Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcsortuleninrogyilszja (törölt)

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még az Oroszországba szökött ex-elnök Kijeve melletti luxusvillájáról terjedő képsorokra? Most kiderült, az a mérhetetlen luxus, amit eddig láthattunk, csak a jéghegy csúcsa, az igazán értékes műtárgyakat magával vitte a bukott elnök. Az Englishrussia.com oldal…..
  Igen, az Istenadta Népről beszélek. Időnként reménykedve megírogatom itt, hogy a nép nem hülye, csak valakinek végre értelmesen kéne tudni beszélni hozzá. Hogy hosszabb távú -- érthető nyelven és hihetően elmondott -- értelmes célokért hajlandó rövid távon akár…..
A Forint drámai mértékű és sebességű romlásnak indult pár hete, és ehhez bizony nagyban hozzájárult Orbán csodafegyvere, Matolcsy és sleppje hozzáértő és művészi gazdaság és pénzügypolitikája. Matolcsy persze nem érti, hogy mi az oka annak, hogy nem értik meg az ő…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2014.02.22 19:05:29
@aleb19:
"elkurta szinte mindenszinten kiveve a legfontosabbat nem kurtak szet a gazdasagot "

B+.
Úgy kezdte a ciklust ez az eszement banda, hogy kinyírta a belső fogyasztást, azóta imádkozik Varga a hűtőszekrények istenéhez, hogy azokat sújtsa agyon, hogy legalább azt lecseréljék az ember így generálva valami belső fogyasztást.
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2014.02.08 19:01:12
@midnight coder:
"Amúgy pedig a kórházak nyilván csak ez alatt a négy év alatt lettek ilyen szarok, az előző 8 évben Fletóék nem síkvidéki völgyhidakat, és háromszoros áron épült autópályákat építettek amiből kilométere sok milliárd forint, hanem jobbnál jobb kórházakat. A post meg tényleg kicsit sem demagóg, és semmi köze a választásokhoz. "

A tipikus és megszokott hülyét hozod:
1. Sehol nem volt szó arról, hogy az előző kormány nem csinált sz@rt.
2. A jelenlegi vagy a régi csapat szidása nem egyenlő a másikkal való szimpátiával. Ha lehet, akkor ezt írd le egy papírra, ha már agyad nincs annyi - neked meg a többi ilyen haverodnak - hogy ez így van, hogy ha legközelebb hozzászólsz, akkor hanyagold a hasonló baromságot.
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2014.02.08 19:35:13
@tobeor:
"Lássák az intelligenciádat, az empátiád, a bölcs értékrended, a kifinomult vitastílusod! Hajrá! "

Keresztényi értékek.
Hajrá.
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2014.01.02 13:58:09
@metal: . "Aki nem képes egy értelmes gondolatot mondani, hogy miért dolgozna nálam, azt rúgom is ki két lábbal."

1. Aki ilyen HR-est tart, na attól a cégtől menekülni kell, mert jobb neki a felszínesség, mint a teljesítmény.
2. Ahol olyan főnök van, akinek egy ilyen HR-es fontosabb, mint a munkaerő, aki mindenhol PÉNZT akar keresni és PNZT akar termelni a cégnek, attól menekülni kell.

Melós vagyok, alkalmazott.
Magyarázhatsz te nekem, mint cégtulaj, maszek, vagy vezérigazgató, tojnék a fejedre és a többi - aki előre akarja vinni a dolgokat - szintén tojik a fejedre.
Megmarad neked a seggnyaló, aki innovációt nem fog belevinni a cégedbe és előbb utóbb a seggnyaló jelleme végett úgyis aládrak.

De maradj csak fenn a Vezetői Magasságokba, az kell ide.
Láttam és látok pár sok ilyen vezetőséggel megáldott céget szépen lassan tönkremenni, mert hatalmas az arc.
Hajrá.
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2014.01.02 13:59:26
@metal:
"Hidd el, máshol sincs kolbászból a kerítés, ha nem tudsz viselkedni, még az agyonajnározott nyugaton is kivágnak, mint macskát sz***ni."

Erre van egy nagyon szimpatikus válasz:
De lóf@szból sem!
2013.12.01-től lehet benyújtani a nyilatkozatokat személyesen vagy internet bankon keresztül a bankjainkban, amennyiben februártól igénybe akarjuk venni a havi 2 alkalom/max. 150e forintos rezsicsökkentésünket. Köszönjük szépen állam bácsi, mert mától minden sokkal jobb lesz.…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.12.02 08:53:00
@Sírköves Slomó:
"Milyen ország az ahol a kormány mattolja a bankrendszert, nem a bankrendszer a kormányt?"

Milyen ország az, ahol az Egy Igaz Az Emberek Nemzeti 2/3 Kormánya nyilatkozatot vár el az adófizetőktől, hogy azok a két kezükkel tisztességesen megdolgozott és rommá adóztatott fizetésüket hiánytalanul megkaphassák?
Mi birka, mind milyen?

Egybitke, egyébként bajnai hol van megemlítve a posztban vagy akár utalás is rá?

De visszatérve a legelső bekezdésemhez:
Hol a f@szban van a zemberekért, a NEMZETÉRT, a munka alapú társadalomért kormányunk?
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.11.28 12:44:39
@bbjnick:
"Miért akarnak maguk két ember privátus ügyeibe beleszólni és hatóságilag szabályozni azt? "

Annyira seggek vagytok, hogy az fáj.
Mi van akkor, ha az ember fia a zene, az ital miatt be akar térni egy szórakozó helyre és amiatt mert férfiből van, azért neki fizetnie kell, míg a nőnek nem?
Itt nincs "két ember privátus" ügye, itt egy fogyasztó van, akit hátrányos megkülönböztetés ér.
Miért akarod te is meg a többi agyhalott rákényszeríteni meg valami vallás fanatikusság miatt azt, hogy a férfiak általánosságban legyenek minden vadidegen nővel lovagiasak - aminek elhagyása nem a bunkósággal egyenlő(!) - mikor csak ezzel a témával/dologgal kapcsolatosan a - főleg facebookon - található nők hozzászólásából látszik, hogy valami iszonyú gusztustalan természetet képvisel a nők társadalmának egy része, akik aztán húúú de nagy lovagiasságot érdemelnek a férfiaktól. Anyázás, buzizás, köcsögözés az alap egy-némelyiküknél.

Másik: Az meg, hogy valaki(k) még a lovagregényekben élnek, és nem a realitásokban és a valóvilágban meg senkit nem érdekel.
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.11.28 12:46:12
@aszterixagall:
"Nem értem az egészet. Enyém a hely, azt engedek be és olyan feltételekkel, ahogy nekem tetszik. Ha meg fogyasztó vagyok, és nem értek egyet, akkor nem megyek be."

Mit nem értesz?
Nem lehet diszkriminálni nem alapján.
Melyik szó nem értelmes számodra?
Kupacsapataink kínos nemzetközi szereplései ellenére is folytatódhatnak a stadionfejlesztések. Erről Orbán Viktor beszélt augusztus eleji sportági évértékelő interjújában, amelyet a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának adott. A miniszterelnök úgy…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.08.24 08:35:36
@a Figyelööö:
"külföldön is elősszőr a stadionok helyrehozás után kezdett megindulni egy igazi nézőszám robbanás, lásd németországban,"

Lásd Németországban először is volt jól teljesítő gazdaság, oktatás, egészségügy, stb, az embereknek élhető fizetés majd aztán vagy ezzel párhuzamosan jöhettek a stadionok.

Szóval valami ésszerűség és racionalitás mentén, ugye.
Ez valahogy nem akar ide begyűrűzni, mikor a nyugattal magyarázunk meg mindet.
A másik ugye, a focizni tudó brazilok meg azért tüntettek, mert elegük van abból, hogy a kormányuk túl sokat költ a focira, a minden más meg le van sz@rva, ami lényegibb. Szóval engedjük már meg magunknak azt, hogy ebben a kérdésben őket tekintsük referenciának minimum.
Közel 230 millió forint közpénzből. Ha jól értettem, ennyicske támogatást kapott a Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalaptól a Megdönteni Hajnal Tímeát című keresztény-nemzeti vígjáték, amelyben – a név kötelez megfontolást követve – még friss, ropogós, de leginkább 30…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.08.23 07:16:18
@kamerasmobil:
"Fogalmam sincs Vajna mennyire korrektul iteli oda a tamogatasokat de az eleg egyertelmu hogy az elozo kormany alatt itt szabad rablas ment. A milliardos hatrahagyott tartozasokat nem lehet megmagyarazni. Emiatt minden anyazas Vajna fele eleg hiteltelen... "

Semmiről nincs fogalmad, ez egyértelműen látszik azokon, akik egybitből nyomják a sódert állandóan a múltra hivatkozva valami elégséges indok és ideológiaként, miszerint most minden rendben mert a zelmúltnyócév és gyurcsány.
Mert hát ugye véletlen sem lóg ki a lóláb a fentieket olvasva, igaz? Mert igaz, hogy a különbség csak annyi, hogy nem mszp, hanem fidesz zászlóban van csomagolva a kaki, de az olyan szép, azzal nincs baj.
Várom az ideológiagyártást valami válaszban, hogy de akkor is emútnyócév.
Gyerünk-gyerünk, nyomjátok.
Úgy tűnik, hogy tiltólistára került a román szó a Fidesz-valóságban,nagyobb bűn kimondani, mintha azt köpnénk oda, hogy baszdmeg a kurva anyád, te rohadt geci. Mert az ilyesmit az illedelmes polgári értékrend csak kisípolja, de román, na ez a szó egyszerűen nem jön ki. Szó…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.08.21 17:42:48
@Sósavasné Drága Rozika:
Hétvégén meglátjuk! :)

Ja és éljen a független, pártatlan és hiteles közmédia.
Azt eddig is tudtuk, hogy egy kihelyezett kormányülés nagyon vicces dolgokat hozhat ki magából, de a mai székesfehérvári talán a legjobb a három éve történők közül. Történt ugyanis, hogy Vezérlő Elnökünk egy szívből jövő, fájdalmas "áuáuáu"-val reagált arra, hogy…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.08.20 15:47:11
@lkjpoi:
"Viszont sajnos a világon kevés sport van, ami ekkora tömegeket érdekel, és sajnos a labdarúgás ilyen,"

Az megvan a focibuziság mellé, hogy a braziloknak is tele van a tökük azzal, hogy a kormányuk a focira költ, mikor minden más lényegesebb dologra meg nem?

Egyébként még nagyobb tömegeket érdekel a normálisabb egészségügy és az oktatás például.

"akármennyire is szeretnél mindenféle "magyar" sportokat kitalálni, amiben bajnokok lehetünk, csak a kutyát nem érdekli."

Azt miből szeded, hogy az országban valaki a mostani körülményeket figyelembe véve azt akarná és az az első gondolata és a legnagyobb problémája reggel ha felkel, hogy a magyar foci és a világbajnokság???
Az emberek nyugati árak mellé nyugati fizetést is szeretnének.
Ennyi.Pont.
A többi lázálomból meg nem kérnek.
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.08.20 10:00:52
@Sziszifusz:

"Ja, télleg rohadt gáz, hogy megpróbálják a kiskorúakat az eddigieknél komolyabban védeni, ördögi! "

. A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal

Az.
Kiskorúak védelme, igen.
Valaki lenyúlta a növekedést. Ki lehetett? A kiscica, az IMF, a titkos háttérhatalom, esetleg a rézfaszú bagoly? Nem tudjuk hova lett, csak az biztos, hogy kifingott, szublimált, felszívódott. De nézzük inkább az elmúlt három évet és legalább mulassunk. Az ország valamennyi…..
Elnök úrnál elpattant egy húr, erről nem nyitok vitát Pelikán. Valahol érthető is a dolog, a nemzeti együttműködés velejéig romlott rendszere, mellyel megpróbált jóban lenni, most már nyíltan keresztbe-hosszába szopatja. Nyilván nem könnyű megélni, ahogy kispályás nyikhajok…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.07.21 22:35:54
@min:
Senki.
A külföldi befektetőknél van 66.6%, a hazai összes tulajdonosi rész tesz ki 30,3%-at.
Tulajdonosi struktúra 2013. március 31-én:
www.otpbank.hu/portal/hu/IR_Tulajdonosi_struktura
1000 leütés Once upon a Time... 2013.06.29 16:38:26
Hoppál Péter (Fidesz) azt mondta, hogy az Európai Unió a "nyilvánvalóan hazug" Tavares-jelentés "továbbfonásán" dolgozik. "Jövő kedden folytatódik a rezsieljárás az Európai Parlamentben, ezért a Fidesz arra kéri a miniszterelnököt és az ország vezetését, ne hagyja, hogy a…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.06.30 09:58:47
@explanatus:
"Amíg nem tudatosul a döntéshozókban, hogy egyedül az értéktöbblet teremtéséből adódó adóbevételekből lesz több mindannyiunknak,...."

Az nem megy.
Ott már "extraprofit" lesz, ami nem járja.
Mármint a beteg orbáni világban.
A kormány felemeli a távközlési adót - a javaslat szerint a nem magánszemély előfizetők esetén, jelentette be hétfő délelőtt Varga Mihály gazdasági miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. A távközlési adó kettő forintról három forintra nő, a…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.06.17 13:21:21
@Fejesrob:

"A kormány a megszorítások mellett javasolja, hogy legyen állami garanciával nyújtott hitel az e-útdíj mögött, illetve létrehoznak egy beruházási alapot, amiből a stadionépítéseket folytatják és a Kossuth tér is rendezhető lesz."

Boldog vagyok, hogy ilyen dolog azért fontos marad.
Abban már biztosak lehetünk, hogy a Fidesz kampányának egyik fő jelszava a "Magyarország jobban teljesít" lesz. Ha kétségünk van a szlogen a igazságtartalma felől, arról mindenképpen meggyőződhetünk, hogy a szegénység növekedésében biztosan jobban teljesítünk. A Tárki…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.05.15 21:59:22
@OrangeOrder:
"Meg a kamu minimálbéres csalókat, ráadásul sújtotta."

Nem tudom miért jelenti azt egyenesen, és hogy miért az a tévhit, hogy aki nem minimálbéres, az nem ugyan úgy kapja zsebbe a lóvét és kevesebbet jelentenek be ténylegesen, mint amit kap.
Ez honnan indult, hogy csak a minimálbérnél van így?
A Zugügyvéd sem érti melyik szabálysértési tényállás alapján bírságolták meg a lehúzva felejtett ablak miatt az autóst. Tisztelt Zugügyvéd blog! Több hírforrásban is megjelent, a TV2 hírei közül másolom ide: „Tízezer forintra büntettek egy férfit, mert…..
Geekblog Star Trek: Sötétségben 2013.05.08 13:24:15
(Spoilermentes) Előre megfogadtam, hogy akár jó lesz a Sötétségben, akár rossz, nem fogom amiatt verni rajta a port, hogy mennyire nincs köze az eredeti Star Trekhez, sőt, igyekszem önmagában élvezni. Saját magam legnagyobb meglepetésére sikerült is. J.J. Abrams filmje teljesen maga…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.05.09 06:31:37
@Zirowe:
"Ja, és mielőtt jönnének az ekézések: igen, végigszenvedtem az összes létező ST részt, tudom miről beszélek.
Egyedül a TNG volt értékelhető, az is csak kb Picardék miatt. "

Az oké, hogy megnézted.
De hogy mit fogtál fel belőle, az más kérdés.
A jövőbe ugrik Kína Irdatlan pénzekhez juthat Kína a szén-dioxid-adó bevezetésével, amely drágítja ugyan a termelést, de felpörgetheti a helyi innovációt, és óriási lendületet adhat a jövőbe átvezető zöldgazdaság fejlesztésének. Pusztán a tömegméretek miatt várható,…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.04.02 06:14:30
Fantasztikus.
Kína akkora lökést ad a környezetvédelemnek, magának az földi élet fontos alappilléreinek védelmében, hogy csak na:

index.hu/tudomany/2013/04/01/ecuador_eladja_az_esoerdot/

"Ecuador 3 millió hektárnyi amazóniai őserdőt adna el kínai olajcégeknek egy nyilvános aukción. A dél-amerikai ország területén nagyjából 8 millió hektár fekszik a Föld tüdejének is nevezett hatalmas dzsungelből, amiért azért érdeklődnek ennyire a kínaiak, mert hatalmas olajkincs rejtőzik alatta. Nagy területen jelenleg is zajlik a kitermelés, erősen környezetromboló eszközökkel, annyira, hogy nemrégiben a szomszédos Peru környezetvédelmi vészhelyzetet hirdetett ki a határ környékén."
hacsaknem Ciki vagy, békemenet 2013.02.03 12:27:57
Sokadszorra olvasom, hogy Magyarországon békemenetet szerveznek. Az isten tudja hányadikat. Most éppen Gyula település, a Fidesz egyik állítólagos bástyája fogja a helyszínt szolgáltatni. Bencsik András főfőszervező demokrata megszimatolta, hogy a szocialisták tüntetést…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.02.03 22:47:14
@ZSírfeka:
Szintén +1.
Nem tudom volt-e valaki aki komolyan elhitte, hogy a regisztráció elkaszálását az Alkotmánybíróság elviheti szárazon, Viktor európai ember módra belenyugszik a döntésbe és nem töri semmi pitiáner bosszún a fejét. Ha volt még valaki, akkor ideje felébredni drága honfitársam.…..
kcsortuleninrogyilszja (törölt) 2013.01.31 20:32:28
Kukorelli: Nem lehet kidobni a korábbi AB-határozatokat

www.origo.hu/itthon/20130131-kukorelli-nem-lehet-kidobni-a-korabbi-abhatarozatokat.html

Ellenzi a Fidesz elnökségének terveit Kukorelli István volt alkotmánybíró, amellyel megtiltanák az Alkotmánybíróságnak, hogy hivatkozhasson korábbi ítéleteire. Az alkotmányjogász szerint a "Ctrl C, Ctrl V" messze nem igaz a testület gyakorlatára, a tervezett változtatás ellenben veszélyeztetheti a függetlenségét és a kiszámíthatóságot.