Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TibChee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
TibChee 2014.06.05 19:00:54
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
Én nem akarom védeni, de
1) az ember mióta sportriporter? Csak egy rádiós műsorvezető, ha jól tévedek.
2) ilyet rohadtul nem mondott!
3) teljesen más dolog egy sporteseményt csak úgy megnézni, mint a saját nemzeted egy sportolójának valamilyen versenyét.
4) lehet, hogy rohadtul hímsoviniszta, bunkó meg satöbbi ilyet mondani, de: "XY nő világrekordot futott 100m-en. És? ZX férfi ezzel az idővel a döntőbe sem jutott volna be". Van ennek (A nyílván általam kitalált példa)mondatnak igazságalapja? Kétségtelenül. Akkor meg?
TibChee 2014.06.05 19:47:41
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
És ezekkel a linkekkel mit is cáfolsz?
Mert hogy nem az én állításaimat, az is biztos...
Dzsoni és Dini kilenc éves koruk óta szipuznak, remélik, hogy megérik a harmincat. Vasazásból, kéregetésből, kisebb lopásokból tartják fenn magukat. Egy hétig kísértük őket kameránkkal. Horváth Balázs filmje. Ez a 2009-es dokumentumfilm is részt vett a Jameson…..
TibChee 2013.10.31 14:15:33
@szlan: Oké. Ezzel csak egy a baj. Tök lazán felszállt a buszra és elkezdett szipuzni, mintha ez tök természetes lenne. Gyanítom nem vett jegyet és a kellemes szagát illetve laboratóriumi tisztaságát az ülés is szépen átve(he)tte... (Lehet mondani, hogy ez milyen rosszindulatú feltételezés, de nem alaptalanok az ilyenek.)
Simán lehet(ett) kisgyerek is a buszon.
Továbbá a másik arc mondta, hogy olyan tudatállapotban, amibe kerülni szoktak, simán agresszívvé vál(hat)nak. Az egyik csajnak is "beszólt" valamit.

Namost, akkor a többi ember részéről nem jogos a hasonló elvárás?
Jeremy Clarkson, a Top Gear egyik műsorvezetője nem először került bajba szókimondósága (mások szerint gyökérsége) miatt. Az egyébként rendkívül vicces Clarkson a kamionsofőröket kurvagyilkos elmebetegeknek hívta, egyik műsorvezető társa a mexikóiakat lusta tacózabálóknak…..
Azt adom! Így kell netezni! 2011.04.04 23:30:00
TibChee 2011.04.06 22:27:20
@szlaceee: Nem. Ez azért van, mert az oldal több (fizikailag) különböző szerveren fut és mindegyikhez tartozik egy aldomain.
A "beadja" pedig csak akkor működik, ha azonos hálózaton vagy a serverrel, egyébként pedig csak a böngésző alapértelmezett keresőmotorja röffen be.
Lányok, fiúk! Egy igazi pilot következik Dávid tasztatúrájából - annak ellenére, hogy számomra ez újfent tényfeltáró beszámolóként hat, nagyon élveztem. Szia Tibi! Hátha befér a blogba ez a szösszenet a modoros sorozatnézőkről. Kicsit magamról mintáztam…..
TibChee 2011.01.28 16:48:28
@Marcellus_Magnus: a pilot (esetenként "pilot epizód"-ként hivatkoznak rá, de ez helytelen) magyarul azt jelenti, hogy "első/beveztő rész". Az idő előtt kiszivárgott részt pedig unaired epizódnak nezevik.

Egyébként kurva jó a post, mintja rólam szólna! :-D