Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ericssonfan

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést, egy kis tévedés történt. Orbán nem Chavez, hanem Thatcher, Magyarországon mégsem a fasizmus, hanem a neoliberalizmus tombol. Legalábbis a francia állami rádió veterán sztárriportere, Daniel Mermet szerint, aki nyolcrészes riportsorozatot készített Magyarországról.…..
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Tegnap, Az Ember, Aki Soha Nem Hazudik, az Európai Parlamentben a következő kijelentést tette: "Az 1949-es kommunista Alkotmány helyett, utolsóként (04:27), utolsóként a volt megszállt országok közül új alkotmányt hoztunk létre". Egymásra tettem az 1949-es és a tavalyi…..
ericssonfan 2012.01.19 15:36:50
@dr kíváncsivagyok: Igen? Megkérdeztél sokakat? Vagy csak a haverjaidat...
ericssonfan 2012.01.19 17:25:56
@-Astaroth-: Na ez jó volt, respekt.

De vigyázz, mindjárt megkapod a sok konkrétumot, hogy "kirekesztő", meg "antidemokratikus", meg Orbán ezzel betonozza be magát a hatalomba, és különben is hazug antiszemita náci fasiszta troll vagy...
Ilyen ez az Orbángyűlölet-felhő... kicsit egyoldalú. És baromira unalmas.
A Köztársaság, mint szimbólum, és főleg ennek védelme képes lehet-e összefogni, és tettre sarkalni az embereket? Az Orbán-kormány antidemokratikus lépései vajon elkendőzhetik a különböző szervezetek közötti különbségeket? Mi az a demokratikus minimum, aminek elfogadásáról…..
ericssonfan 2012.01.15 21:46:36
Szia Viktor! Tegezlek, mert nem érdekel téged ami történik velem. Már engem sem ami veled fog.Vannak még az országban sokan így ezzel , de kell valami ami mozgat. Megmozgat, mert lassan futóversenyt rendezünk. Nem is tudtad? Te mész elöl, mi kergetünk. Miért is? Na várj, megpróbálom…..
ericssonfan 2012.01.10 17:49:42
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden olyan kezdeményezést, ami a civilek tiltakozását szolgálja. De tiltakozni kevés. Ha nincsenek felelős állampolgárok, akik nem csak a nemtetszésüket, de az elvárásaikat is képesek megfogalmazni, akkor semmi sem fog változni.…..
Mikor már senki nem kerülhette ki a szomorú igazságot, hogy alkotmányunk teljes mértékben érvényét veszítette, üres lap csupán, úgy döntöttünk, a magunk módján emléket állítunk a múltnak. Emléket állítunk a Magyar Köztársaságnak és Alkotmányának. Az 1989 és 2011…..
A College Humor elkészítette az elmúlt tíz év legjobb sci-fi sorozatának 16 bites videójáték-változatát, amit nem lehet nem szeretni kurvára. (Jó, tudom, hogy nem igazi játék, nyugi.) ..
Folytatjuk a 2011-es évizéit, a legjobb keresőkifejezések után váratlan fordulattal jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos nem foglalkozunk játékokkal napi 8 (10-12-...) órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk alaposabban tudták követni a…..
 Támadás a Nemzet ellen! Spekuláció a forint árfolyama ellen! A gonosz bankárvilág Magyarország megsemmisítésére készül! A regnáló Magyar Kormány tisztviselőitől gyakran hallani, hogy Hazánkat (v.ö. Nemzet, Hon, Magyarország) spekulációs támadások érik, és a…..
Nem tölti ki mandátumát a kormány Bárándy Péter egykori igazságügy-miniszter szerint, aki az új alkotmány kiiktatását is elkerülhetetlennek tartja. A Medgyessy-kormányban megfordult sztárügyvédet nem lehet a regnáló hatalom kritikátlan rajongásával vádolni, de kap tőle az…..
Itt az ideje rendbe tenni a dolgainkat, ha már így is benne vagyunk a slamasztikában nyakig. Kérem, a Népnyúzás 2.0 legyen már ésszerű!Mai publikációnk blogposztja...
ericssonfan 2011.12.07 12:13:34
@Érdekes: Miért, önmagát nem kell eltartania? De a 3 millió még rosszabbul hangzik...
Persze, ne fizessen senki semmit, a görögök is milyen jól jártak...
Hajrá magyarok...
Lelomboznak a szárazsággal kapcsolatos hírek, mert megrögzött hó-rajongó vagyok. Itt lenne az ideje egy globális eső és hótáncnak, mert apadnak a folyók, veszélyben az ivóvízkészletek, és a sípályák sem tudnak kinyitni a szezonra. Javaslom, hogy esténként, lefekvés előtt…..
Mert hogy most van Márton. Igaz, lassan el is múlik, de lehet, hogy valaki addig is kipróbálja, míg eljön újra november 11-e...Ezt a verziót először 2003-ban próbáltam ki, és már akkor is nagyon bejött.A libamellet átmosom, behúzgálom szalonnával, fokhagymával. Két nagy marok…..
ericssonfan 2011.11.11 17:28:24
A Lucerne tó fölött magasan, a svájci Alpok csúcsai között áll a Villa Am See, a kortárs északi minimál családi betonfészke. A részben a domboldalba ásott villa nehezebb időkben főhadiszállásnak is elmenne, tekintélye, zord, mégis vonzó karaktere alkalmassá teszi. Ahhoz…..
ericssonfan 2011.11.07 20:08:09
    Mindig szerettem rakott krumplit készíteni, mert élvezem szépen rétegelve egymásra rendezni a hozzávalókat. Én a hagyományos változathoz is nyers krumplit használok, mert szebben lehet szeletelni, és az íze is jobb így. Több összeállítást kipróbáltam már, hogy ne váljon unalmassá…..
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
ericssonfan 2011.10.21 14:15:13
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..