Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Str1ker

16 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Véget ért a Minecraft nevű játék bétafázisa és már hivatalosan is aranylemezre került a szoftver. De közbe a Bethesda egy vicces easter-eggel kezeli a konfliktust."Szóval igen, a Minecraft aranyba ment. :D" írta a játékot fejlesztő Notch a kb egy évig tartó béta…..
 Megkésve de itt van a legelső videótesztünk. Remélem elnyeri tetszésetek.  Név: Dead Rising 2: Off The Record                                                …..
 A Call of Duty széria újabb rekordokat döntött. A Modern Warfare 3-ból már az első nap 6,5 millió példány fogyott el amivel igencsak növelték a kiadó pénztárcáját.Ha a játékosoldalak kommentszekcióit nézzük akkor sokaknak nem igazán volt jó ez a beruházás mert azt…..
Nos mint ahogy láthatjátok elkészült a Play Hard Blog 2.0-as verziója! Remélem tetszik hisz nem lenne kedvem egy teljesen úgy kinézetet varázsolni!Igaz még van amit egy kicsit szerkeszteni kell mint pl.a tagok vagy a videó tesztek menüpont.De inkább térjünk a lényegre! Mostanság…..
 Az EA bejelentette, hogy igenis sokat vásárolják legújabb terméküket!Pár hete boldogan újságolták, hogy 10 millió példányt küldtek már a megrendelőknek és kiderült, hogy az első héten úgy 5 millió vásárló kaphatta meg a szoftvert!Annak ellenére, hogy a multival még…..
 Sokan tudhatják, hogy a jó játékokat mindig is vásárolták az emberek és az ilyen termékek mint pl. a Bathman: Arkham City nincsenek nagyon kitéve a kalózkodásnak.Csak plusz érdekesség,hogy a 2009-ben megjelent első részt(ami elég nagy sikert aratott) nem vitték ennyien főleg…..
 A November 4. megjelenő Uncharted 3 utolsó elkészített Trailer-t is végre megkaphattuk. Az amúgy csak PS3-ra megjelenő játékot szép grafika, hangulatos játékmenet fogja jellemezni. ..
 Igaz elsőre furcsának tűnket a Burnout sorozat sokak számár hisz itt nem csak az egyszerű versenyzés fogja meg a játékosokat hanem az is hogy a másik kocsiját szanaszét roncsolhatjuk. Az EA bejelentette, hogy a Burnout Crash megjelenik iPadre, iPad 2-re és iPhone 4-re is ahol…..
 A Rockstar közölte, hogy a Red Dead Redemption PC-re nem fog megjelenni.Már megszokhattuk, hogy a Rockstar játékok, ha először konzolokra jelentek meg, előbb- utóbb PC-re is átköltöznek.Az Rockstar Games egyik tagja így nyilatkozott:„Reméljük, hogy az ősszel esedékes…..
 Az USA-ban épp a mai nap jelent meg a Rage nevű játék amit szerintem már nagyon sokat vártak az ID Software-től akik már kb 7 éve nem csináltak egy játékot sem. Sajnos a megjelenés nem volt zökkenőmentes hisz a PC-s verzióról már nagyban folynak a fórumokon a viták, a…..
 -------------------------------------------------------------------------------------      Fejlesztő: DiCE Kiadó: EA (Electronic Arts) Műfaj: FPS Hivatalos oldal: http://www.battlefield.com/ A Battlefield fejlesztőinek rá kellett jönni, hogy a CoD mellet,…..
 Nos nem lenne semmilyen videó egy jó kis intró nélkül. Lehet olyan agyon szerkesztett csodával leplek meg benneteket de szerintem ennyi is elég! :)Nah itt a videó: ..
 Szerintem sokan várják már az AC sorozat legújabb részét viszont a mai nap a PC tulajdonosoknak bejelentették, hogy késni fog.Viszont a konzolokra az eddigi dátum marad azaz november 15-én fogja kiadni az Ubisoft míg PC-re december 2-án jelenik meg.A Ubisoft nem mondott semmit…..
 A tavalyi év egyik úgymond kis arcade játéka a Shank hatalmas sikereket aratott! Ezért nem volt meglepő, hogy a Klei fejlesztői már bele is akarnak vágni a második felvonásba! A humoros, agyatlan mészárlásos 2D-s játék már szinte játékkultusszá nőtte ki magát és az…..
 A mai nap úgymond hatalmas szemekkel figyeltem fel erre a kis információra. A BioWare által készülőben lévő Star Wars: The Old Republic hivatalos megjelenését végre már mindenki tudhatja. Az SW MMO sokakat érdekelhet engem inkább azért mert egyrészt nagy SW fan vagyok(bár ki…..
 Nos, végre sikeresen megélhettük ezt a napot! A Play Hard Blog elindult, ahol írásos tesztek, videó tesztek és egyéb játékokkal kapcsolatos hírek lesznek publikálva!De még Update-k csoportja is lesz ezekben a napokban mert hát kész a teljes kinézet(de azért még lesz rajta kis…..
Str1ker 2011.09.02 16:33:43
@FroG: Ne mondd ezt mert azért szükség van az új generációra :D

Am tényleg egy kis összedobott videó lett és komolyan megnéztem belőle 40 mp-t! :( :S

Sajnálom de élvezhetetlen sőt szerintem maga a játék is az. :S

De tudom hogy tudsz ennél jobbat is csinálni...Hajrá!!!
Str1ker 2011.08.26 07:13:33
Jó vidi! :)
@(Tom): Am szerintem ő sem látta csak tudta, hogy ott vannak én is így csinálom ezen a pályán :D
Str1ker 2011.08.06 09:40:37
@Kakuzo: Nos én nem tartozok a GameTeve.hu csapatához mert ahhoz jó videósnak kell lenni :D És mondhatjuk azt hogy lemásoltam a felépítést de én inkább úgy mondom, hogy ugyan azt a sablont használom. Plusz mondjuk ez a 'Striker's Games' felírat azért kell, hogy lehessen érten is valamit abból amit beszélek(egyébként nagyon is hadarok)mert egyhuzatra nem tudok beszélni értelmesen :D
BodoCraft Lagg,Tagok,etc... 2011.05.14 18:34:00
Sziasztok!A mai napon nagyot "szaporodtunk",mert ma felvettem plusz 5 tagot,akik nagyon jó fejek és jól elvoltunk.Viszont amikor már fennt voltunk a szerveren 5-6-an akkor belaggolt rendesen.Nos,hogy a laggot (ha nem is teljesen)megszüntessük új szabály lépett érvénybe.Ha a…..
Rossz PC Juniorok Bannerek 2011.04.16 13:45:00
Üdvözletem!Már jó pár hete nézem folyamatosan azokat az oldalakat, akikkel már bannercserét / linkcserét kötöttünk. Szám szerint, kereken 6 blog /weblap már több, mint egy hónapja nem frissített egyszer sem, ami egy kicsit elszomorító. Ezúton is elmondom, a bannercsere nem arra…..