Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanDan

0 bejegyzést írt és 400 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simon macskája is húsvétozik! A sokszor esetlen, furfangos, mókás és jószívű macska most nyúlra vadászik. Nézzük meg, mennyire sikeresenwww.simonscat.comKellemes húsvét hétfőt!..
SanDan 2011.04.26 10:06:35
"Kedves Cukiság!Mellékelten küldöm nektek imádott kutyám, Tigris fotóját, amint érdeklődéssel olvassa a Cukiság blogját... :) Tigi már szerepelt nálatok kölyökként egy felmosós attrakcióval, és ő a "Legcukibban hanyattalvó kutya" cím büszke tulajdonosa is.…..
Április elsején a Qingdao Nemzeti Park munkatársai találták a medvéket, akik szünet nélkül vedelik a tejet és tigrissel barátkoznak.Forrás: indavideó..
A római Bioparco állatkert legújabb zebrája a fotókon éppen öt napos. A szüleit Wendynek és Chuckynak hívják, de neki még nincs neve, úgyhogy az állatkert egy internetes verseny keretein belül bátorítja a közönséget a névadásra. Ön szerint mi lenne neki egy jó név?…..
A kínai Sanmenxia város állatkertjében az egyhónapos szibériai tigriskölyköket egy farkaskutya neveli. Hu Niu nevű, három éves anyjuk elhagyta őket, az állatkert munkatársai pedig egy kutyamamának adták a nemes feladatot. (forrás: Northfoto)..
Jófej élőlényekkel kapcsolatos ismeretterjesztő rovatunk következik, aminek keretében megismerkedhetünk a koatival, más néven ormányos medvével. A koati Dél-Amerika bármely kevésbé hűvös pontján felbukkanhat, életmódja sok hasonlóságot mutat a mosómedvéével (ami szintén…..
SanDan 2010.07.25 11:23:40
Egy állattartó épület gyulladt ki Csömörön, a képeken láthatjuk, hogyan mentik ki a tűzoltók a rémült állatokat. ..
SanDan 2010.07.24 16:23:34
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
SanDan 2010.07.21 12:05:39
@vasziljevics: Azér' mer' most ez a trendi... :-)

Kassai Viktor igen-igen jó pasi, de méltatlanul kevés szó esik Erőss Gáborról, és Vámos Tiborról.
Szimba sem tudja, mit akar a nyári melegben. Gazdája szerint "itt már ki nem lehetett könyörögni a tóból, bár az azt megelőző években alig lehetett beimádkozni. A fürdőkáddal még a mai napig vívunk." Teljesen megértem Szimbát, a kádban nem lehet frizbizni...
Nem lehet könnyű törpesüninek lenni. Figyeljük meg, ahogy álmosan gazdija kezére hajtja a fejét Alma, az afrikai fehérhasú törpesün...
SanDan 2010.07.16 19:49:01
@akikaztmondjákni: Kit érdekel a lány körme, amikor ilyen szupercukiság feje simul a kezére??? :-)
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
"Ez a kétségtelenül méltatlan dolog történt ma kutya úrral. Lassan másfél éve nem esett meg ilyen szörnyűség" - írja Timi. És valóban, szegény kutyus rezignáltan viseli sorsát...
SanDan 2010.07.15 19:58:38
@Maurice74: Valahonnan olyan ismerős... Tán mert az én kutyám így reagál a vízre? :-)

Kutya úr pofija igen "beszédes"! :-)
Ez az orángután egy kínai állatkertben élvezi a fagyit, amit a gondozójától kapott. Fél kezével a gyerekét tartja...
Szar volt a döntő sajnos, ellentétben a vébével, ami viszont összességében kiváló lett, izgalmas, pörgős és sok gólos. Fura érzés, hogy világ legjobb csapata nyert ugyan, de nem azzal a szeretetreméltó játékkal, amivel az utóbbi években mindig. Mintha valami olasznátha…..
"Dobozos kutyának nevezzük azokat az állatokat az (Illatos úti) Ebrendészeti Telepen, akiket dobozban hoznak be hozzánk, mert az utcán találták kidobva, vagy gazdájuk adja le őket. Legtöbbjük kölyök. A papír ládának három lakójáról, első pillanatban azt gondolták, hogy…..
"Hát lehet őket nem szeretni?" - kérdezi Márta a levelében. Első pillantásra mi azt hittük, három kölyökkutya van a képen...
"Született 4 kisvizslám, érdekes módon mind kan, és 1 héttel később születtek mint kellett volna... ez pedig az egész napos programom mostanában: " - írta Andrej...
SanDan 2010.07.08 10:22:34
@Darwi Odrade: Éééérdekes, nekem labim van, ugyanezekkel a jellemzőkkel bírt kölökként! :-D

Most már azért nem rág, és persze okos, és persze gyönyörű... :-)
"A hétvégén szamárszépségversenyen jártunk Rádpusztán, amiről ez a videó készült. 1:40-nél a kiscsacsi futkározása óriási" - írja Krisztina...
SanDan 2010.07.06 11:24:25
@magyarvidek: Szuper, de akkor előre szóljatok!!! :-)
Nem elég a tucatnyi szórólap az ablaktörlő alatt, a zaklató telefonok, meg a tévésopp, most új módszerekkel mennek az agyunkra a reklámügynökségek, azt az illúziót keltve, ha csak néhány pillanatra is, hogy szaladgálhatunk a szervizbe, alsó hangon 40-50 ezerért szélvédőt…..
A Deedee nevű anyaorángután a floridai Lowry állatkertben adott puszit kisfia, Randee beütött ujjára. ..
Az EW gárdájának hullott az ölébe nemrég a lehetőség, hogy a csatorna vezetőjével, Clark Bunting-gal beszélgessenek egyet Phil Harris utolsó, a Halálos fogás keretei közt eltöltött perceiről és a nagy sikerű reality sorozat jövőjéről. A műsor ugye már a hatodik évadjában…..
Éva írt nekünk erről a szegény árván maradt sünikéről, akinek most közösségileg drukkoljunk, a hozzáértő tapasztaltak pedig adjanak jótanácsot, mitől nőhet nagyra ez a védtelen kis állatka. "A sünit apukám találta, sajnos a dombocskát ahol a családja fészkelt,…..
"Ő itt Scarlett, a mi rosszaságunk. A képek kb. 12-14 hetes korában készültek, amikor még egyik kedvenc elfoglaltsága a székek háttámláján való akrobatikázás volt. Azóta már felfedezte és birtokba vette a lakásban található többi bútort is" - írta nekünk…..
SanDan 2010.06.28 13:50:24
SanDan 2010.06.28 21:03:43
@Dudálj, ha műkörmöd van!: A reklám-cica aranyos, de a magyar hangjától meg a gagyi szövegezésétől készen vagyok...
"Szeretném megosztani veletek hétvégi kutyám (sajnos csak hétvégente látom), Brúnó egyik gyerekkori képeit. Itt még 3-4 hetes, éppen tele pocakkal piheni ki az ujjrágcsálás fáradalmait. Ajánlom figyelmetekbe a Brúnó második képén a ráncos szájat, a kéztartást és a…..