Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Lalikirály-

32 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így keződött: Elkezdjük Szerző: darvas  - 2006.11.23. 22:39 - - 1 hozzászólás   Mindenki Cserépbe!  ..
-Lalikirály- 2010.11.25 17:45:57
Feledy Péter (vezető szerkesztő) engedélyével a zsebünkben másodközöljük a múlt heti Nappali című MTV magazin részletét. A mi drága aranyos polgink vörös palástban és szemüvegben látható és hallható. (Takarásban) Kósik István Borkövet az MTV Nappali című műsorában…..
Goldenblog 2009 > A Helyi.érték kategória végeredménye Immáron évek óta a Cserépfalu blog a bizonysága annak, hogy egy kis magyar település felírható a térképre, akár még a világ közepe is lehet. Cserépfalu vidám helynek tűnik, ahol jó élni, s bár semmi különös…..
Visszafelé tekerünk az időben. Ma hajnali Lámpás Együttes hegedűszóló-részlet Kéméndi Sanyi pincéjében:   60 fénykép a falunapokról és 4 videó az esti mulatozásról: Tessék a képre kattintani: ..
Szakadékba zuhant egy ember Borsodban FH 2009-05-17 19:14 Arról egyelőre nincsenek információk, hogy sérülései mennyire komolyak, az azonban biztos, hogy a zuhanás következtében nyílt törést szenvedett. hirdetés Szakadékba zuhant egy ember vasárnap délután a Bükkben,…..
Nincs meg az embed funkció, ezért kattintani kell a tegnapi túra képeihez... Rá a Hór-völgye bejáratára.  Cserépfalu 2008. 10. 11. - Less Nándor Emléktúra Négy óra nyolc perc alatt kivégeztük a távot ami…..
Hatodik adás. A Cserépfalu Internetes Televízió (CSIT) kísérleti műsorát láttad a Cserépfalvi Emlékoszlop leleplezéséről kedves blogolvasó az elmúlt hat napban. Típus: Konzervműsor Időpont: 2000. júliusa Téma: a Cserépfalvi Emlékoszlop leleplezése 6. rész:…..
Ötödik jubileumi adás. A Cserépfalu Internetes Televízió (CSIT) kísérleti műsora. Típus: Konzervműsor Időpont: 2000. júliusa Téma: a Cserépfalvi Emlékoszlop leleplezése 5. rész: Az emlékoszlopról lekerül a fehér pamut, koszorúzás ..
Negyedik napi műsor. A Cserépfalu Internetes Televízió (CSIT) kísérleti adása. Típus: Konzervműsor Időpont: 2000. júliusa Téma: a Cserépfalvi Emlékoszlop avatása 4. rész: Pomogáts Béla, a Magyar Írószövetség exelnöke beszél ..
Harmadik sugárzási nap. A Cserépfalu Internetes Televízió (CSIT) kísérleti adása. Típus: Konzervműsor Időpont: 2000. júliusa Téma: a Cserépfalvi Emlékoszlop avatása 3. rész: Kósik Polgi beszéde ..
Második sugárzási nap. A Cserépfalu Internetes Televízió (CSIT) kísérleti adása Típus: Konzervműsor Időpont: 2000. júliusa Téma: a Cserépfalvi Emlékoszlop avatása 2. rész: Földes Hobo László előadása ..
A Cserépfalu Internetes Televízió (CSIT) kísérleti adása következik az elkövetkező hat napban.Típus: Konzervműsor Időpont: 2000. júliusa Téma: a Cserépfalvi Emlékoszlop avatása 1. rész: HimnuszÁlló sor balról:Pauer Gyula szobrászművész, Boros Géza ex Művelődési és…..
Cserépi napok 2. második hétvégéje a gazdaházi kóstolóval, a Bor- és nótatúrával, illetve Novák Sándor emléktáblájának avatásával: Kattintható sorozat a pikazán ..
A Miskolc Tv járt falunkban (2. rész): Leírás: A bükkaljai borvidék némileg talán kevésbé ismert, mint a tokajhegyaljai, vagy az egri. Pedig itt is rengeteg nagyon finom bort készítenek. Mi nemrég ennek a vidéknek az egyik idegenforgalmi szempontból is egyre közkedveltebb…..
A Miskolc Tv járt falunkban (1. rész): Leírás: A bükkaljai borvidék némileg talán kevésbé ismert, mint a tokajhegyaljai, vagy az egri. Pedig itt is rengeteg nagyon finom bort készítenek. Mi nemrég ennek a vidéknek az egyik idegenforgalmi szempontból is egyre közkedveltebb…..
Ma 13 óra 30 perckor mondja ki Darvas - blogszerkesztőnk - és választottja a boldogító igentSok boldogságot!!!Gratuláljunk nekik!..
Egy rövid útifilmet szeretnék minden blogolvasó figyelmébe ajánlani, amelyben 4 perc alatt eljuthatunk Cserépváraljáról Cserépfaluba:  Igen...ha valaki még emlékszik rá az I. Tard-Hór völgye rallysprinten 2006. június 4.-én készültek ezek a felvételek! Lehet, hogy…..
Elmúlt hétvégén rövid látogatást tettünk lassan második otthonunkban! Egy könnyű áztatás és paprikáskrumpli után másnap úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk a méltán híres "cserépi" kaptárköveket...... A látogatás után, az ott szerzett nyersanyagokból a…..
Nefelejcs vendégházban szálltunk meg, Szívós Jani nete kicsit akadozik. Polgármester Úr pincészetét lecsekkoltuk. készen állunk  a közvetítésre.Képek holnap, elfáradtunk...
Barangolós műsor utolsó rész: Köszönjük az Eleven Televíziónak..
Február kilencedikén megnyertük a Tardi Hurkafesztivált.  Virgil képei után itt az Eleven Televízió mozgófelvétele: Köszönjük Eleven televízió!..
Barangoló műsor második rész:Suba Lyuktól a kilátóig: Köszi Eleven Televízió!..
Barangoló című műsor első adása Cserépfaluról 2004 első rész 10 percben: Ódor Vár, Erdei iskola, Oszlai tájház, Less Nándor emléktúra, Subalyuk és Kósik Polgi Pista levegővétel nélkül Köszönjük az Eleven Televíziónak!..
Az Eleven Televízió jóvoltából újabb cserépi videó a világhírű augusztusi bortúráról, 2003-ból, és a híres kamionplatós mulatság: A videót az Eleven Televízótól kaptuk. Köszönjük...
A vasárnapi Főtér magazin második dobbantása: Az Ódor Vár cseppkőbarlanggal. ..