Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vborz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogposztok kegyetlenek. Ha nem lennének, kellemesen összefolyna az idő, és én is letagadhatnék egy-két évet, mint az idősödő nők. Fejből nem tudtam volna megmondani, mikor szántam rá magam, hogy szétkapjam, de pechemre letámasztottam ide egy-két mérföldkövet, csak hogy most…..
Akinek van pénze vitorlázgatni, annak legyen pénze műtétre is. Ezt a pénzt nem gondolhatja komolyan, hát a 2 haverommal pont 5 perc alatt isszuk el” Tisztelt dr. Sásdi Antal főigazgató úr,       Az egyik kollégája az imént megzsarolta, illetve…..
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
A shuai jiao kínai harcművészet, pontosabban kínai birkózás. Ez a név ugyanúgy több stílust foglal magában, mint a jujutsu vagy a karate.        Ahogy a felvételen is látszik, shuai jiao a hagyományos judóval rokon. A kínaiak szerint a shuai jiao komoly…..
vborz 2011.01.29 10:30:27
vborz 2011.01.29 10:32:36
@batroteph: lehet, de nem egeszen igy
vborz 2011.01.29 15:45:57