Adatok
kulturkoszt_dori
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Egy igazi műalkotás olyan, mint a szerelem. Megváltoztatja az életed. Örömet okoz, vagy éppen bosszúságot, a lényeg, hogy egyszer csak semmi sem lesz már úgy, mint régen. Hatással van rád és formál, ahogy a folyó a köveket. Te pedig vissza-visszatérsz hozzá, nem tudod soha…..
kulturkoszt_dori
2011.03.27 18:53:37
szal azért kell néha az olaj, mert bacon és bacon között is van különbség és ez nem volt eléggé zsíros. plusz a máj kilógó részének is jót tesz. volt amikor én is csak úgy zsiradék nélkül álltam neki és akkor száraz lett a máj. szóval nekem így lesz szájam íze szerinti :) Örülünk, hogy tetszünk, reméljük gyakran jársz erre!!!!
Féltem belekezdeni az idei farsangi fánk elkészítésébe. Eddig minden évben a nagyanyám segített. Főként a dagasztást bíztam rá, mert bár én erősebb vagyok, mégis Édesmama fáradt, reumás kezével - hála a sok évtizedes tapasztalatnak - gyönyörű hólyagos tésztát tudott…..
kulturkoszt_dori
2011.02.22 18:45:50
@Brokkoli úr: Talán kiakadsz, de szeretem a tescos fánkot is, főleg a rózsaszínt (puncsos). De persze ez jobban esett, főleg mert biztos voltam benne, hogy pl. nem tartalmaz guar gumit. Ma spenótos kaja készült (mirelit :( ) és a gyereknek is szántam volna belőle, de az összetevőknél sok durva dolog szerepelt, így maradt a szezonális finomság. a gratulációkat zsebre tettem és köszi! te pedig ha fánkkészítésbe kezdesz, várom a meghívásod a kóstolásra.
kulturkoszt_dori
2011.02.22 18:50:36
@pöfi: fánkot kaphatsz, cserébe pár óra gyerekfelügyeletet kérnék, mert nem egy fél óra összedobni ezt a finomságot. Elpusztítani persze percek kérdése, de mivel a farsang hamvazószerdáig tart így még van időnk több adag elkészítésére is.
kulturkoszt_dori
2011.02.22 20:07:03
@Old Boy: néha szabad bűnözni. főleg, hogy most itt a szezonja és még messze a strandszezon. habzsolásra fel!
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz