságuk és bénaságuk ellenére is van hely a legó-klónoknak a piacon, főleg speciális témakörökben. A…..
Tartottunk már ötletbörzét a távoli jövőről. Ilyesmire gondoltatok? Csak szólok, hogy ez nem 2035-ben, de pár éven belül az asztalunkon lesz. És szerintem ez így van/lesz jól. ..
Bár még odébb van az aratási szezon (az árpát is csak június közepe táján kezdik, ha jól megy minden, és jól is rémlik), Haynau kombájnos végigjátszása nem várhat tovább a sorára, hátha még segíthetünk valakinek a célszerszám kiválasztásában.Elkapott a lego-láz.…..
Seamanbandi 2011.08.26 11:09:56
A nemcsak szövegszerkesztővel boldoguló olvasóink/íróink nyugodtan beküldhetik html formátumban is a végigjátszásukat. A felhasználandó templatet innen töltheted le. A képeket viszont ne szúrd be, csak jelezd egyértelműen a textben, hogy hova, és milyen kép kerül. Ha használsz…..
Korábban két kis kínai készlet apropóján foglalkoztunk a klónokkal, több érv elhangzott mellettük pro- és kontra. Pár hónappal ezelőtt kezdtem szemezni az egyik drogériában két nagyobb Mega Bloks készlettel. Furdallt a kiváncsiság milyenek lehetnek. A maguk módján még jól is…..
A kockagyár eheti kedvence a kockagyár. A repülő malac Battersea Power Station elkövetője Jojo De Jojo nemcsak iparban erős: Nem értem, hogy miért pont a jó idő eljöttével jelennek meg a sífelvonók, de ezért például nem kár. (A hóágyúért már megérte.)    …..
Nem tudom, hogy emlékszik e valaki tin7_creations Iron Man minifig sorozatára, én tök nem, ami annyira nem is nagy baj, így legalább egyszerre néztem végig az összes figet. Tin7 saját elmondása szerint a figeket LEGO, BrickForge és Megabloks elemek felhasználásával készítette,…..
Sparky1701 (aki sajnos reménytelenül nem én vagyok) űrállomás építésére adta a fejét, nem is akármilyenre. A classic space stílusban épült komplexum egy igazi kockaünnepre készült. A terv A nyüzsgő bázisAz építés munkafázisaiban itt lehet elmélyedni. Azt pedig, hogy…..
A francia popzene önmagában rétegjelenség. Alain Bashung (1947-2009) ezen belül is alréteg. Sokan nagyon rajonganak érte, de talán még többen gyűlölik. Az szinte elvitathatatlan, hogy a mély depressziót nála tökéletesebben nehéz megénekelni. Mi köze a bloghoz? Hát az, hogy…..
Seamanbandi 2011.08.08 09:07:05
Úgy tűnik, hiába ért véget a Space Police III sorozat, az űrtémák kedvelői 2011-ben sem fognak hiányt szenvedni legó készletekből: az interneten keringő képek tanúsága szerint a második félévben új téma érkezik, az Alien Conquest. A kerettörténetről egyelőre csak annyit…..
A legutóbb betekintést nyerhettünk az 1992-ben megjelenő készleteket elénk táró katalógusba, ma tovább megyünk, egyenesen 1995-be. (A sorozat továbbra sem időrendben halad.)1995.Ebben az évben mutatták be a mozikban, az azóta is nagy sikerű Toy Story - A játékháború című…..
Seamanbandi 2011.05.05 11:01:02
A május nemcsak esőkkel és őszi időjárással, hanem számtalan készlet megjelenésének ígéretével érkezik.Az ufók felettébb nagy számban landolnak a boltok polcain. Kicsit nem értem, hogy ezt a földönkívüli attakot miért nem jövő évre időzítette a LEGO. Vagy nem 2012-ben…..
Tavaly áprilisban tűntek fel az első képek egy szettről, amelyről rögtön látszott, ha valaki komolyan Lego City-rajongónak vallja magát, annak ezt meg kell szereznie. Egyrészt azért, mert - bármilyen furcsán hangzik - lakó-, és egyáltalán, épületekkel nem annyira kényeztet el…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Seamanbandi 2011.02.03 15:15:55
@halma: Budaörsiben
Seamanbandi 2011.02.03 15:17:44
@Llew: Nem csal a megérzésed, tényleg új vagyok az oldalon! :)