Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amorpheus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror és akciófilmek imádott helyszíne az útszéli vagy kisváros reggeliző helyes büfés hely, ahol mindig hasonló logika mentén zajlanak az események.  A helységnek két állandó szereplője van: 1.       A pincérlány     …..
Tegnap az Emlékmást nézve a metrós jelenetnél láttam ezt a faszit és rögtön beugrott, hogy mennyi filmben tűnt már fel ezzel a fejjel. Mert ezt a fejet nem tudott könnyen elfelejteni: mintha csak markoló állkapcsú Robert Z’Dar megivott volna egy liter botoxot és közösült…..
A kórházas jelenetek az akciófilmek bosszú motiváció képző helye, ahonnan a főhős már úgy tud elindulni, hogy otthon már csak fegyverkeznie kelljen és ne gondolkodnia.  A kórház számtalan sablon jelenet helyszíne, amelyek egy precízen megtervezett forgatókönyv szerint…..
Félelmetes jelenet, az egy helyben álló, mozgó szárnyú madarakkal és a fogasokkal hadakozó unott fejű színész zsenikkel.   ..
A nyolcvanas évek legnagyobb indiánja, aki számos akciófilmben játszotta a tomahawk fejű néma harcost, aki gonoszkodott, hogy aztán a főhős visszaküldje az örök vadászmezőkre. Ha lenne indián sorozatgyilkos tuti Sonny játszotta volna. Szerintem ha Winnetounak ilyen feje lett volna,…..
amorpheus 2011.04.28 12:26:30
@dutch: egyszerűbb/olcsóbb lett volna inkább lecserélni Gojko Miticre, ha már igazi indiánt akartak...
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
Szerintem láttak valami klasszikus Bud Spencer és Terence Hill filmet és azután simán hasznosították a koncepciót. Annyira tipikus jelenetek vannak benne, hogy hihetetlen. ..