Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(Tom)

1 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így az 1000. poszt környékén lelassultunk egy picit, nem szabad elkapkodni a pillanatot :) Kiskaktuszone asztalával már régóta adósok vagyunk, hiszen még augusztus elején küldte. Ő is adós a blognak, hiszen asztalaihoz sosem mellékel leírást. :) Bár a minimalista stílus amit…..
(Tom) 2012.08.25 08:50:17
@kiskaktuszone: :D
ez win8, vagy csak engem vert át?
(Tom) 2012.08.25 17:34:33
@kiskaktuszone: :D ezesetben lenyűgöző!
igazából vártam a szavazásig, mert ha win8at mondasz alapból max 3pontra szavazok, mert az nekem nagyon nem jön be :P
abból gondoltam, hogy 8as, mert ugye nem tudom kinagyítani a képet, így nemláttam se start menüt se a tálcát (kmostmár látom valamennyire)
és pont ott helyezkedik el az óra, ahol a win 8ban kb (lockscreen nél)
imádom az asztalod :)
Bocsi, hogy most ilyen akadozva működik az oldal. Reméljük hamarosan újra pörögni fogunk :). Nincs sok eltérés a képek között ezért úgy döntöttem, hogy egy posztban kerül ki a két kép. A te asztalaidról elsőre sosem tudom eldönteni, hogy windows vagy linux. Ahogy az szokott…..
Egyre több ember egyre több időt tölt el a facebookon, az asztalából ítélve enterix is nagy rajongója a közösségi oldalnak, de ha alaposabban szemügyre vesszük, akkor ez nem is olyan biztos. Inkább csak egy eredeti skint akart alkotni. Hisz ott az a szarkasztikus üzenet, ami azért…..
A beküldő külön kérésére, nem "Nem pornó 3 " címmel jelenik meg a poszt :). Egyre jobban érdekel, hogy mit is rejt az a mappa, inkább nem kezdek el találgatni. Ha nem titok, akkor Tom biztos megosztja velünk, hogy mit tartalmaz, ha meg nem akarja, akkor úgyse tudjuk meg. Nagy…..
(Tom) 2012.07.14 19:41:46
@manson karcsi: :D
az a java ikon nem a minecraft, ugyanis mellette van 2db minecraft (egy rendes és egy adv.craft)
az asztali ikonokkal meg nem tok mit kezdeni :D
Nem. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez az előző update posztban említett újdonság, annak elmondom, hogy téved. A mai napon kaptunk egy e-mailt egy mobil képernyőjéről. Rövid beszélgetés követően Buffybottal arra jutottunk, hogy "miért is ne??". Szóval mostantól a mobilotok…..
(Tom) 2012.06.21 07:03:23
@buffybot: Bocsi, eredetileg nem beküldésre szántam,csak kipróbáltam a funkciót a mobilomon .D
és nem, eredeti gyári rajta minden!
(csak még nagyban várom az icecreamsandwichet)
(Tom) 2012.06.22 07:50:10
@buffybot: Nagyon remélem, mivel hivatalosan meg van ígérve:P
Ezt a desket deviantArton szúrtuk ki, és rövid egyeztetés után kiderült, készítője szívesen megosztaná olvasóinkkal is. Igényes asztal, ügyes megoldásokkal, nyilván az asztal tulajára is illenek ezek a jelzők. :) Úgy beszéltük meg, hogy az idézőjelek közé, az asztal alatt…..
Ötletes a háttér, bár gondolom nem saját készítésű. Az összképet is szép csak a tálca rontja kicsit. Szerintem szebben mutatna egy szürkésebb árnyalattal a kékes helyett. Sziasztok   Nos valahogy így néz ki most az asztalom. A földgolyó forog, és az óra is jár…..
A dektopon a legszembetűnőbb talán a "nem pornó" mappa, úgyhogy vehetjük ezt kompenzációnak az előző asztal után. :) A háttér érdekes, jó a színvilága, a start gomb ki van cserélve, a torrent fut, a töltöttség jó. Kíváncsi lennék mit hámoztok ki ebből ti. :) ..
(Tom) 2012.05.29 19:43:39
@PCVeterán: :D
amúgy kb ugyanarra gondolunk,csak én látom az ötletet amit szépen meg lehetne valósítani xD
Rossz PC Juniorok 5 év 2012.05.29 10:00:00
EDIT: Az élet nem állt meg! A magyar játékvideósok munkáinak összegyűjtése tovább folytatódik!http://intengerkalozai.blog.hu/ Május 29-től a ROSSZ PC JUNIOROK BLOG hivatalosan MEGSZŰNT! Részletek a bejegyzés további részében...   Hosszas megbeszélés és…..
(Tom) 2012.04.29 13:39:26
Amúgy ha észreveszitek(@Arany77: ) nagyjából ugyan azt a számot rakják be, sőt, ha valaki betesz egy jó számot a videójába, másnap egy olyan zenével rögtön csinál valaki egy intrót xD
a videóról meg kb annyi,mint @ARSENAL4EVER: elmondása
  ..
(Tom) 2012.03.31 20:27:01
@GrazorBourne: ez nincs messze a profitól, maximum jobb a profinál xD
isten vagy!
"Nem elég, hogy k*rvák, még fizetni is kell értük!"  (Torrente) Gondoltam ez egy elég frappáns rávezetés lesz a mai kritikánkra, amely a Torrente 3. részével foglalkozik...nézzük: Pozitívum: + Játékválasztás...nem is tudtam, hogy létezik + a filmből való…..
 "már megint Minecraft?" Ez a gondolat ment végig az agyamon a videó előtt...nézzük mi a véleményem utána:Pozitívum:+ lényegében véve tartalmas, információkkal teli kommentár+ a megszokott tutorial és "így játsz Minecraftal" videók után igazi…..
(Tom) 2012.02.18 15:06:17
@the killer master: ?
(lehet h elírtam)
(Tom) 2012.02.18 15:36:47
@the killer master: a sz4r szó miatt ^^
(Tom) 2012.02.18 21:14:41
@Je m'appelle Théo: Köszi, elárulom már több hónapja megvolt a szöveg, csak lusta voltan kinyitni a szám xD
az volt a baj,hogy írásos munkának készült és az rövid, de legközelebb megpróbálom hosszabbra fogni (?)
  "Sziasztok! A videó egyes részein direkt csak fekete képernyő látható! Sajnálom,hogy túlságosan rövidre sikeredett, de a lényeg benne van :) Előre is köszönöm a kommenteket! :)" (Taylor)..